Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Erhverv & Økonomi

Boligpriserne steg i juli


Boligpriserne steg med 0,5 pct. i juli 2012 sammenlignet med måneden før, men er på samme niveau som ved årsskiftet. Det viser Danmarks Statistiks tal for priserne på enfamiliehuse. ?Boligpriserne er steget en smule i juli, men svinger en del fra måned til måned. Ser man bort fra udsvingene har..

Indkøbere har nøglen til at stoppe energifråset i danske storkøkkener


Af Anders Sjøgaard, salgsdirektør i Gram Commercial A/S - Det er svært at åbne en avis i dag uden at kunne læse om nationale klimamål, offentlig smalhals eller dårlig konkurrenceevne. Derfor må det også undre, at indkøbere i både det offentlige og private ikke i langt højere grad imødekommer den..

Nye skatteregler er gift for olie- og gassektoren


Skattereformen rammer udstationerede medarbejdere så hårdt på pengepungen, at branchefolk og Esbjerg Erhvervsudvikling forudser massive tab af eksport, viden og arbejdspladser. Den samlede danske olie- og gassektor er i oprør over, at skattereformen straffer danskere udstationeret i områder,..

Bellevue A/S - nordjysk Gazelle for tredje år i træk!


For tredje år i træk kan den succesfulde oplevelsesvirksomhed, Bellevue A/S, stille sig på sejrsskamlen som en af dansk erhvervslivs hurtigløbere. Med denne tredje kåring som Gazellevirksomhed er Bellevue et lysende eksempel på, at man sagtens kan opleve god vækst og skabe synlige resultater trods..

Visma styrker økonomien hos iværksættere og små virksomheder


Revisorfirmaet Chr. Lysehøj er nu en del af Visma-koncernen Med købet af Revisorfirmaet Chr. Lysehøj står Visma endnu bedre rustet til at rådgive især mindre og nystartede..

Verdens største designpris bliver uddelt i Helsingør


Invitation til pressemøde om INDEX: Award 2013 Ceremony i Helsingør Klausul: Må ikke offentliggøres før kl. 17.00, den 4. okt. 2012 Sted: Kulturværftet / M1 / Allegade 2 / 3000 Helsingør Tid: Torsdag den 4. oktober 2012 / Kl. 16:00 Helsingør Kommune med Kulturværftet i spidsen har indledt et..

Artha Kapitalforvaltning markedskommentar oktober 2012


Artha Kapitalforvaltning A/S reducerer andelen af højrenteobligationer lande fra 12,5% til 10%. Spænd på såvel lande- som virksomhedsobligationer er blevet indsnævret kraftigt i de seneste måneder og især ?hard currency emerging markets debt? har gjort det godt. Vi fastholder dog renterisikoen,..

Nu starter kampagnen ?Velkommen blandt venner?


I dag lyder startskuddet til efterårets store kampagne der skal trække nye virksomheder og borgere til Holbæk Kommune. Her er de bløde og menneskelige værdier i fokus. ?Velkommen blandt venner?. Det er de tre ord, der i kortest form fortæller ideen bag kampagnen, som Holbæk Kommune og Holbæk..

Fra 0 til 100 lande på 24 timer


Apples App Store giver danske virksomheder gode muligheder for eksportvækst. Fra en App er uploadet og godkendt i Apples App Store til den er tilgængelig i 108 lande går der ca. 24 timer. Det er en gylden mulighed for eksport af dansk know-how ud til et meget bredt udsnit af verdensmarkedet. En..

Bureau belønnes for Femern Bælt-integration


"Vi har lært meget af hinanden. Ikke blot om forskellene i dansk og tysk sprog, kultur og virksomhedskultur, men også rent fagligt. Sådan lyder det fra to kommunikationsfolk fra henholdsvis Danmark og Tyskland, som i forbindelse med den netop overståede netværksfestival "Fehmarnbelt Days" i Lübeck,..

Danske virksomheder tilfredse efter etablering i Tyskland viser en aktuel undersøgelse


I en undersøgelse har DanRevision Gruppen talt med danske virksomheder, der har etableret sig i Tyskland. Undersøgelsens mål var at finde ud af hvilke forventninger virksomhederne havde før etableringen og om de blev bekræftet. Der blev gennemført personlige interviews med de danske virksomheders..

Sæt Kina på din virksomheds dagsorden


Overvejer du som virksomhedsleder at starte op med eksport af løsninger og udstyr til Kina, så er der nu hjælp at hente i et nyt projekt om Kina VÆKST! Køge Erhvervsservice arrangerer d. 3. oktober, sammen med Væksthus Sjælland, et gå-hjem møde om Væksthusets nye projekt ?KinaVækst?. Her kan..

