Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Hobby & Interesser

Nu åbner Mimersparken


Onsdag den 3. oktober får København og Nørrebro en ny stor aktivitetspark: Mimersparken. Parken ligger på det gamle DSB-areal mellem Bispebjerg Station og Mjølnerparken, der før lå hen som et trøstesløst og ubrugt ingenmandsland midt i kvarteret. Fra broen på Tagensvej kan man overskue hele..

Antik og Retro i Aalborg


ANTIK & RETRO Kedelhallen i Nordkraft Aalborg NU på Søndag d. 7. Okt. Kl. 10 ? 16 NU på SØNDAG d. 7. Okt. danner Kedelhallen i Nordkraft for 2. gang ramme om et stort anlagt ANTIK & RETRO marked. Hallen er fyldt med ikke mindre end 35 store stande, der bugner af antikviteter og retroeffekter. ..

Rekorddeltagelse i DM i Fladfisk


160 både og 440 sportsfiskere konkurrerede hele weekenden om at fange den tungeste fladfisk til årets udgave af DM i Fladfisk udfor Onsevig Havn Det var et fantastisk skue da 160 motorbåde lørdag morgen kl. 8.00 lukkede op for gashåndtaget ved startskuddet lød til årets udgave af DM i Fladfisk..

Lær at male på nettet - gratis


Danmarks store forum for kreative MyArtSpace.dk, giver nu alle medlemmer gratis adgang til deres populære undervisningsvideoer ?Lær at male et ansigt 1- 7?. I videoerne medvirker den dygtige billedkunstner Martin Quade i rollen som underviseren. Videoerne er korte men relevante og Martin formår..

Dantech Hobby flytter i nye lokaler


René Jørgensen, indehaver af Dantech-Hobby flytter i nye lokaler. Lørdag den 08. September holder Dantech Hobby åbent hus. Butikkens nye adresse er Højager 24F, 5270 Odense N. Åbningstiden vil denne dag være fra kl. 10.00 til kl. 16.00. René overtog butikken fra Tyge Larsen, på Nørrevoldgade 76..

Ny stor web-shop har set dagens Lys


Hobby-Shop-4-you.com, har Hobbyprodukterne der udvikler din kreativitet, både til voksne og børn. Hobby-shop-4-you har alt til dig, der godt kan lide at lave dine egne smykker, malerier, scrapbooking, kort, keramik, sy,strikke og brodere m.m Hobby-shop-4-you har også indretning og småsløjd,..

Jagtudstyr hitter i USA fra sofaen


Internettets mange muligheder har nu også åbnet døren til verdens største shoppig mekka for jagtudstyr. Vi kender alle sammen følelsen af tage til USA og træde ind i én af de store jagt og fritidsbutikker hvor udvalget er enormt. En smart internettjeneste har nu gjort det muligt at handle alt..

Ny online tjeneste - Løbesedlen.dk


Er katten stukket af, har du fundet en pung på gaden eller søger du bare hjælp til en fest? Glem lygtepælen og papiropslaget. Løbesedlen.dk er en helt ny opslagstavle for private på nettet. Og så er den lokal, i hele Danmark ? ligesom lygtepælen? Flayen Innovation* har netop lanceret den virtuelle..

Fem vindere i skrivekonkurrence om arkitektur


I februar udskrev Henning Larsens Fond en international konkurrence om at skrive om arkitektur, ?TID & RUM?. På Henning Larsens fødselsdag, den 20. august, bliver navnene på de fem vindere offentliggjort. Førstepræmien går til Nathan Romero Muelas for teksten ?Vaskehuset?. Vinderteksten er et..

Inviter familie og venner til sund weekend


Alle er velkomne uanset alder, køn eller fysisk form. Det handler om sundhed, glæde og nærvær, når Copenhagen Yogafestival slår teltdørerne op lørdag og søndag. ?Yoga er for alle?, sådan lyder budskabet fra Copenhagen Yogafestival. På festivalen kan gæsterne hele weekenden prøve forskellige former..

Badevandet på Rømø helt i top


Tønder Kommune holder løbende øje med badevandet, og analyserne fortæller om god badevandskvalitet på den populære ferieø Sol og varme giver lyst til en forfriskende dukkert. Og på Rømø kan man roligt springe i bølgerne. Vandet har ikke bare en passende temperatur. Det er også både..

Sjov konkurrence for fritids- og fuldtidskunstnere


Næsten 700.000 voksne danskere tegner og maler som hobby. Med så stor en bredde er der også en stor talentmasse. Denne talentmasse sætter kunstnersitet MyArtSpace.dk nu spot på med konkurrencen Årets Værk og man inviterer derfor lige nu kreative og kunstneriske sjæle til at deltage ? helt gratis. ..

