Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Fitness & Helse

FysioPilates - en meget skånsom form for træning


FysioPilates er en form for rehabiliterings-pilates, hvor fokus ligger på stabilitetstræning for primært rygsøjlen, men også på koordinering, kontrol og bevidsthed af bevægelser. Det handler om at lære kroppen at bruge/spænde op i de rigtige muskler på det rette tidspunkt og samtidig at slappe af i..

Kom håndeksemen til livs!


I dag kan man købe alle mulige former for sæbe og håndrens. Den ene dufter bedre end den anden og alle i smarte indpakninger. De får dine hænder til at dufte, og rene bliver de også, men omkostningerne kan være høje! Hver gang man vasker sine hænder, udsætter man sig selv for et reelt kemikalie..

Der er stor forskel på optagelsen af fiskeolie


Valg af fiskeolie som naturlig triglycerid form eller syntetisk ethylester form? Det blevet populært at tage tilskud med fiskeolie, da det er forbundet med mange helbredsmæssige fordele. Men der er også en del forvirring, da omega-3 står for mange forskellige former - både i kost og tilskud. Og..

Ny bog om viljen af sportspsykolog Erik Østenkjær


Træn din vilje ?Viljen starter, hvor lysten holder op!? Dette er mantraet for sportspsykolog Erik Østenkjær, der er aktuel med den nye selvhjælpsbog ?Træn din vilje?. ?Jeg vil stoppe med at ryge, jeg vil løbe en maraton, jeg vil være topsælger i mit firma, jeg vil tabe mig 10 kg, jeg vil spille..

Cyklende babyzoneterapeut hjælper søvnløse forældre


Forældre til babyer med søvnproblemer, kolik, ondt i maven og andre utilpasheder skal ikke længere fortvivle. Der er hjælp at få. Zoneterapeut Helle Munk har haft sin egen klinik i fem år, men har nu ændret koncept. I dag er hendes ekspertise zoneterapi til babyer i trygge og vante rammer i..

Sundhedsspor skal sætte danskernes puls i vejret


Miljøminister Ida Auken og sundhedsminister Astrid Krag vil have danskerne til at motionere på et af de mere end 50 Sundhedsspor, der findes lige uden for hoveddøren i den friske, grønne natur. Hvis danskerne skal ud af starthullerne og komme i form, er det ikke længere nødvendigt at melde sig ind..

Mænd og kvinder ældes forskelligt


Der er store kønsforskelle i ældres behov og ressourcer. Flere ældre kvinder har fx et dårligt helbred end mændene, men de dyrker også flere fritidsaktiviteter. Generelt har ældre et bedre helbred og er mere aktive end tidligere, viser ny SFI-rapport. På en række områder er der forskelle mellem..

Ny dansk iPhone-app gør det nemmere at dyrke sport


En lille dansk start-up virksomhed har for nylig udgivet iPhone-applikation Splinx, som skal gøre det nemmere for folk at dyrke sport og motion sammen med andre når det passer ind i deres skema. Du kender det sikkert godt ? at sidde derhjemme og have lyst til at komme ud i verden og spille noget..

Mio udvider serie af cykel gps?er med cykelcomputere


Mio Cyclo 100 serien er et nyt sortiment af flotte cykelcomputere for den sportsinteresserede cyklist, der gerne vil have en daglig træningspartner, der holder øje med resultater og ens sundhed. "Vi er stolte af, at kunne udvide vores portefølje af gps?er til den sportsglade cyklist. All, der..

Sammen om Sundhed


Giv din mening til kende om kommunens sundhedspolitik Assens Kommune er på vej med en ny sundhedspolitik, der skal sætte den overordnede ramme for den borgerrettede sundhedsindsats i kommunen frem mod 2018. Politikken hedder ?Sammen om Sundhed?, og udkastet blev drøftet på mødet i Social- og..

Dit nye liv starter her!


Førtidspensionister, der har det svært eller ønsker ændringer i livet, skal ikke overlades til sig selv. Sådan har det været, men det skal ændres, hvis det står til Sundhedsafdelingens projekt ?Sund Hele Livet.? ?Vi har i projektet haft flere hundrede kontakter til borgere der er tilkendt en..

Sig goddag til en glad ryg


Mange mennesker oplever rygproblemer på et eller andet tidspunkt i livet. Årsagerne er ofte uklare, og derfor findes der ingen enkelt behandling. Men hvad er rygproblemer, og hvordan kan man afhjælpe dem? Vigtigst er at få lavet en grundig undersøgelse for at udelukke anden alvorlig sygdom og for..