Joan Ørting, Pernille Aalund og Michelle Hviid taler til konference


Ovenstående powerkvinder er blandt foredragsholderne, når netværket WiB Danmark (Women in Business) indbyder til deres årlige konference i Odd Fellowgaarden i Køge d. 10. oktober. Forretningskvinder fra hele Danmark mødes til konferencen, hvor der - ud over en perlerække af landets bedste talere..

Stor interesse for netværkstræf


Over 25 virksomheder har sat hinanden stævne i Sorø Hallen den 5. oktober, når Sorø Erhverv slår dørene op for Netværkstræf 2012. ? Det er en unik mulighed for at styrke sit lokale netværk, og jeg vil opfordre alle de virksomheder som ikke har en stand på messen til at kigge forbi. Der bliver..

Ny trend: Lynhurtige ansættelser


Virksomhederne kan ikke vente på den rette arbejdskraft og derfor speedes rekrutteringsforløbene op. For at kunne levere de rette kandidater i ekspresfart tager rekrutteringsbranchen nye metoder i brug fra udlandet, som sikrer lynhurtige ansættelsesprocesser. Annoncering springes over, og..

Vilje til vækst i Assens Kommunes budgetaftale


Politikerne i Assens Kommune gav sent mandag aften hinanden håndslag på, at der er indgået en budgetaftale for 2013-2016. De sidste års stramme og offensive styring af økonomien gør, at det er lykkedes at skabe en stabil økonomi i kommunen, hvor der bliver plads til en række investeringer og..

Ny direktør i Visma Consulting A/S: René Stampe Lund


At kode de mange computerprogrammer, der løser fortsat flere opgaver for os, om det er via telefonen eller computeren, når man kommunikerer med banken eller med offentlige myndigheder, er for mange en lukket og lidt mystisk verden. Men det er der egentlig ingen grund til, for det er blot et..

Bedre konkurrenceevne er nødvendig for at skabe flere varige job


Regeringens konkurrenceevneredegørelse viser, at konkurrenceevne og vækstvilkår skal styrkes, så virksomhederne kan skabe vækst og varige job. Danmarks konkurrenceevne er gennem mere end 10 år støt blevet ringere, viser regeringens konkurrenceevneredegørelse. Den udvikling må og skal vendes. For..

HR-direktør Morten Svennson fylder 50 år


Fredag den 28. september 2012 fylder HR-direktør, cand. polit. Morten Svennson, Frederiksberg, 50 år. Morten Svennson har arbejdet med HR i halvdelen af sit liv, blandt andet som fuldmægtig i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, personalechef i DR, HR-chef i Renholdningsselskabet af 1898 og de..

Forbrugerombudsmandens undersøgelse af før- og nu-priser afsluttet med bøder


En stikprøvekontrol af markedsføring med før- og nu-priser er nu afsluttet med bøder til tre butikker og to butikskæder for at vildlede kunderne med ulovlige besparelser. Forbrugerombudsmanden politianmeldte i januar 2012 Bilka, Kvickly, to Expert-butikker og én Punkt 1-butik som resultat af en..

Virksomhederne har de laveste renteudgifter siden krisen


Virksomhedernes renteudgifter tegner sig i august 2012 for 1,2 mia. kr. Sammenlignet med samme måned i 2011 betaler danske virksomheder i dag 174 mio. kr. mindre i renter. Det svarer til et årligt fald på 13 pct. Vi skal tilbage til starten af 2007 før finanskrisen for at se lige så lave..

Ingen lønhop ved jobskifte


Den traditionelle vej til højere løn har været jobskifte, men den smutvej er nu ved at lukke. Løn er nemlig ikke længere til rådighed som virksomhedernes foretrukne lokkemiddel, og det får arbejdsmarkedets dygtigste til at blive i deres stillinger. Virksomhederne har ikke længere råd til at..

Sådan opvarmer du mest økonomisk med radiatoren


Det er bestemt ikke lige meget, hvordan du bruger din radiator ? ligesom du kan bruge en formue på at regulere varmen forkert. Fejlene sker tit i efterårsperioden, fordi mange åbner og lukker for radiatorerne, når vejret skifter udenfor. Hvis du husker på nogle simple råd, kan du spare mange penge..

Kinesisk ordre udvider Arinco


I juni indgik Arla en 10-årig aftale med den kinesiske fødevarevirksomhed Biostime om at producere 20.000 tons dansk mælkepulver til børneernæring. Den ordre medfører nu en udvidelse af Arlas mælkepulveranlæg Arinco i Videbæk. Biostime International Holdings Limited, som sælger..

Konkurrenceevnen skal øverst på dagsordnen


Vækst og konkurrenceevne skal stå øverst på regeringens prioritetsliste, hvis Danmark skal hurtigt op i gear og ud af den økonomiske krise. Den årlige redegørelse om netop vækst og konkurrenceevne fra Erhvervs- og Vækstministeriet viser, at det går i den forkerte retning. Det er alarmerende. ..

