Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Bil & Motor

Bedre udstyr har effekt på antallet af trafikulykker


?Det er en fantastisk glædelig udvikling?, siger Georg Nielsen, adm. direktør for Continental Dæk Danmark A/S, som reaktion på nyheden, at antallet af ulykker i trafikken er rekordlavt. Såvel antallet af dræbte som tilskadekomne har i første halvår 2012 ligget markant under antallet fra samme..

Personalenyheder fra BCA Autoauktioner okt. 2012


?Peter Dietrich udnævnt til europæisk salgsdirektør for BCA salg ?Markedsledende BCA registrerer fortsat strategisk vækst i multikanal re-marketing i Europa ?BCA standardiserer europæiske serviceydelser ved at koncentrere dem i et centralt beliggende distributionscenter Peter Dietrich,..

Mindst 10.000 biler får målt dækmønster i uge 40


Sidste efterår afslørede et tjek ved landets Bilka-varehuse, at hver sjette kører på nedslidte dæk. Samtidig ved mange ikke, hvorfor man skal skifte til vinterdæk. Derfor indtager dækfolk fra Euromaster atter varehusene i uge 40. -- 16 % af bilisterne kører på nedslidte dæk, der udgør en..

Motorcykel GPS aften med Tourstart.org


Har du en GPS og ønsker at blive mere fortrolig med at bruge den? Har du lyst at planlægge og finde nogle spændende motorcykel ture? Hvis ja, så afholder www.tourstart.org en gratis GPS aften i din motorcykel klub og hos motorcykel forhandlere. På en GPS aften gennemgås mulighederne med at..

FDM får medhold i principiel sag om p-afgifter


Bilister kan ikke pålægges mere end én parkeringsafgift for samme parkeringsforseelse, fastslår Østre Landsret. En vigtig og principiel dom mener FDM, der har rejst sagen. En uheldig eller ulovlig parkering kan ikke udløse mere end én parkeringsafgift. Det har Østre Landsret netop slået fast i en..

Ny bil til halv pris


Et af verdens største udlejningsselskaber fejrer 100 års jubilæum og sætter priserne markant ned resten af 2012. Det kan spare dig for tusindvis af kroner på månedsleje resten af året. Det er udlejningsselskabet Sixt med hovedkvarter i München der markerer deres 100 års fødselsdag. I Danmark..

Nye vinterdæk er skabt til dansk vinter


Den nye generation af vinterdæk er som skabt til det ofte våde danske vinterføre. Det viser FDMs nye store test af vinterdæk. Dyb sne, lave temperaturer, sjap og våde glatte veje. Vinteren kommer i mange nuancer og med lige så mange krav til vinterdækkenes egenskaber. Tidligere har det betydet, at..

Her er danskernes foretrukne bilmodel


Danske bilejere er mest tilfredse med BMWs 5-serie, viser FDMs gennemgang af 27.000 bilejeres tilfredshed med de enkelte bilmodeller. Mindst tilfredse er de med koreansk minibil. BMW troner med sin 1-, 3- og 5-serie på sejrsskamlens tre øverste pladser over, hvilke bilmodeller de danske bilejere..

Tusindvis kommer for sent til bilsyn hver måned


Undersøgelse viser, at mere end fire ud af fem adspurgte synsmedarbejdere oplever flere kunder hver uge, der kommer for sent til syn. Mange bilister kommer stadig for sent til syn. Danmarks største synsvirksomhed har lavet en undersøgelse blandt medarbejderne, der viser, at tusindvis af danskere..

Kommunerne overholder aftale om kvalitetsløft i dagtilbud


KL undrer sig over de seneste dages mediehistorier, hvor der sættes spørgsmålstegn ved, om kommunerne overholder aftalen med regeringen om bedre kvalitet i dagtilbud. ?Vi har en klar aftale med regeringen om at styrke kvaliteten i dagtilbud, og den aftale overholder kommunerne,? siger KL?s..

