Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Familie

Mindre støj ? mere nærvær ? mere samvær!


For en almindelig dansk familie med en travl hverdag er det vigtigt at finde tid til samvær. Derfor bygges de fleste nye typehuse og lejligheder med et centralt fællesrum, hvor køkken og stue går i et. Men hvad med støj og dårlig akustik i sådan et stort rum? På grund af stigende arbejdsløshed i..

Liv&Død Prisen 2012 giver kvalitetsstempel til landsdækkende projekt om sorg


Per Bøge og Jes Dige fik onsdag d. 19. september overrakt Liv&Død Prisen 2012 af Landsforeningen Liv&Død?s formand Inge Nesgaard. Liv&Død Prisen uddeles hvert år til personer eller organisationer, som har været..

Begravelser.dk introducerer Basiskiste: Bestil begravelsen/bisættelsen på nettet og få kisten til 0 kr.


Danskerne bliver mere og mere fortrolige med internettet. Også når det handler om noget så alvorligt som begravelser. For at sætte fokus på muligheden for at bestille begravelser på nettet, er begravelser.dk nu på banen med et nyt tiltag: <a..

Undgå regn på bryllupsdagen!


Det danske vejr er ikke til at regne med, det kræver derfor meget ?is i maven? og en god plan B, hvis drømmen om et udendørs bryllup skal gennemføres i Danmark. Brudepar kan planlægge sig ud af det meste, men en ting der altid giver uro i maven er tanken om regn på bryllupsdagen. Efterspørgslen..

Enkelt - Sunde livretter til travle familier


Kogebogen, der gør det nemt at leve sundt! Denne kogebog er målrettet travle børnefamilier, der ønsker at få det sunde ind i hverdagen på en nem og realistisk måde. Mange kogebøger kommer til at ligge og samle støv på hylden, fordi de er for komplicerede at gå til. ?Enkelt? gør op med..

Nu bliver det nemt at bade babyen


Et helt nyt babybad lanceres nu i Danmark. Blooming Bath er lavet af bløde materialer, som gør det let og sikkert at bade babyen ? og muligt at folde det sammen og gemme af vejen efter brug. Det smarte babybad stammer fra USA, hvor det med rekordfart er blevet en kæmpe salgssucces, og nu har det..

Nyt førstehjælpskursus til hund, skal sætte ny standard i danmark


Deltag på vores nye førstehjælpskursus til hunde, og vær med til at sætte ny standard, når FIRSTaid-REDliv inviterer landets journalister på kursus den. 25.09.2012 Førstehjælp til hund er et nyt banebrydende kursus fra FIRSTaid-REDliv, som nu skal sætte helt nye standarder for..

Varde Kommunes direktører løber for et længere liv


Måske er Varde Kommunes direktion den kommunal direktion med de bedste ben. I hvert fald er flere af direktørerne endda meget erfarne distanceløbere. Til Varde Marathon den 7. oktober har flere fra kommunens topledelse da også meldt sig til start. Og de gør det ikke kun for sjov. Deres mål er at..

Hyldest til havets råvarer


På Fiskens Dag ? lørdag den 8. september fejrer Kattegatcentret havets råvarer med overskriften ?Bæredygtige og MSC-mærkede lækkerier? Dagen byder på MSC-mærkede smagsprøver fra Amanda Seafoods som gør det lettere at vælge bæredygtigt fangede fisk til frokostbordet. Der er sjov og leg på..

Romantiske massebryllupper på Nørre Vosborg


Folk fra hele landet rejser til herregården for at blive gift På lørdag den 25. august skal en af Danmarks fremtrædende jazzguitarister, Jakob Bro, giftes med Ditte Holm, og festen holder de på den restaurerede herregård Nørre Vosborg. Parret bor ellers i København. Men ligesom mange andre fra..

Begravelsen kan koste kassen uden for folkekirken


Danskerne risikerer at overse de negative konsekvenser af at melde sig ud af folkekirken. Flere overraskes især af udgifterne til gravpladsen, når vi dør og skal herfra. Nye tal fra Danmarks Statistik viste forleden en stor stigning i antallet af udmeldelser fra den danske folkekirke: Mere end..

Brandbiler, politihunde og sikkerhed i børnehøjde


Der er lagt op til en action fyldt dag i sikkerhedens tegn, når Børneulykkesfonden og Tivoli går sammen om at slå et slag for børn og sikkerhed i og udenfor hjemmet. Oplev politihunde i aktion, deltag i Centimeter Maraton i Haven, prøv at få lagt gips på armen og vær vidne til brandslukning når..

Forlaget Globe udgiver en ny hundebog Vælg den rigtige hund ? Find hunden der matcher af forfatteren David Alderton


Her kan du få gode råd og professionel vejledning, når du skal anskaffe dig en hund. Der er masser af appellerende hunde og hunderacer. Det kan være meget svært at vælge sig en hund. Der findes så mange vidt forskellige hunderacer, at det er vanskeligt at vælge den, der passer bedst til ens..

