Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Bygge & Anlæg

Solcelleanlæg udgør ingen sikkerhedsrisiko for vores beredskab


Det har i pressen været fremhævet at solcelleanlæg på hustage udgør en risiko for beredskabet i forbindelse med slukningsarbejde, og at man derfor ikke længere vil udføre slukningsarbejde på disse huse. Det fremføres ydermere at slukningsarbejde på solcelleanlæg skulle have ført til flere..

Ny letbane skaber milliardpotentiale i fremtidens Ringby rundt om København.


Flere borgmestre og nøglepersoner fra Københavns omegnskommuner mødes torsdag for at drøfte Ringbyens fremtid. Det gør de fordi den kommende Ringby rundt om København kan være med til at skabe helt ny vækst. Ringbyen er et projekt, hvor 10 kommuner er gået sammen om en ambitiøs og langsigtet..

Art Deco skilte til nyt hovedkontor


Brand On har netop afsluttet et projekt til rådgivningsvirksomheden Turner & Townsends nye hovedkvarter i London. Brand On er en enhed hos den verdensførende skiltevirksomhed Modulex, og enheden er specialiseret i international implementering af brands. Modulex har samarbejdet med Turner &..

Bliv energivejleder med XL-BYG


Energi er i fokus som aldrig før, og hos XL-BYG kæden vil man gerne bruge dette udgangspunkt til at tilbyde håndværkerne en uddannelse til Energivejleder til halv pris. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Teknologisk Institut. Det er ingen nyhed, at energi er nøgleordet for mange boligejere...

Største forventningsskifte i byggeriet siden 2008 / Se nye tal


For bare tre måneder siden ventede mere end hver anden virksomhed i byggeriet øget omsætning og flere medarbejdere i 2013, viser undersøgelse. Siden er vækst afløst af udsigten til afskedigelser, selvom kickstarten også skaber lyspunkter, blandt andet hos arkitekterne. Sammenligner man to..

Dannebrogsvindue med tjek på energi og støj


Velfac er kommet med et banebrydende dannebrogsvindue til renovering af ejendomme bygget mellem 1840-1940. Vinduesserien hedder VELFAC Classic, og ideen er at bevare arkitekturen i huset samtidig med en god energibalance, stærk støjdæmpning og et lavt vedligehold. Bor man i et gammelt hus eller en..

Hver fjerde husstand vil bruge boligjob-ordningen


Danskerne både kender og bruger boligjob-ordningen. En ny rundspørge viser, at hver fjerde husstand enten har brugt eller forventer at bruge boligjob-ordningen i 2012. Det skaber både arbejdspladser og vækst, så regeringen bør holde fast i ordningen, lyder opfordringen fra Dansk Byggeri 19-09-2012 ..

Inspireret af Prinsesse Dianas diadem


Den danske skiltevirksomhed Modulex har leveret en unik og detaljeorienteret ?print on panel? baseret skilteløsning til forsikringsselskabet Great American Insurances nye hovedkontor i Cincinnati. Forsikringsselskabet Great American Insurances nye hovedkvarter får til huse i en nyopført 41-etagers..

FlexCabling News, September 2012


Referencer Nok står byggeriet stille i store dele af landet, men det er langt fra tilfældet alle steder! Vi har nu samlet et mindre udvalg af reference projekter på FlexCabling's hjemmeside (nederst på forsiden)... www.flexcabling.com AAA kredit vurdering Endnu engang opnår FlexCabling højeste..

Råstærk nyhed i elværktøj


High Power er den nye serie i professionelt elværktøj fra Hitachi med batterier, der holder tre gange længere end normalt Som første producent i verden tilbyder Hitachi nu hele programmet i elværktøj med slide og 4,0 Ah batterier på både 14,4 og 18 V. Batterierne er fuldt kompatible med nuværende..

CRM-Byggefakta er kåret som Gazellevirksomhed 2012


?Vi er utrolig glade og stolte over kåringen?, siger en glad adm. direktør, Jens Slott Johansen. Han fortsætter: ?I de sidste 4 år har vi gennemgået en meget positiv udvikling, der blandt andet har betydet, at vi alene fra 2008 til 2011 har øget medarbejderstaben fra 7 til 34 fuldtidsstillinger...

Skræddersyede skilte til 47 porte


Arkitekterne C.F. Møller har tegnet Bestsellers nye 48.000 kvadratmeter store logistikcenter ved Haderslev. Facaderne er udført med lodrette lameller af træ, som er med til at give de omfattende bygninger et let og elegant udtryk. Sammen med Modulex har C.F. Møller og Bestseller skræddersyet..