Danskerne lægger lån om i stor stil


De danske boligejere har optaget realkreditlån for 221 mia. kr. i årets første otte måneder, mens der er indfriet og afdraget lån for 197 mia. kr. Det giver en stigning i det samlede realkreditudlån til ejerboliger på 24 mia. kr. Det viser tal fra Nationalbankens MFI-statistik for august 2012. ..

Danbolig Erhverv i Hillerød satser på hele Sjælland med udvidet stab


Erhvervsmægler Johnny Hallas og danbolig i Hillerød fortsætter sin vækst og udvider staben med statsautoriseret ejendomsmægler Dorthe Mills, som gennem næsten 20 år har opbygget kompetencer i Hillerød, København og internationalt. Med Dorthe Mills på holdet er Johnny Hallas og danbolig Erhverv i..

Forsikringsselskab udbetaler forsikringsydelser efter Forbrugerombudsmandens indgriben


Forsikringsselskabet Genworth Financial har valgt at udbetale ydelser til en forsikringstager i henhold til to tegnede arbejdsløshedsforsikringer. Forbrugerombudsmanden gik ind i sagen, efter at selskabet havde afvist at følge en afgørelse fra Ankenævnet for Forsikring. Afgørelser fra finansielle..

São Paulo: HKH Kronprins Frederik overbringer dansk hæder til Lundbeck og Danfoss under det officielle besøg i Brasilien


I anledning af DKH Kronprinsen og Kronprinsessens officielle besøg i Brasilien var danske og brasilianske virksomheder mandag den 17. september inviteret til gallamiddag i São Paulo. I den forbindelse overrakte HKH Kronprins Frederik Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje til to..

Mikrobil startede 10 års interneteventyr


BilGalleri, HesteGalleri, ScooterGalleri og alle de andre kom kun til verden på grund af en Nissan Micra I dagens Danmark er mikrobiler det hotteste på fire hjul. Det var de ikke for ti år siden. Alligevel var det en Nissan Micra 1,0 DX ejet af en ung mand, der startede en af de helt store danske..

Nyt skiltesystem til Cisco


Brand On, det internationale brand roll-out team hos skiltevirksomheden Modulex, har netop leveret en flot skilte- og grafikløsning til Ciscos kontor i Reading i England. Projektet er en naturlig fortsættelse af det samarbejde, som startede for otte år siden, hvor Modulex leverede skilte til..

Stigende udlån i et faldende marked


Finanskrisen har gjort det svært for mange af landets udbydere af forbrugslån og kviklån. Mange forbrugere holder igen med at <a href="http://www.pengeinfo.dk"..

Bandagistvirksomheden Ortos A/S kåret som gazelle


Flere og flere af de danskere, der har behov for kropsbårne hjælpemidler, opsøger den landsdækkende bandagistvirksomhed Ortos A/S for at få hjælp. Sådan lyder den grundlæggende forklaring på, at Ortos A/S netop ? som den første i branchen nogensinde - er blevet kåret som gazelle 2012 af Dagbladet..

Iværksættermesse trak 4.698 besøgende og et hav af idéer


Iværksættermesse trak 4.698 besøgende og et hav af idéer Næsten 5.000 besøgende lagde vejen forbi Danmarks største iværksættermesse, som i weekenden fandt sted i Øksnehallen. Størst tilskuerinteresse trak stjerneiværksætteren Jesper Buch om fredagen og Kasi-Jesper om lørdagen. Da Jesper ?Kasi?..

Skat kræver eksperter


Mange kringlede paragraffer i skattelovgivningen giver meget ekstraarbejde til danske virksomheder. Opringninger fra virksomheder, der har svært ved at finde rundt i skattejunglen, får nu Dansk Byggeri til at indgå samarbejdsaftale med to rådgivere, der kan hjælpe medlemmerne med at finde rundt i..

Bankrådgivning på web hitter


Rådgivning over internettet med webkamera og webchat er blevet populært blandt Nykredits kunder. Alene i juni i år benyttede op mod 3.500 kunder sig af webrådgivning hjemmefra til almindelige banksager og boligrådgivning ved omlægning af lån. - Det er meget positivt og helt i tråd med, at vi vil..

Mindeord fra Greve Erhverv - omkomne erhvervsfolk vil blive savnet


Det var med chok og sorg, at vi i Greve Erhvervs bestyrelse tirsdag blev underrettet om den tragiske speedbådsulykke, der natten mellem mandag og tirsdag kostede fire mænd livet. Tre af de fire var aktive medlemmer af Greve Erhverv, såvel..