Den enkle vej til sunde og effektive medarbejdere


Fitness & Sports Akademiet A/S (FSA) er et nyt træningssite skabt til virksomheder og deres medarbejdere. www.f-s-a.dk tilbyder firmaer et online sundheds-univers, så de kan give deres medarbejdere nem og effektiv adgang til et internt 24-timers..

Vi undgår solen ? men er brune alligevel


Vi nyder solen, men ikke længere for at blive brune. Kampagner med fokus på hudkræft har fået os til at undgå den skadelige soldbadning, men vi vil stadig have den eftertragtede solbrune farve. Det har skabt sommertravlhed hos leverandører af alskens selvbruner-produkter. Netop nu er der højsæson..

Kom-i-form.dk - En gratis guide til træning og ernæring


Nu kan man få et samlet overblik over gode råd til træning og ernæring på én hjemmeside. Kom-i-form.dk giver den nødvendige baggrundsviden på områderne kost, kosttilskud og træning. Samtidig kan man også finde træningsprogrammer og kostprogrammer til specielle behov. Der findes kostprogrammer..

Ny bog hjælper deprimerede fædre og deres familier


Hvert år rammes mindst 7 procent af nybagte fædre af en efterfødselsreaktion. Det kan påvirke hele familien og resultere i skilsmisse og svigtede børn. E-bogen ?Når far går ned med flaget? rummer fem fædres historie om efterfødselsreaktion samt konkrete råd til manden og hans familie. Målet med..

Bliv stærkere og slip for ufrivillig vandladning med knibetræning


Vi løber, går, træner og strækker ud ? alt for, at holde kroppen i form. Samtidig glemmer seks ud af ti kvinder den vigtige bækkenbundstræning, der forebygger ufrivillig vandladning, som vi også kalder urinlækage og inkontinens. Oven i købet..

STOP fedt hysteriet NU!


Fedsyrerne i MK Olie tilfører en masse vigtige næringsstoffer til vores krop og gør os på den måde smukke og sunde indefra og ud. Det er dét, vi kalder for KostMetik. Skønhed indefra. Stop aldringsprocessen Vi påvirkes naturligvis af vore gener, men de færreste er klar over, hvor vigtig en rolle..

Søndag den 10. juni er Store Cykeldag


Gør Søndag til Cykeldag. Tag børnene, bedsteforældrene, konen, kæresten, hunden eller vennerne med på cykeltur, når Cyklistforbundet afholder Store Cykeldag. På Store Cykeldag er der cykelture og cykelevents for alle, der befinder sig inden for grænserne af Kongeriget Danmark. Der er korte og..

Salg af selvbruner mangedobles når solen skinner


Danskerne er vilde med selvbruner, og det er ikke kun i vinterhalvåret. Når solen står højt, og vi skal ud på strandene og parkerne, så vælger flere og flere at være brune på forhånd. Det opleves hos selvbrunber-shop.dk, hvor salget mangedobles op til ferier, og når solen indbyder til udeliv. ..

EU godkendt kosttilskud mod forhøjet kolesterol


Beta-glucan fra havre har vist sig at sænke/reducere kolesterolindholdet i blodet. Et højt kolesteroltal er en risikofaktor i forhold til udvikling af koronar hjertesygdom Fødevaresikkerhedsorgan i EU anerkender virkningen Ifølge EU´s videnskabelige sikkerhedsorgan EFSA er der nu dokumentation..

Nyt EU-godkendt slankemiddel på markedet


Det hører til sjældenhederne, at nye slankemidler bliver godkendt. Glucomannan er dog kommet gennem nåleøjet hos EFSA (European Food Safety Authority) og nu er den danske slankepille, Trimlet, med det aktive stof kommet på markedet. Glucomannans slankende virkning er dokumenteret gennem flere end..

Undgå rynker og hudkræft: Brug solcreme allerede nu!


Selvom temperaturerne først lige er blevet tocifrede udenfor, er UV-indexet allerede over 3. Det betyder, at UV-strålerne kan trænge så langt ind i hudens lag, at de kan forårsage umiddelbare eller langsigtede skader på vævet. Huden ældes derfor hurtigere og bliver tynd, men det øger også risikoen..

Yogaens hårde hund afholder EM i Danmark.


Lørdag den 21. april afholdes EM i Bikram Yoga i Den Sorte Diamant for første gang nogensinde i København. En international yogarevolution med fans blandt rockstjerner og internationale celebrities har fået fodfæste i Danmark og alle kan være med! International trend i 40 graders varme. Bikram..