H.K.H. Kronprinsesse Mary navngiver ny rose


HKH Kronprinsesse Mary navngiver ny rose fra Rosa. HKH Kronprinsesse Mary åbner den 15. august Odense Blomsterfestival. Ved åbningen navngiver hun en helt speciel rose, udviklet af én af Danmarks mest prisbelønnede rosenforædlere Rosa Eskelund. - Det er en stor ære for mig at Kronprinsesse Mary..

Få større glæde af dit digitale spejlreflekskamera


Flere og flere vælger at købe et spejlreflekskamera med mulighed for at skifte objektiv, men det er de færreste der udnytter mulighederne i deres kamera, og på den måde går man glip af en masse gode billeder. Hos Careteam Fotokurser, fortæller Mogens Christensen. ?Gennem de sidste 3-4 år har jeg..

Fra tobak til Hawaii


Hawaii Gartneriet har siden 1950?erne gennemgået en markant udvikling, og allerede i 1972 landede gartneriet på den helt rette hylde hos forbrugerne med den smukke Hawaii-blomst. Inden da havde gartneriets drivhusarealer lagt muld til alt fra grøntsager til meloner og bregnen plumosus. Og så..

På tur med Odense Blomsterfestival og DSB


Presseinfo Odense Blomsterfestival på skinner med usædvanlig charmeoffensiv Odense Blomsterfestival, der med sine 250.000 gæster er den største enkelt-event i Syddanmark, går eller rettere kører nye veje, når fire repræsentanter for festivalen stiger på toget og deler blomster ud på strækningen..

Europe is beautiful II


CEWE starter igen international fotokonkurrence. Europæisk konkurrence henvender sig til folk med interesse for fotografering samt hobbyfotografer og professionelle. For første gang kan deltagere indsende op til 10 billeder. Fire forskellige temaer. Ny afstemningsmetode skaber større transparens...

Spejdernes Lejr 2012 som borgmestermagnet


Mandag den 23. juli 2012 havde spejderne fra Odsherred Kommune besøg af viceborgmester og formand for Kultur- og Folkeoplysningsudvalget Steen Egede Jensen og byrådsmedlem Helle Just Jensen. Der blev tid til at vise, både hvad spejderarbejde er i rigtig stor skala og i den enkelte trop. Efter at..

Nu kan du tage EM-drengene og OL-sejlerne med til søs!


ScanMarine DK præsenterer Shakespeares SeaWatch marine TV Antenner, så nu behøver man ikke at gå glip af hverken EM fodbold eller de Olympiske lege, når man er til søs. Med Shakespeare 2020-GE SeaWatch rundstråle Marine TV Antenne System, fra ScanMarine DK, kan man følge de danske kampe og..

Når der står drab på dagsordnen


Ofret kender i langt de fleste tilfælde sin morder... Nyhed fra dinnergames.dk: Pludselig bliver I afbrudt af politiet. Du og dine kolleger står nu midt i et inferno af betjente, blå blink og retsmedicinere. Der er sket et mord på stedet - og I er alle implicerede. Hvad gør I? Har du en..

Har dit kæledyr allergi?


Katte- og hundeejere er ofte ikke klar over, at deres kæledyr kan lide af allergi, når pollensæsonen starter om foråret Allergi blandt kæledyr er en lidelse med ubehagelige symptomer. En ny undersøgelse blandt katte- og hundeejere i 6 lande viser, at mange ikke er klar over dette problem, som..

Skind fra Afrika


Form2 i Vejle anvender skind fra vilde dyr til bl.a. møbler, tasker og puder Oprindelig opstod idéen fra nogle storvildtsjægere efter jagtrejser til Syd Afrika. De havde flere garvede skind med hjem og bad Jan Holdt Mathiesen fra Form2 om at fremstille puder, pøller, computertasker m.m. af..

Ny hobbybog om kortfremstilling


Teknikker til kortfremstilling. Flot og inspirerende hobbybog om kortfremstilling til alle, der holder af at lave deres egne, personlige kort. I hvert afsnit præsenteres grundig og brugbar information om materialer og teknikker til bestemte metoder inden for kortfremstilling. Bogen indeholder..

Et brag af en blomsteroplevelse?..


Fynsmesterskaber i Moderne Blomsterkunst 2012 Søndag den 20. maj 2012 afholder Danske Blomsterhandlere Fynsafdelingen, lokal mesterskaber i moderne blomsterkunst. Vi er meget stolte af, at vi i år kan invitere til blomstermesterskaber på Strøjer Samlingen fortæller bestyrelsen for Danske..

Rekordstort antal hunde bidt af hugorme i 2011


Nu vår det endelig er blevet lidt varmere, bliver hugormene lokket frem. Et bid kan få alvorlige konsekvenser for vores hunde og katte. Det er usædvanligt at hunden dør efter et bid, men den har brug for behandling hurtigst muligt. Katte klarer sig generelt bedre, men kan også få brug for..