Energihuset Herfølge - nyt netværk af lokale håndværkere


På Vordingborgvej 162 i Herfølge er der kommet skilt på facaden, biobrændsel i pilleovnen, energiglas i vinduerne, solpaneler på taget, LED-belysning i loftet, ekstra isolering i væggene, ventilationsanlæg, vandbesparende sanitet og ikke mindst 6 energibevidste partnere i form af en flok erfarne,..

Manglende digitalisering koster milliarder i byggeriet


Når byggeopgaver udbydes, og der indhentes tilbud, er der guld at hente for bygherrerne ved at satse på øget digitalisering og sikre bedre kommunikation Dansk Byggeri påviser i en ny rapport, at alene omkostningerne til kalkulation af tilbud vurderes at kunne reduceres med milliarder af kroner..

Kommende skolerenoveringer vil styrke undervisningen


Byggeriet venter, at der kommer til at stå ?skoler? på knap 70 procent af offentlige renoveringer eller nybyggerier i 2013. Ny skoler vil give bedre læringsmiljøer, forklarer arkitekter. Knap 70 procent af de offentligt støttede renoveringsopgaver kommer sandsynligvis til at ligge indenfor..

Midtjysk trappeproducent overtages af kollega


VejleTrappen, der i den seneste tid har oplevet betydelig vækst, overtager nu aktiviteterne fra kollegaen JLH Trapper A/S i Galten. Dermed ruster man sig til yderligere vækst ? ikke mindst i det midt- og nordjyske område. Aktiviteterne fra JLH Trapper A/S, der har rødder tilbage til 1973,..

Rockidan fordobler indsatsen på akustiklofter


Stigende interesse over hele landet for integrerede akustikløsninger i byggeriet gør det nødvendigt at udvide hos Rockidan i Aabenraa. Rockidan as har pr. 1. september 2012 ansat Emil Nøhr som projektsælger med primær fokus på firmaets fuldpudsede akustiklofter. Emil Nøhr har i en årrække arbejdet..

Byggevirksomheder er blevet mere effektive og strategiske


OPSTRAMNING OG NYTÆNKNING: Mere end hver anden virksomhed i byggebranchen har de seneste år strammet markant op på deres forretningsgange og kundeservice. Samtidig har over 40 procent opfundet nye koncepter og flere endnu etableret nye partnerskaber for at stå stærkere i konkurrencen, viser ny..

Torvehallerne vinder Estate Magasin Projektprisen 2012 på Ejendomsdagene


Det var bæredygtighed, sund forretningssans og nytænkning, der i går blev belønnet med ejendomsbranchens nye pris, Estate Magasin Prisen 2012. Prisen blev uddelt i forbindelse med Ejendomsdagene, som i går og i dag for første gang afholdes på Hotel Vejle Fjord. Prisen blev uddelt i fem..

Fra London til Building Green i Forum


Verdens største messe for bæredygtigt byggeri Ecobuild har det. Og nu har Building Green i Forum det også: En matchmaking event, hvor udstillere og besøgende online kan booke møder med hinanden allerede inden messen. Det nye tiltag har fået navnet Building Green Connections og formålet er at..

Venstre har lyttet


Dansk Byggeri har argumenteret massivt for at få regeringen til at omgøre beslutninger på tre vigtige områder. Venstre har lyttet, og har de tre punkter med i deres udspil til finanslov Dansk Byggeri roser Venstres for at have lyttet til erhvervslivet med partiets udspil til finanslov. Udspillet..

Trappeproducent får gennembrud med nyt koncept


VejleTrappen har succes med at kombinere individuelle trætrapper med konkurrencedygtig, CNC-baseret produktion af mange ens enheder. Fabrikken har fået ordre på 130 trapper til århusiansk boligselskab og udvider medarbejderstaben. Hos VejleTrappen, der har mere end 30 års erfaring med at..

Ejendomsbranchen holder sit første topmøde i Vejle


For første gang samles 100 beslutningstagere i den danske bygge- og ejendomsbranche under samme tag i to dage. Det sker i forbindelse med nyskabelsen Ejendomsdagene, som fra starten kan kalde sig branchens største netværksbegivenhed for bygherrer, mæglere, ejendomsselskaber, developere, den..

Øget efterspørgsel hos Ramirent betyder indkøb af nyt materiel


Ramirents 21 lokale kundecentre efterspørger i stigende grad materiel til at efterkomme kundernes ønsker. Derfor er der indkøbt et større parti materiel til et tocifret millionbeløb, til at udvide de lokale maskinparker. ?Ramirents hovedfokus er at servicere kunderne og deres løsningsbehov, og når..

Prominente navne i ejendomsbranchen nomineret til Estate Magasin Prisen 2012


En række prominente navne i den danske bygge- og ejendomsbranche er nomineret, når Estate Magasin (tidligere Magasinet Ejendom) for første gang uddeler 5 priser til årets bedste projekter, transaktioner, forbilleder, nye navne og andre særlige indsatser til gavn for hele branchen. Uddelingen af..