Dyre rabatkort til Europas storbyer


Man skal læse det med småt, inden man køber et såkaldt CityCard, der giver adgang og rabat til storbyens seværdigheder og offentlig transport. Der er nemlig stor forskel på, hvad kortet giver adgang til og på kortets økonomiske fordele, viser ny undersøgelse af europæiske CityCards, FDM har lavet...

En ny start for damerne


Damelandsholdet er på vej ind i en ny æra. På et pressemøde i Vejle har Jan Pytlick mandag formiddag under overskriften ?En Ny Start? præsenteret den bruttotrup, der skal føre det danske kvindelandshold ind i fremtiden ? med VM på hjemmebane i december 2015 og OL i Rio de Janeiro året efter som de..

Mejlby og Vilsgaard A/S præsenterer mange nyheder på Kimbrerskuet 5 og 6 oktober 2012


På Kimbrerskuet i år vil vi fremvise John Deeres nye R serie traktorer som alle har enestående PowerTech PVX og PSX motorer med Green Efficiency brændstoføkonomi, ingen ekstra væsker og suveræn robust ydelse. Vores salgsteam står også klar til at fortælle om vores nye Løsninger der eliminerer..

Husk at gøre fyret klar til varmesæsonen


De kolde nætter og morgener er kommet sammen med efteråret, og det er tid til at gøre fyret klar til varmesæsonen. Derfor er det vigtigt, at du får indstillet dit olie- eller gasfyr korrekt til vinterdrift. ? Moderne fyr klarer omstillingen automatisk, men der er stadig rigtig mange kedler, som..

Tendensen stigende: Flere unge køber nye biler


Sidste år afslørede tal fra en undersøgelse foretaget af BilBasen og analyseinstituttet YouGov, at unge i stigende grad køber nye biler ? i år ses yderligere en stigning. Mange unge er nødsaget til at spare på udgifterne, men det behøver ikke betyde, at bilen skal købes brugt. Nye tal fra en..

Nyt lovkrav om CVR-skiltning på gulpladebiler


Bøder i vente hvis ikke gulpladebiler lever op til kommende bestemmelser for CVR-skiltning. Ny hjemmeside giver råd og en hurtig løsning. Fra og med årsskiftet træder helt nye og betydeligt strammere regler i kraft for skiltning på gulpladebiler. Det betyder blandt andet, at firmanavn og CVR-nummer..

Konference om brugerinddragelse


Sundhedsstyrelsen, Danske Regioner, KL, Danske Patienter og Videnscenter for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet (ViBIS) sætter på en konference fokus på effekt af og status for inddragelse af borgere, patienter og pårørende. Konferencen vil præsentere konkrete erfaringer med at inddrage brugerne..

Nyt EU-mærke gør vinterdækmarkedet mere overskueligt


De nye EU-regler for sikkerheds- og miljømærkning af dæk, som skal gøre det nemmere for forbrugeren at vælge det rette produkt, modtages positivt af branchen. Dog gøres opmærksom på, at mærkningen ikke giver et fuldstændigt billede af dækkenes egenskaber eller kan erstatte individuel rådgivning. ..

Veteranmotorcykler til orienteringsløb for 36. gang


Lørdag den 25. august blev endnu engang afholdt orienteringsløb for veteranmotorcykler på Als, og for femte år i træk var endestationen Euromasters dæk- og autoservicecenter i Sønderborg, hvor dagen sluttede med frokost og MC-træf. Alsløbet har igennem 36 somre været blandt Danmarks førende..

Volvo V40 årets mest sexede firmabil


Volvo V40 D2 kan nu smykke sig med titlen ?Årets Businessbil 2013?. Dommerne roser svenskeren for dens ergonomi, sikkerhed, fede køreegenskaber og frække design. I overlegen stil susede Volvo V40 D2 først over målstregen foran ni andre kompakte firmabiler under kåringen af ?Årets Businessbil..