Gør skoletiden til en leg med personlige fotoprodukter


Medio august er det igen tid til at begynde på et nyt skoleår. Netop hos børn i indskolingen er det sejt med specielle skoleting. Skoleudstyr med personlige billeder og barnets navn påtrykt hjælper børnene med at genkende og finde deres ting igen. For at barnet får så god og tryg en skolestart som..

Skolesager med personlige fotos


Et nyt skoleår står for døren og tasken skal fyldes. En online-fototjeneste tilbyder nye muligheder for at gøre skolesagerne individuelle. De får et personligt præg, der sikrer, at børnene passer bedre på deres ting. Billeder af kæledyr, kammerater og ferieoplevelser på mappen eller skoletasken er..

Følg med i hvor du finder de bedste og værste arbejdspladser i Danmark


Kunne du tænke dig at vide hvordan det er at arbejde i en virksomhed, inden du overhovedet har sendt din jobansøgning af sted? Der findes heldigvis mange virksomheder som behandler deres medarbejdere godt, men desværre viser undersøgelser, at der også findes mange virksomheder som behandler deres..

Selvudgiver på Bestsellerlisten!


Prinsen på Den Vrede Hest på TOP10 over mest solgte eBøger til børn! Per Holbo´s fortælling om Prinsessen og Prinsen på Den Vrede Hest er nu den 9. mest populære eBog til børn på Saxo.com, danmarks største netbaserede bogsalg. Det er ikke første gang, bogen får så fin en placering. Allerede i..

Endnu en flot international pris til dansk børnedesign


Elsket mest af 44.000 englændere er ikke dårligt. Ikke des do mindre er det det, som det danske firma Toddler Copenhagen netop har opnået da de tog prisen i den engelske ?Loved By Parents? konkurrence i kategorien ?babys første bestik?, hvor 44.000 britiske forældre skulle stemme på deres favorit...

Journalister inviteres til at besøge nyt sportscampingkoncept for familier


SportsCamping er et nyt samarbejde mellem TopCamp Feddet og firmaet Outdoorsports. Konceptet skal tage kampen op med de stadig mere populære udenlandske sportsferier for familier ? og har ud over en lang række aktiviteter også samvær og sundhed som omdrejningspunkt. Kan du som journalist være..

Andemors Verden kommer på Formland


For første gang kommer Andemors Verden på Formland. Line Marie Wibroe, der efterhånden er bedre kendt som Andemor, glæder sig til at introducere Norden for en række skønne og anderledes produkter til både børn og voksne - alle inden for vand og wellness. Hvad med en badeand med fjerboa, en..

Forlæng sommerferien med en CEWE FOTOBOG


Iscenesættelse af ferien Charterferie, individuel rundrejse, storbyferie eller krydstogt - sommeren og ferietiden er på sit højeste. Forventningerne til en velfortjent og oplevelsesrig ferie er hos mange høje. Selv efter ferien er euforien stadig stor og giver lyst til at fortælle familie, venner..

Ny bog sætter fokus på traumer ved for tidlig fødsel


Ny bog med personlige beretninger fra mødre der har født for tidligt, giver nyt indblik i hvor forskelligt en for tidlig fødsel bliver oplevet og tacklet af de berørte forældre. Med fokus på de psykologiske aspekter, giver bogen et unik mangfoldigt og nuanceret billede af den tragedie der rammer de..

Københavnere uden testamente rammes hårdt i andet ægteskab


80 procent af københavnerne har ikke et testamente, viser ny undersøgelse af Ret&Råd og Megafon. Det kan koste dem dyrt, hvis ægtefællen dør, og de skal giftes igen, forklarer Ret&Råd. Københavnske børnefamilier, som ikke har oprettet et testamente, kan komme i en slem økonomisk knibe, hvis den..

Playmobil hitter igen


Interessen for Playmobil er stigenden. Generationen der var børn i 1980?erne er selv blevet forældre, og de gode Playmobil-minder fra deres egen barndom gør, at de i stor stil køber Playmobil til deres egne børn. Efter en periode med mindre interesse for Playmobil i Danmark er legetøjet igen..

Sjællændere uden testamente rammes hårdt i andet ægteskab (NYE TAL)


82 procent af sjællænderne har ikke et testamente, viser ny undersøgelse af Ret&Råd og Megafon. Det kan koste dem dyrt, hvis ægtefællen dør, og de skal giftes igen, forklarer Ret&Råd. Sjællandske børnefamilier, som ikke har oprettet et testamente, kan komme i en slem økonomisk knibe, hvis den ene..