Politikere skal lære af tilskudserfaringerne


Når Boligjobordningen som planlagt ændres til en grøn tilskudsordning fra 2013, er det afgørende, at regeringen lærer af erfaringerne fra tidligere tilskudsmodeller. ? Overordnet set har historien lært os én ting. Tilskud nytter. Når der er blevet givet offentlige tilskud til installation af..

Nyt job: Tidligere Ørestadsdirektør Bjarne Vistrup er tilbage på fuld kraft


En af ejendomsbranchens kendte profiler, Ørestads tidligere salgsdirektør Bjarne Vistrup, vender efter nogle år under radaren tilbage for fuld kraft i en stilling hos danbolig Erhverv Johnny Hallas i Hillerød. Bjarne Vistrup, der selv er mægleruddannet, var en af nøglepersonerne i udviklingen af..

Novoferm Portsystemer styrker organisationen


Novoferm Group GmbH har klare ambitioner om vækst på det danske marked, og et yderligere vigtigt skridt er nu taget med ansættelsen af en af branchens mest erfarne salgspersoner. Anders Christian Henriksen tiltræder således pr. 1. August Novoferm Danmark som ny Salgskonsulent af industrielle porte,..

Seks entreprenørvirksomheder i kamp om opgave til trecifret millionbeløb


Banedanmark har prækvalificeret 6 virksomheder til at give tilbud på den næste store en-treprenørkontrakt for Den nye bane København-Ringsted over Køge. Banedanmark udvalgte mandag den 13.8.2012 de 6 entreprenørvirksomheder, der kan byde ind på opgaven med at designe og bygge 12 jernbanebroer..

Ingeniørfirmaet OBH-Gruppens regionschef på Sjælland, Bjarne Corneliussen, fylder 50 år


Regionschef Bjarne Corneliussen fyldte 50 år i sommerferien, og det markerer OBH-Gruppen rådgivende ingeniører med en reception i Zoologisk Have i København, hvor det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere og øvrige forretningsforbindelser, torsdag den 20. september klokken 14.00 - 16.00. ..

Nye skolebøger lige ud af vinduet


Varmen fosser ud af nedslidte danske folkeskoler. Vestre Skole i Silkeborg skiftede for fire år siden de gamle vinduer ud med nye og har siden sparet over 80.000 kroner på varmeregningen hvert år. En stor del af varmen på de danske folkeskoler siver ud af klasseværelserne uden at kunne mærkes..

Overenskomstforhold på Søfartsmuseet


Der har den 10. august 2012 været en del omtale i medierne om det polske firma Kormal, som udfører arbejde for E. Pihl & Søn A.S. på Søfartsmuseet i Helsingør Underdirektør Hans Anker Nielsen, E. Pihl & Søn A.S. oplyser: ?Som råhusentreprenør på Søfartsmuseet, vil jeg understrege, at det ligger..

By- og arkitektur udstilling tager borgerinddragelsen seriøst med nye metoder


Visit postkort fra Vollsmose går i dialog med bydelen Vollsmose Meget borgerinddragelse i by- og arkitekturprojekter er kørt fast i den samme gamle skabelon. Offentlighedsfaser, hørringer, tunge rapporter og borgermøder, hvor tordenskjoldssoldater møder frem og fortæller det alle godt ved! ?Der..

Taulov gør Norden mindre


Fredericias borgmester Thomas Banke tog tirsdag den 7. august det første spadestik til et nyt hub og distributionscenter for den danske logistikkoncern DANX Group. DANX bygger en knap 2000 kvm. moderne terminalbygning på 17.400 kvm. grund. DANX?s adm. direktør Søren Gønge udtaler: ?De seneste 10..

Opstart af vejarbejder langs Kystvejsstrækningen


Byggeriet af Urban Mediaspace Aarhus har været i gang et års tid og skrider planmæssigt frem. Nu starter anden fase af byggeriet, og det betyder blandt andet, at vi den 13. august 2012 tager fat på de vejarbejder, der indgår i projektet. I første omgang arbejder vi i området omkring Europaplads,..

Islands Brygge får nye, markante beboere


Når NCC Boligs boligprojekt ?Havnevigen? står færdig, har Islands Brygge fået nye beboere i form af tre formfuldendte lejlighedstårne, som meget..

Modulex strengthen its presence in London


Over the past years Modulex, the market leading provider of visual branding and wayfinding solutions, have consistently been focusing on strengthening and streamlining its sales organization. Based on a strong customer focused strategy and a growing demand it have now lead to the decision to..

Der er penge på de grønne arealer


Uanset hvor man klipper græs, så kan man være med til at spare sin arbejdsgiver for en del store og unødige omkostninger og sig selv for en masse ærgrelser fordi maskinen er brudt ned samtidig med, at man kan lette tilværelsen for både dyr og mennesker på dine grønne arealer. Kristian Nielsen,..