Biler og cykler rammer hinanden oftere i september


Bilister og cyklister bør holde godt øje med hinanden i september, hvor antallet af tilskadekommende til cykels stiger. Har du en bil over ti år, så hold øje med bremserne. I gennemsnit har ældre biler ni gange så mange fejl på bremserne som yngre modeller, siger Applus Bilsyn. Kører du i bil..

Smagsoplevelse til ølentusiasten


Nu kommer det traditionsrige og prisvindende bryggeri, Samuel Smith med en smagsoplevelse af dimensioner. Deres populære Old Brewery Pale Ale og Organic Best Ale fusioneres i en ny enkelt bryg, som døbes ORGANIC PALE ALE. ORGANIC PALE ALE er brygget på hårdt vand, trukket fra den 250 år gamle..

Danskerne er vilde med deres biler


Størstedelen af danskerne er glade og tilfredse med deres sidste bilkøb. Det viser ny opgørelse fra BilBasen og analyseinstituttet YouGov. Selvom bilkøb og vedligeholdelse ofte er store udgiftsposter for danskerne, er de fleste glade for den sidst købte bil, viser en ny undersøgelse. Hele 89 %..

Nye synsregler skal redde 1.200 menneskeliv om året


Mere end tusind færre dødsfald og op til 36.000 færre trafikulykker er ifølge transportkommissær i EU facit, hvis forslaget om fælles synsregler for hele unionen bliver vedtaget. Fremover kan bilejere med ældre køretøjer se frem til årlige bilsyn, ligesom motorcykel- og knallertejere, i modsætning..

Kom og mød Micro Technic på E12!


Micro Technic vil præsentere flere nyheder på Danmarks største elektronik messe E-12, bl.a. ny webside og webshop. Micro Technics nye webside indeholder, udover en masse information om virksomhedens EMS-afdeling, også et shop-modul til salg af standard-produkter: www.PC104shop.com. Målsætningen..

Nu kan elbiler skifte batteri ved Nyborg


Skift batteriet i din elbil på fem minutter og kom hele landet rundt uden støj og røg. Sådan lyder tilbuddet til eksisterende og kommende elbilister, som nu kan skifte batteri på Fyns første batteriskiftestation. Fredag 24. august blev batteriskiftestationen ved afkørsel 45 Nyborg Øst indviet...

40 år ? og i fremgang


BCA, Danmarks største bilauktion, fejrer 40 års jubilæum i september. I modsætning til andre fyrreårige, så kan BCA glæde sig over at runde det skarpe hjørne i fremragende form og i fortsat fremgang ?Der var en gang?. Sådan starter et ægte eventyr. Og det er langt fra en overdrivelse at betegne..

Ny Ford Mondeo med 1.0 Ecoboost-motor


Den nye Ford Mondeo med Fords mindste motor forventes at sætte helt nye standarder i den større mellemklasse Den helt nye Ford Mondeo tiltrak sig særlig opmærksomhed, da Ford i dag gav verdenspremiere til en række af de nyeste Ford-modeller ved et Ford-event i Amsterdam. Udover et nyt og skarpere..

Ford ser optimistisk på Europæisk økonomi


Verdens femte største bilproducent lancerer offensiv model-strategi i Europa På trods af mørke skyer over den europæiske økonomi, bebuder verdens femte største bilproducent, Ford, en offensiv model-strategi, som betyder, at Ford vil introducere 15 nye vare- og personvognsmodeller på de europæiske..

Højesteret: Forhandlere skal oplyse om bilers reelle alder


To principielle domme fra Højesteret om bilers alder er vigtige sejre for forbrugerne, mener FDM. Det ikke altid nok, at forbrugerne kender tidspunktet for bilens indregistrering. Forhandleren skal også oplyse bilens produktionsår, hvis forhandleren er bekendt med dette eller oplysningerne har..