De foldbare spande, Scrunch-bucket, er kommet til Danmark


Efter stor succes i hjemlandet England, er de skægge spande, Scrunch-bucket, kommet til Danmark. De er lavet af silikone, og du kan folde dem sammen til det rene ingenting, så de kan være i strandtasken eller rejsekufferten. På en rejse til Tallinn så Line Marie Wibroe, der driver brandhouset..

Sønderjyder uden testamente rammes hårdt i andet ægteskab / NY undersøgelse


80 procent af sønderjyderne har ikke et testamente, viser ny undersøgelse af Ret&Råd og Megafon. Har man ikke haft testamente i første ægteskab og skal giftes igen, efter ens ægtefælle er gået bort, kan det blive en dyr affære, forklarer Ret&Råd. Sønderjyske børnefamilier, som ikke har oprettet et..

Fynboer uden testamente rammes hårdt i andet ægteskab (NYE TAL)


80 procent af fynboerne har ikke et testamente, viser ny undersøgelse af Ret&Råd og Megafon. Det kan koste dem dyrt, hvis ægtefællen dør, og de skal giftes igen, forklarer Ret&Råd. Fynske børnefamilier, som ikke har oprettet et testamente, kan komme i en slem økonomisk knibe, hvis den ene forælder..

Positiv eksporthistorie, Dansk bog sælger godt i Sverige


2. oplag af bogen er nu gået i trykken. Bogen er skrevet af Psykoterapeut MPF, cand. theol. og tidligere sognepræst Ilse Sand, som bl.a. er kendt for udvikling af et skilsmisseritual i 2008 og stiftelse af foreningen: ?Vi elsker stilhed? i 2011. Bøgerne bliver trykt hos Specialtrykkeriet Viborg..

Ret&Råd-Megafon: Nyt ægteskab kan koste børnefamilier dyrt uden testamente


Kun 20 procent af danske ægtepar har husket at få lavet et testamente, viser ny Ret&Råd-undersøgelse. Men har man ikke haft testamente i første ægteskab, og skal man giftes igen, efter ens ægtefælle er gået bort, kan det koste rigtig dyrt, forklarer Ret&Råd. Danske børnefamilier, som ikke har..

37 familietyper - hvordan er børnene sikret?


Nye tal fra Danmarks statistik viser, at blot 55 procent af de danske børnefamilier består af par, som kun har fælles børn under 18 år. Resten af børnefamilierne - de 45 procent ? er sammensat på 36 andre forskellige måder. Det har betydning for, hvordan forældrenes pensionsordning skal strikkes..

12 årig bag landsindsamling for kræftramte børn


Den 12-årige Toke Lars Bjarke fra København har besluttet at starte sin egen landsindsamling til fordel for ?Familier med kræftramte børn?. Målet med indsamlingen er at skaffe kr. 200.000,00. Egne lommepenge Toke Lars Bjarke har sparet kr. 20.000 op og vil bruge sine egne lommepenge som..

Synoptik vinder priser for banebrydende online synstjek


Synoptik vinder tre priser for sit Online synstjek ved gårsdagens DIA prisuddeling (Danish Internet Award), hvor årets bedste danske digitale kampagner kåres. Synoptik vinder blandt andet prisen som Årets Digitale Markedsfører. Online synstjekket gør det let og hurtigt at undersøge, om øjnene har..

Livrenten kan sættes på pause


Fremover bliver det muligt at sætte livrenten på pause. Det sker, når Folketinget torsdag den 3. maj 2012 vedtager nye forbedrede regler for livrenter. Pensionister med livrenteopsparing får nu mulighed for at sætte udbetalingerne på pause og vende midlertidigt tilbage til arbejdsmarkedet. I dag..

Babymassage kan hjælpe dit barn


Vidste du at massage kan lindre mavekneb,hjælpe på kolik og den lilles nattesøvn? Så skulle du prøve at kontakte babykontakt.dk der tager rundt i hele landet for at lave babymassage sammen med mødrene. De tager ud til mødre/mødregrupper i eget hjem og laver babymassage når dit barn har brug for..

Flere danskere betaler begravelsen på forhånd


Uanset hvor gammel du bliver, og uanset hvor meget priserne stiger, så har du betalt for bedemandens ydelser ved tegning af en Forudbetalt Begravelse. Det kender man alt til hos Begravelseskassen Danmark, der er Danmarks ældste begravelseskasse med mere end 40.000 medlemmer. Her oplevede man..

Ny børnebog om vigtigheden af vacciner


Flere og flere forældre vælger at droppe vaccinen til deres børn, men sygdomme som mæslinger, fåresyge og røde hunde findes stadig ? enten her eller i landene tæt på os. Sidste år var der bl.a. et udbrud af mæslinger i Danmark. Hos visse børn vil sygdommene udvikle sig meget alvorligt, men man kan..