Alexanderteknik gavner arbejdspladsen


Ny undersøgelse i Alexandertekniks effekt på arbejdsrelaterede gener i virksomheder og organisationer er netop blevet publiceret af erhvervsorganisationen Foment Treball Nicional de Catalunya, Barcelona. ?Alexander Technique: Training for the self-management of workers to prevent musculoskeletal..

eBay udfordrer kunderne


eBay Danmark afvikler for andet år i træk et stort sundhedsinitiativ for sine største kunder og mediebureauer. Mens fester, companydating og alkohol ofte er i centrum, når der skal knyttes bånd mellem virksomheder og deres kunder, har eBay Danmark taget sundere midler i brug. I den forbindelse er..

Holdtræning i naturen - godt for krop og sjæl


Foråret er her og Københavns parker og anlæg skriger på at blive brugt. Det samme gør din krop, så hvorfor ikke kombinere din træning med et aktivt udendørsliv sammen med andre. Læs med her og bliv klogere på, hvad naturfitness går ud på, <a href="http://www.famfit.dk/viden.html"..

Kryb under dynen og løb et maraton


KROP & HVILE: Danskerne er velorienterede om træning og kost. Til gengæld halter vi voldsomt bagefter, når det gælder viden og investering i den optimale søvn De tider, hvor løbesko slet og ret blev benævnt ?kondisko? - og hvor ord som kostpyramide, kulhydrater og fedtforbrænding var en..

Alexanderteknik i 25 år


Dansk Forening af Lærere i Alexanderteknik, DFLAT har 25-års jubilæum tirsdag d. 28 februar 2012. Siden 60erne er der blevet undervist i alexanderteknik i Danmark, i 1987 blev Dansk Forening for Lærere i Alexanderteknik dannet, og nu kan foreningen fejre 25-årsjubilæum. Med DFLAT har alle, der..

Motionstiltag på - Lev bedre med type 2 diabetes


"Lev bedre med type 2 diabetes" Kurset giver som tidligere deltagerne en bred viden om sygdommen og hvordan de bedst tager hensyn til sygdommen, så den ikke udvikler sig, men i stedet bliver holdt i skak. Men fordi motion er ét af de vigtigste værktøjer i forhold til at holde sygdommen i skak og..

Coach dig selv og andre til optimal sundhed med en helt ny uddannelse i Danmark


En ny, kort og intensiv uddannelse giver nu mulighed for at lære om, hvad der skal til for at styrke sundheden. Uddannelsen hedder Kost- og Sundhedscoach, og er en basis uddannelse, der giver viden og værktøjer til at coache sig/dig selv og andre til mere sundhed i livet. Mange mennesker føler..

Danmarks første uddannelse til Proces Massør


Massøruddannelser i Danmark udbydes af private kursusudbydere, og det kan være en udfordring for såvel kommende massører, som brugere af massage, at skelne mellem de mange forskellige typer af massage og massører, samt kvaliteten heraf. At Work Skolen har derfor valgt at lave en varemærkeretlig..

Sportsskadeeksperten skifter fokus


Den norske fysioterapeut Kjell Andreassen har købt sig ind i Bjøreng Klinik pr. 2. januar 2012. Kjell, der norskfødt, har de sidste mange år arbejdet med at helbrede sportsskader, bl.a. i atletik- og gymnastikverdenen, hvor han har arbejdet som fysioterapeut i AGF Atletik og som træner i..

Ny bog: Nemme gør-det-selv tests til et sundere liv


Rigtig mange danskere har et ønske om at komme i bedre form og leve et sundere og mere afbalanceret liv, men langt de fleste opgiver hurtigt de altafgørende livsstilsændringer det kræver. Med en række nemme gør-det-selv test og planlægningsforslag forklarer sundhedscoachen Marina Aagaard i sin nye..

Præstationsfremmende kosttilskud godkendt til salg i Danmark


Et nyt præstationsfremmende kosttilskud med dokumenteret effekt er netop blevet lanceret på det danske marked. Ny forskning, viser at kosttilskuddet, der hedder beta-alanine, sikkert og lovligt øger præstationsevnen i både styrke- og udholdenhedsidræt. Beta-alanine vil blive markedsført af danske..

Depressions boom i december


Danmarks største udbyder af online terapi og coaching, Mentaline.dk har netop opgjort antallet af coaching og terapi sessioner for december måned 2011. Tallene viser overraskende nok, en stigning på henvendelser fra depressionsramte danskere på 19 % i forhold til december 2010 og en stigning på..

Drop slankekuren som nytårsforsæt!


Nærmest pr automatik går rigtig mange på slankekur efter julens og nytårets madorgier. Nytårsforsæt er for rigtig mange lig med slankekure og håbet om at tabe de overflødige kilo i det nye år. Desværre er en slankekur som oftest en dårlig løsning, der kun giver kortvarige resultater. Radikale..