Bilsalget brager frem


Bilerne ruller i rekordfart ud af de danske bilhuse. I august kom hele 13.564 nye personbiler på vejene svarende til en vækst på 8,5 procent sammenlignet med samme måned sidste år. Dermed blev der i årets første 8 måneder solgt flere biler end det var tilfældet i hele 2009. Bilsalget voksede i..

Populære mini?er i prisfald


Danskerne elsker minibilerne, nye som brugte, og de brugte følger med de nye ned i pris Minibilen er for alvor blevet populær i Danmark. Modeller som VW Up!, Toyota Aygo og Kia Picanto er solgt i titusindvis de senere år herhjemme. Bilmærkerne holder i kø for at have den billigste bil, og det har..

?KODA introducerer Citigo med 5 døre og introducerer Citigo All inclusive


Danmarks billigste bil at køre, ?KODA Citigo, introduceres nu med 5 døre i weekenden 8. ? 9. september hos landets ?KODA-forhandlere. Introduktionsprisen starter på 94.900 kr. Samtidig holdes Åbent Værksted, hvor ?KODA-ejere kan få et gratis værkstedstjek. ?KODA-forhandlerne introducerer også..

Skanderborgenser startet i lære hos Euromaster i Horsens


Medierne fortæller igen og igen om manglen på praktikpladser. Hos Euromaster anser man imidlertid lærlinge som et stort aktiv, og Claus Huber Johansen er således netop startet i mekanikerlære hos afdelingen i Horsens. Der er travlt hos Euromasters dæk- og autocenter på Grønlandsvej i Horsens...

Continental på rekordkurs


Continental er på sporet af et økonomisk rekordår. Koncernchef Elmar Degenhart fastslår på basis af resultatet for første halvår, at målene for 2012 vil blive nået. Koncernen har dog stadig fuld opmærksom på usikkerheder på det globale marked, herunder den svære økonomiske situation i flere..

Volvo viser vejen i crashtest


Ny Volvo V40 imponerer som den hidtil sikreste bil i sin klasse i Euro NCAPs 15-årige testhistorie. Også topkarakterer til fire andre biler. Volvo imponerer voldsomt i tredje kvartals Euro NCAP-test, hvor koncernens nye V40 henter fem stjerner i overbevisende stil. Selv efter den har mødt muren..

Slutsedler stadig fulde af fejl


Forhandlernes slutsedler er fortsat mangelfulde og problematiske, viser ny gennemgang, FDM har foretaget. Kun ti ud af 304 slutsedler havde FDM ingen anmærkninger til. Til gengæld frarådede FDM at skrive under på knap hver anden slutseddel. Der er stadig alt for mange mangler og uklarheder i de..

Ford Focus: Verdens bedst sælgende bil i 2012


Ford Focus er verdens bedst sælgende bil i 2012, efter at have overgået enhver anden bil model i løbet af de første syv måneder af året. Mere end 500.000 Focus-modeller - heriblandt de 153.400 i Europa ? er solgt i perioden januar til juli. Focus fortsætter de flotte resultater ovenpå et..

Bridgestone Ecopia dæk bringer Nissan LEAF på rekordrejse


Tre el-drevne Nissan LEAF biler har gennemført en rejse uden fortilfælde; 12.500 km gennem 10 lande på 42 dage. Denne bedrift menes at være den længste rejse med elektriske biler, inden for så kort en periode. Turen blev gennemført på Bridgestone Ecopia EP150 dæk, i dimensionen 205/55R16 91V. ..

Ford stiller op i Oresund Rally


Martin Berner fra det royale racing team skal køre Ford Focus med den nye prisvindende 1,0 EcoBoost motor Ford i Danmark får et meget bredt publikum i tale i Oresund Rally til september. Racerkøreren Martin Berner fra Cortina Racing, hvor også Hans Kongelige Højhed Prins Joachim kører, stiller op..