Flåt sæsonen er startet!


Mange kæledyrsejere spørger hvilket produkt mod skovflåter de skal anvende til deres hund eller kat. - Det vi kan anbefale er et af de spot-on præparater der sælges via apoteket eller på dyreklinikken, siger Lene K. Jørgensen dyrlæge hos Agria Dyreforsikring. Det er de eneste produkter der har..

Elretur anbefaler RIGTIG afskaffelse af sexlegetøj


I mandags kunne vi i de danske medier læse om elever fra Sorø Husholdningsskole, som fik en uventet fangst, da de under Naturfredningsforeningens affaldsindsamling fandt en dildo i naturen. Hos Sinful.dk, som sælger erotisk sexlegetøj, opfordrer man de sexglade danskere til at aflevere det udtjente..

Broholmerskue på Nyvang søndag 13.maj


Broholmerskue på Nyvang søndag 13.maj kl.10 ? ca. 15.30 I år er det 18.gang, at Broholmerselskabet afholder skue på Nyvang med en af de danske nationalracer - Broholmeren. Der er tilmeldt omkring 50 hunde i alderen fra 5 mdr. til otte år. Broholmeren fik sit navn i sidste halvdel af 1800-tallet,..

Vore kæledyrs værste fjender (lus, lopper og flåter) er på vej.


Ved årstidsskift bliver vore kæledyr (hunde og katte) angrebet af disse skadedyr. (lus, lopper og flåter). Når temperaturen stiger/falder er risikoen for angreb af disse skadedyr større fordi hundens/kattens evne til at agere på disse temperaturændringer er reduceret og hermed bliver huden/pelsen..

Grib Garnet - og bliv grebet!


Garnet frem i lyset ?Garnet frem i lyset? er et af mottoerne for initiativgruppen bag den stort anlagt Strikkefestival, der løber af stabelen i Silkeborg i juni måned. Strikkefestivalen er landets hidtil største af slagsen og det er i år første gang den afholdes ? med en bred vifte af tilbud, som..

Hest - til hverdag og fest!


Tidligere var det udelukkende muligt at få trykt et privat hestefoto på en hvid T-shirt ? nu er mulighederne for produkter med helt personlige hestebilleder mangfoldige! Europas største fotofinisher, CeWe Color tilbyder op mod 600 produkter, hvorpå der kan trykkes personlige hestebilleder...

Hesteopdrættere benytter fotobøger som salgsmateriale


Anerkendte hesteopdrættere og avlere i Danmark - bl.a. Charlotte Davidson (Davidson-Arabiens.dk) - anvender i stigende grad CEWE FOTOBØGER som præsentationsmateriale af deres firma, hingste og konkurrencesejre. De professionelt trykte fotobøger tjener som gedigent og kvalitativt..

Din hest kan få hovedrollen i en bog


Heste er en populær og særdeles udtalt livsstilshobby. Uanset om denne interesse foregår på fritids- eller konkurrenceplan tages der uendelig mange foto af menneskets allerbedste ven. Heste-entusiaster i alle aldre rider i stor stil med på den nye bølge og udformer flotte fotobøger med deres egne..

Skab et hundeliv/katteliv med kvalitet - Livskvalitet


Kløe/irritation i pelsen/huden for vore kæledyr er et udbredt problem ,meget mere end vi tror. Den mad vore kæledyr får i dag er jo i stor udstrækning "piller" der indeholder al for lidt væske. Det er jo nærmest tørfoder.Det er derfor meget vigtigt at der gives extra vand. Jo mindre væske vore..

Hold hundeforsikringen i kort snor


Foråret er lig med logrende hunde i skove og parker. Men hvordan er det nu med forsikringen og erstatningsmulighederne, hvis din hund laver skader, eller du møder en hund, der ikke var helt så venlig, som den så ud til? Selvom det er menneskets bedste ven, kan hunde komme til at lave skader på..

Gør cyklen klar til foråret


De danske cykler har gennem vintermånederne været udsat for lidt af hvert, men med forårets komme er det tid til at klargøre cyklen - og forebygge, at den bliver stjålet. Falck og cykelhandlerkæden Mosquito har nogle enkle men gode råd til cyklisten, der gerne vil have cyklen gjort klar til..

Nu lanceres peer-2-peer hundeluftning for alvor i Danmark!


Ifølge Danmarks Statistik findes der mere end 550.000 hunde i Danmark. Dette indebærer at mere end hver femte hustand i Danmark har en hund. Alle hunde har behov for daglig motion og jævnlig luftning. Ifølge de førende eksperter på området, bør en hund luftes minimum hver sjette time. Mange..