Dom fra Højesteret bekræfter mangel ved massøruddannelse hos Sportseducation.dk


På baggrund af, at Sportseducation.dk i disse dage udsender misvisende og faktuelt forkert pressemeddelelse m.v. efter dom fra Højesteret den 22. december 2011, så har vi lavet nedenstående pressemeddelelse, hvor vi for god ordens skyld har beskrevet de faktiske forhold, herunder linket til dommen..

Komplet plejeprogram mod ansigtsrødme


Rødme, karsprængninger og blussende kinder er ret udbredt i Danmark, hvor vi har lys, skandinavisk og ofte sart hud. Det skyldes ofte hudens reaktion på vekslende varme/kulde påvirkning, men også..

Avène gør det nemt at huske hele plejeprogrammet - til specialpris


For at opnå en sund og flot hud er det vigtigt med en god hudpleje ? der inkluder omhyggelig rens og pleje. Dette er ikke nogen nyhed, men alligevel er især afrensningen ofte et lidt ømt punkt. Nu gør..

Bliv klar til vintersolen med Avène


Uanset om jule- eller vinterferien går til hvide bjergtoppe eller ditto sandstrande, er der særlig høj risiko for at blive forbrændt af solen. Dels er huden formentlig ret bleg efter den nærmest ikke-eksisterende sommer. Dels reflekterer både sne og vand solens stråler og forstærker deres effekt. ..

Skæl? Skæl ikke!


Nu nærmer vi os den tid på året, hvor luften er særlig tør og hvor vi opholder os meget indendørs. Det påvirker bl.a. hårbunden og tendensen til skæl. Huden fornyer sig selv konstant og når der sker en overproduktion af hudceller i hårbunden, afstødes de overskydende celler og drysser enten af..

Løb og se rødt


For de fleste er det tegn på overanstrengelse, hvis man ser rødt under løbeturen. Men sådan behøver det ikke at være med Polars nye løbeur RCX5, der udover at hjælpe sin bruger med at styre pulsen, nu også fås i et flot rødt design. Overanstrengelse ved løbetræning kan ikke anbefales til nogen, og..

HYPE lancerer den første økologiske energidrik i Danmark.


Sund energi ? uden konserveringsmidler ? uden kunstige farvestoffer. HYPE Organic er seneste skud på stammen og specielt udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel på rene økologiske drikkevarer og med HYPE Organic er det lykkes ikke kun at lave en velsmagende læskedrik ? det er også..

Livsstilsændringer for hele livet! På den lette og nydelsesfulde måde!


Hvem kunne tænke sig at få succes med en livsstilsændring, vel og mærke en succes der varer ved. 1. januar nærmer sig, og sæsonen for vægttab og rygestop går ind. Rigtig mange mennesker laver et nytårsforsæt om aftenen den 31. december. De beslutter sig for at det nye år skal være året, hvor de får..

My-Happy Feet årets julegave hit!


Du behøver ikke smide dine yndlings sko ud, eller opgive at løbe, fordi dine fødder gør ondt. De mere traditionelle tå-sokker har nu igennem flere år været et hit blandt danskere med bevidsthed omkring deres fødder og træning af disse. Nu hitter en helt ny sok, som dog har et andet formål end som..

Feminine mænd skyldes mangel på testosteron


Homoseksuelle og feminine mænd er ikke længere et overraskende syn, det er i stor stil blevet en del af vores samfund, og med god grund. Det mandlige hormon testosteron, kæmper nemlig en hård kamp, for at holde mænd maskuline. Vi mænd udsætter nemlig vores krop for ting, der i høj grad påvirker..

Københavns Universitet og Probana samarbejde


Københavns Universitet og uddannelsesvirksomhden Probana - Der er kendt for sine mange e-learning uddannelser for ledere og erhvervsfolk - har i dette efterår indgået et omfattende samarbejde omkring den nye spændende Ernæringsrådgiver-uddannelse. Undervisningen på uddannelsen er udarbejdet og..

Advarsel mod farligt og forbudt stof


Selv om stoffet er på Anti Doping Danmarks dopingliste og mistænkt for at kunne give både hjerneblødninger og hjerteproblemer, er det til salg på udenlandske hjemmesider Fødevarestyrelsen minder endnu engang om, at det kan være livsfarligt at eksperimentere med ulovlige kosttilskud. Denne gang..

Landsholdspiller har kuren - slut med pillerne


FIR-TEX er navnet på et tekstil, som har givet forbedret levevilkår for personer med blandt andet dårlig ryg og migræne. En af hovedpersonerne til at introducere FIR-TEX til det danske marked er håndboldspilleren Lasse Boesen (Kolding IF og det danske herrelandshold). Lasse Boesen blev præsenteret..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123