Stærke kræfter i spidsen for Danish Water Technology Group


Siden etableringen i marts måned er Danish Water Technology Group vokset støt og tæller allerede 31 medlemmer. Den 23. august 2012 afholdt Danish Water Technology Group sit andet medlemsmøde med stor tilslutning og entusiasme fra alle fremmødte. På mødet blev der afholdt valg til Sektionsrådet,..

Over 18 millioner kroner fra eu til cbs-forskning


Hvordan styrer man økonomien, når det ikke går, som man vil have det, og hvordan har man tidligere søgt stabilitet på de finansielle markeder? The European Research Council (ERC) har bevilget over to mio. eftertragtede euro til to forskningsprojekter på CBS inden for økonomi og sociologi, der..

To nye unikke agenturer ser dagens lys i den danske legepladsbranche


CADO A/S har indgået agentaftale med hollandske Ijslander og tyske Spielart om salg og levering af deres unikke legepladsredskaber på det danske marked. Legepladsfirmaet CADO A/S har med de 2 indgåede agentaftaler understreget deres mål om vækst og design af unikke uderum i Danmark. ?Vi har søgt..

Statsbiblioteket og KMD i udviklingssamarbejde om it-platform til Lektier Online


En ny aftale mellem Statsbiblioteket, der står bag Lektier Online, og KMD skal være med til at løfte udviklingen af den digitale platform, så endnu flere kan få glæde af servicen. - Vi er meget tilfredse med aftalen med KMD. Den giver os nye muligheder for at få videreudviklet Lektier Online..

Fremtidens B2B handel kommer til at foregå i skyen


Virksomheders samhandel bliver i stigende grad digital. Igennem de seneste år har vi set, hvordan detailhandlen digitaliserer sine salgskanaler og -metoder mere og mere. En tilsvarende bølge af digitalisering sker for den indbyrdes handel mellem virksomheder, både nationalt og internationalt. ..

Ny chef hos DR Nordjylland


Gitte Sørensen, der siden maj i år har været konstitueret som redaktionschef hos DR Nordjylland, fortsætter nu fast i stillingen. DR Nordjylland med base i Aalborg har omkring 30 ansatte, og udover at lave regionalradio til det nordjyske leverer DR Nordjylland også indslag til Radioavisen,..

Jyske Bank tilbyder kompensation i jihmo-sagerne


Jyske Bank er indstillet på at betale kompensation til investorer i forbindelse med rådgivning om og salg af Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer (JIHMO) Forbrugerombudsmanden har sammen med Investorforeningen forhandlet med Jyske Bank om en udenretlig løsning vedrørende JIHMO...

Borgerne er med i udviklingen af kommunal digital service


Hver dag er kommunens medarbejdere i dialog med borgerne for at sikre, at servicen er så god som mulig ? både til glæde for borgere og kommunen. Når det gælder udvikling af digitale løsninger kræver kommunerne, at borgerne er med i testforløb for at sikre brugervenligheden. I Berlingske..

Nyt koncept gør det nemt for mindre virksomheder at få styr på bogføring, moms og løn


Accountor Denmark A/S lancerer nyt koncept på Iværk & Vækst Messen 2012, som henvender sig direkte til mindre virksomheder. Det betyder, at de mindre virksomheder kan koncentrere sig om virksomhedens drift og videreudvikling uden at tænke på løbende bogføring, indberetning af løn og indberetninger..

Succesfuld lancering af LEGO Friends


Nye produkter målrettet piger sælger dobbelt så godt som ventet og bidrager til et stærkt halvårsregnskab for LEGO Koncernen LEGO Koncernen leverer efter første halvår 2012 endnu et yderst stærkt regnskab. Nettoomsætningen for første halvår blev DKK 9.134 mio. mod DKK 7.355 mio. i samme periode..

Sådan får du kapital til den gode idé


Tønder Erhvervsforum indbyder til fyraftensmøde om fondsmidler og EU-støtte Går du med planer om at starte egen virksomhed? Eller har du simpelthen bare den helt rigtige idé til et spændende udviklingsprojekt? Så er der penge at hente bl.a. fra EU og fra forskellige fonde. Hvordan du får fat i..

Joint venturet SB LiMotive opløses


Bosch styrker sit engagement inden for udvikling og produktion af effektiv batteriteknik ? Bosch omstrukturerer sin strategi for batterimarkedet ? Bosch styrker sine lithium-ion-kompetencer i Tyskland ? Leverandøraftaler sikrer realisering af aktuelle projekter ? Fremtidigt samarbejde med..

Stor vækst indenfor udsendelse af nyhedsbreve


Det går stærkt hos MailPlatform.dk med base i Vejen. Så stærkt at virksomheden har fået 300 kunder siden opstarten i januar måned. Stadig flere virksomheder satser på fastholdelse af eksisterende kunder, frem for at kapre nye kunder. Det er både billigere og mere langsigtet, at udvikle relationen..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123