Garmin og Kannad Marine er gået sammen om at skabe en unik MOB sikkerhedsfunktion


ScanMarine DK er glade for at meddele at Kannad Marine og Garmin ® er gået sammen om at skabe en unik MOB sikkerhedsfunktion med Safelink R10 AIS SART, så fremover vil alle AIS kompatible Garmin plottere være optimeret til at arbejde med Kannad's R10 Survivor Recovery System (SRS). Disse..

Danskerne flirter løs på mobilen


I anledning af Valentins Dag har Telia undersøgt danskernes romantiske vaner og manerer på mobilen: Hvad kan man tillade sig at skrive i en sms ? og hvor ofte gør vi det? En ny undersøgelse fra YouGov og Telia viser, at knap hver tredje dansker (31 pct.) flirter via sms. Ikke overraskende er det..

Nokia Lumia blander sig i toppen - mest efterspurgt i januar


Interessen for Nokias nye Lumia 800-smartphone er tydelig, viser ny uafhængig opgørelse. Nokia har fået en del opmærksomhed efter introduktionen af den Windows Phone baserede smartphone, Lumia 800 ? deres bud på et comeback. Udover bunkevis af positive anmeldelser, så bliver produktet også..

Spil gratis poker og vind møbler fra 123lagersalg


Gennem lang tid er der arbejdet med etablering af sitet pokerplayus hvilket er gratis pokerspil online. Firmaer i Danmark tilbyder sine varer som gevinster for derved at have sit eget pokerrum. Online poker er en hastigt voksende fornøjelse..

Leg på ski kan blive dyrt - især for unge


Mange danskere får et chok på skiferien. Politi og domstole i udlandet slår hårdt ned, hvis man overtræder færdselsreglerne på pisterne, og der sker ulykker. Det kan især gå ud over unge danskere mellem 21 og 25 år. Kun få af dem har en indboforsikring, der dækker deres erstatningsansvar i..

Fem anderledes og sjove produkter til Valentinsdag


Valentinsdag er lige om hjørnet, og traditionen tro skal kærligheden fejres. Hos CoolStuff elsker vi Valentinsdag så meget, at vi har samlet nogle sjove og anderledes Valetinsgaver. Her finder du 5 produkter, som vil give..

Skab hyggekroge med planter


Forårets plantetrend Vintage Bloom bruger levende planter og plantemotiver til at forbinde nutiden med fortiden og skabe grobund for fremtiden. Det giver nye muligheder i indretningen Krise stimulerer kreativiteten Ifølge Anette Chalotte Fisker, trendredaktør hos pej-gruppen, befinder forbrugerne..

Nem og effektiv pleje af hjemmets møbler


Guardian plejemidler forlænger levetiden på dine møbler Læder Måske ligner den nye lædersofa et robust og nærmest uforgængeligt møbel. Men skin(d)et bedrager. Alle læder-kvaliteter kræver jævnlig pleje. Det skyldes, at solen og varme fra brændeovne og radiatorer med tiden udtørrer læderet, og så..

Miljørigtig sexlegetøj til danskerne


Norske miljørigtige designerdildoer vækker opsigt: De er lavet af genbrugsmaterialer. De seneste år er vi blevet mere og mere bevidste om verden omkring os, og bæredygtighed er på alles læber. Køb og smid væk kulturen er på vej ud, mens den grønne bølge skyller ind over landet, og nu er den..

Den klassiske Sorel-støvle redesignet til bybrug


Sorel fortsætter udviklingen af den klassiske gummi og filtstøvle, som siden 1962 har været et ikon for outdoorfolket. Denne vinters kollektion henvender sig til fashionbevidste kvinder, der ønsker Sorel-støvlens funktionalitet og et supersmart design i én og samme støvle. Når det bliver rigtig..

Ny bog: Lav dine egne personlige barselsgaver


Alle gaver er dejlige, men en hjemmegjort gave er nu noget helt særligt. Især, når den gives til et lille nyt medlem af familien. 
En hjemmegjort barselsgave vil ofte blive gemt og passet på - og måske givet videre til næste generation. Men selv om intentionerne kan være gode nok, er det..

Årets alternative julegaver


Igen i år vil december være præget af julestress forårsaget af gaver, der skal købes i sidste øjeblik. En af de største udfordringer, som kan give den hårdeste negl hovedpine, er at finde på noget nyt og spændende. I år er det slut med..

Unge åbner Rap-studie i Trekanten i Holstebro


Lørdag den 12. november åbner studiet, som de unge selv styrer En lille flok drenge i alderen 17-20 år har gennem det seneste halve år arbejdet hårdt for at etablere et Rap-studie i boligområdet Trekanten i Holstebro. Og nu er deres mål nået. Lørdag den 12. oktober er der åbningsfest, og..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123