Kom med til bryllup på PetitPodium.dk


Sommeren nærmer sig og dermed også højtiden for bryllupper og sommerfester med lange kjoler, bare tæer og dans til den lyse morgen. www.petitpodium.dk skal til kærlighedsfest i Frankrig med Michelinmad og egenproduceret vin og har derfor dedikeret maj måneds tema til BRYLLUP. Manja Lytz skal..

Genbrug er guld værd


Har du også brugt børnetøj, legetøj og udstyr liggende i dine gemmer? Trænger du til at få ryddet op på loftet? Så kan du hurtigt og nemt komme af med dine børns ting og sager ved at sælge disse på en basar.Creative Events afholder igen og for 7.gang alletiders børnebasar i Kolding. Her kan mødre..

Hvad betyder det for et barn, når mor eller far dør?


Forfatter og journalist Peter Olesen har nu samlet de mest rørende, barske og personlige historier fra sine tidligere sorg- og savn-udgivelser. En række børn fortæller om at miste, om de følelser, der presser sig på, om berøringsangsten eller hjælpen fra venner, lærere og andre. Felix Peter..

Falck og Børneulykkesfonden søger heltemodige børn


Falck Børneklub uddeler i samarbejde med Børneulykkesfonden igen i år Den gyldne Sofus til et barn, der har gjort en særligt god gerning. Derfor søges børn, der har hjulpet mennesker eller dyr eller på anden måde gjort en forskel for andre. Reddede en kattekilling fra at blive kørt over. Råbte..

På påskeferie med den rigtige forsikring


Skal du på ferie i udlandet i påsken eller i løbet af foråret, så husk at tjekke, at du er rigtigt forsikret. Hvordan er det nu, sygdom og tyveri på ferien er dækket? Det første spørgsmål, man skal svare på i forbindelse med rejseforsikring, er ganske banalt: Hvor skal du hen? Det er nemlig..

Lad Just-Eat hente børnene


Mange børnefamilier bestiller takeaway online for at få mere tid i hverdagen, og i fremtiden får forældrene endnu mere tid, da Just-Eat nu også tilbyder at hente børnene og bringe dem hjem sammen med aftensmaden. Fra i dag bliver livet lettere for danske børnefamilier. Danmarks største udbyder af..

Papirløst samliv kræver styr på papirerne


Sidste år sagde kun 27.200 par ja til hinanden på rådhuset eller i kirken, og det er det laveste antal siden 1983. Par, der blot vælger at bo sammen, bør være ekstra grundige med at sikre hinanden økonomisk, da de ikke automatisk arver hinanden. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at færre og..

Disney går aldrig af mode i børneværelset


Dansk tapetfabrik lancerer kollektionen Disney Magic Kids, der går rent ind i børneværelserne. Børnene elsker Disneys sympatiske figurer, som de kender fra Disney Sjov, og en ny generation af forældrene kan blive helt nostalgiske over de kendte klassikere fra barndommens bøger og tyndslidte..

Beskyt dit kommende barn mod problematisk kemi


Ny undersøgelse viser, at man med enkle midler kan beskytte sig mod hormonforstyrrende stoffer under graviditeten. Derfor er miljøministeren på vej med en række råd, der skal hjælpe kommende forældre gennem kemi-junglen. Hver anden kvinde ved ikke, at det er vigtigt for hendes ufødte barns..

Forår med Toddler Copenhagen


Foråret er tiden hvor alt er nyt og frisk. Det er nu vi elsker at dække op med fine farver og lave dejlig mad til familie og venner. Vi skal huske at de små også skal være med når det gælder bordets glæder, så hvorfor ikke gøre det med maner og lade dem spise af Toddler Copenhagen bestik, kop,..

Tid til forår og espresso i solen


At sætte sig i døråbningen og mærke de første varme solstråler, er bare en rigtig stjernestund. For at gøre den fuldendt skulle du brygge en rigtig skøn kop espresso, serveret i den franske Les Artistes espressokop. Den er lavet af smukt hvidt porcelæn, belagt med plisseret silikone i dejlige..

Forældrerådgivningens fremtid er sikret


Børne- og undervisningsminister Christine Antorini skaber ro om Forældrerådgivningens økonomi. Forældre, der har brug for råd og vejledning om deres børns skolegang, kan også fremover få hjælp i Forældrerådgivningen. Børne- og undervisningsminister Christine Antorini er så glad for rådgivningen,..

Ny Diplomuddannelse hos Danske Bedemænd


Veluddannede bedemænd og større tryghed for forbrugerne. Brancheforeningen Danske Bedemænd har taget initiativ til at løfte branchens niveau et yderligere stykke op over den ?grundliggende bedemandsuddannelse?, som blev etableret i 1979. Den ny uddannelse hedder Diplomuddannelsen og er..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123