Ford B-Max uden midterstolpe scorer fem stjerner i Euro Ncap test


Kan en kompakt familiebil uden B-stolpe og med skydedøre stå for presset ved en kollision? Spørgsmålet har hængt i luften lige siden de første billeder af Ford B-MAX blev offentliggjort sidste år. Nu er tvivlen udryddet. Europas førende crash-test-institution, Euro NCAP, har netop tildelt den nye..

Mercedes C-klasse har færrest fejl


Den tyske mellemklassebil, Mercedes C-klasse, topper for første gang Applus Bilsyns årlige synsstatistik, tæt forfulgt af ?storebror?, Mercedes E-klasse. Tyske og svenske biler totaldominerer toppen af listen. Tidligere kunne man være helt sikker på, at hvis man ville have en driftsikker bil med..

Lettere, hurtigere og meget mere sportslig: den nye Porsche 911 Carrera 4


Avanceret firhjulstræk garanterer maksimal køreglæde og optimal sikkerhed Lettere, hurtigere og meget mere sportslig: den nye Porsche 911 Carrera 4 Den nye Porsche 911 Carrera 4 forener den nye generation af 911 Carreras´ excellente køreegenskaber og effektive motorer med den seneste version af..

Go´on stormer frem med 10 nye tankstationer


I 2012 har 10 nye stationer kunne pryde deres facade med Go'ons grønne dråbe. De 10 nye Go?on stationer er blevet åbnet følgende steder: - Go?on Kibæk - Go?on Hvalsø - Go?on Idestrup - Go?on Horreby - Go?on Stoholm - Go?on Nr. Alslev - Go?on Farsø - ..

Automobili Lamborghini offentliggør sit 50-års jubilæum 1963-2013 program i Californien


Automobili Lamborghini fylder 50 år i 2013. Dette fejres med store begivenheder som 50th Anniversary Grand Tour - det største Lamborghini-rally i historien. Automobili Lamborghini valgte det attraktive Monterey i Californien til at offentliggøre planerne for 50 års jubilæet, som falder i 2013...

Tusindvis af reservedele til bilen importeres fra USA uden bøvl med told og moms


Internettets mange muligheder er også kommet bil, motorcykel og bådejerne til gode. Hver eneste uge importeres der reservedele til bilen, båden og motorcyklen fra USA. Dette skyldes en genial dansk internettjeneste der gør det utrolig nemt at købe ind i USA og få varerne sendt direkte til Danmark...

Dansk offensiv: SEAT går næsten 50 procent frem på ét år


Danskerne har fået smag for design fra Barcelona på en bund af tysk grundighed. SEAT, der gennem de seneste par år har styrket indsatsen markant i Danmark, har således øget salget med 40 procent på blot ét år. Det er især SEAT Ibiza og det nyeste skud på stammen SEAT Mii, der triller ud af..

?KODA er med i Post Danmark Rundt


Cykelløbet Post Danmark Rundt starter i dag, og ?KODA er igen blandt de største sponsorer. ?KODA holder Post Danmark Rundt kørende og leverer 28 biler til løbets ledelse, officials og logistikfolk. ?KODA er også en synlig del af den kommercielle reklame karavane. Det største og vigtigste cykelløb..

Flot regnskab fra bilbranchens dataleverandør


Dataløsninger af høj kvalitet og en populær udvidelse, af produktporteføljen ligger bag en omsætningsstigning på hele 50 pct. og en indtjening på et meget tilfredsstillende niveau for tolerance A/S. Virksomheden der udvikler dataløsninger til autobranchen, udvider som en direkte konsekvens..

Glassalen live sætter sæsonen i gang


Nu tager Glassalen Live hul på sæson 2012, der blandt andet tæller navne som Medina, Rasmus Nøhr og Outlandish. Fra den 30. august og frem til den 26. september lukkes der op for Københavns nye, intime spillested i Tivoli fordelt over 12 koncerter. Med en akustik i top, bløde stolerækker og..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123