ARCO Huse godt fra start via nytænkning og landsdækkende samarbejde.


Samarbejde, dialog og skarpt fokus på kunden. Det er ARCO Huses kampprogram, for fremtiden, understreger direktøren for det nystartede firma, der tegner og opfører individuelle lavenergihuse i hele Danmark. Efter intense forberedelser og et solidt kendskab til branchen var grundstenene lagt, da..

Kommuneaftale sikrer tør kælder og arbejdspladser


Aftalen om kommunernes økonomi for 2013 vil både give flere arbejdspladser og sikre os mod oversvømmelser. Dansk Byggeri glæder sig over, at der allerede fra næste år skal investeres i klimasikring af veje og bygninger - Regeringen og kommunerne har her vist rettidig omhu ved at prioritere..

Kunderne spørger som årstiderne skifter


De tekniske rådgivere fra Rationel kan følge årets gang ved blot at tage telefonen. I maj giver de typisk gode råd om vedligeholdelse, og måneden efter plejer det at handle om sikkerhed og solafskærmning. Mindst 100 gange om dagen ringer telefonen hos de tre tekniske rådgivere fra Rationel. En..

Fremtidens isolering får egen byggeportal


På få år er internetportalen Gratisbyggetilbud.dk blevet den førende online-formidler af byggeopgaver i Danmark. Nu er folkene bag klar med endnu en portal, som udelukkende beskæftiger sig med formidling af projekter inden for fremtidens isolering: Papiruld. Siden 2004 har Gratisbyggetilbud..

Kulturministeren overrækker Nykredits Arkitekturpris


Kulturminister Uffe Elbæk har overrakt Nykredits Arkitekturpris på 500.000 kr. til arkitektfirmaet COBE. Dan Stubbergaard modtog prisen, der er den største arkitekturpris i Skandinavien. COBE har bl.a. gjort sig bemærket med opførelsen af Kulturhuset og Biblioteket Nordvest, der er blevet et..

Nyansættelser hos Ramirent


Ramirent ansætter to materielkonsulenter, en fleet management assistent og en regional salgschef. Kenneth Futtrup bliver pr. 1. juni salgschef for Region Øst, hvor han skal forestå salgsledelsen af eksterne materielkonsulenter samt have kundeansvar for udvalgte kunder, alt sammen gennem..

Her må anlægsgartnerne ikke røre planterne


Anlægsgartnerfirmaet OK grøn anlæg as fra Borup har haft til opgave at renovere det fem kilometer lange stisystem i Botanisk Have i forbindelse med et to år langt renoveringsprojekt. Formålet har bl.a. været at gøre haven mere tilgængelig, og det hele skal efter planen være færdig til indvielse i..

Ny vejbelægningsteknik kan give kommunerne betydelige millionbesparelser


Udstrakt brug af ny metode til belægning af vejsider kan over en årrække spare kommunerne for et trecifret millionbeløb. -- Ifølge tal fra Vejdirektoratet er trafikken med motoriserede køretøjer de seneste 20 år steget med 30 %. De 69.907 km kommuneveje udgør ca. 95 % af det offentlige vejnet,..

Multikit, rygningskit


Prøv en ny, fleksibel tag-klæbemasse, som kan anvendes på både tegl- og betontagsten, fra tagfirmaet Komproment. Nu findes der et alternativ til de traditionelle tag-klæbemasser, nemlig Multikit fra Komproment. Anvendelse Denne fleksible, klæbende og plastiske tætningsmasse kan anvendes til at..

Ny Mobil Markedsplads for Brugte Maskiner


Den hurtigst voksende online markedsplads i verden for salg af brugte maskiner - Mascus, gør det nu endnu nemmere for kunder og forhandlere at holde sig opdateret med over 225.000 brugte maskiner på Mascus. Det sker med lanceringen af en helt ny mobilhjemmeside ? m.mascus.dk. ?Vi har tidligere..

Solar har forbedret sit kvartalsresultat


Solar A/S med hovedsæde i Kolding har et erklæret ønske om at vokse og har i årets første kvartal haft en organisk vækst på 5,7% på koncernniveau. Det har resulteret i en omsætning på knap 3,2 mia. kroner (? 428,9 mio.) og et overskud før skat på omkring 41 mio. kroner (? 5,5 mio.). Der er tale..

Fyld din mobile værktøjskasse med ny app fra XL-BYG


XL-BYG kæden har udviklet en ny applikation, der fungerer som et enkelt og effektivt arbejdsredskab, som skal lette håndværkeres hverdag. Det primære værktøj er en vindues- og døropmåling, men også de øvrige funktioner i app?en gør den brugbar til mange forskellige opgaver i hverdagen. En telefon..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123