Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
IT & Kommunikation

Kommunikationsfirmaet Els-Com hjælper danske virksomheder med deres internationale kommunikation.


Firmaet blev grundlagt i starten af 2006 af cand. mag. Lene Els som et sprog- og kommunikationsfirma og er blevet kørt som bibeskæftigelse i de forgangne år. Efter at have erfaret hvor stort et behov der er for denne type konsulentbistand, har Lene Els valgt at fokusere 100% på firmaet, som i..

Call me er billigst med iPhone 5 i Danmark


Det er æblesæson, og æblejagten er i den grad sat ind rundt omkring hos landets mobilselskaber. Apple har nemlig netop frigivet iPhone 5, og interessen for den nye iPhone er, traditionen tro, stor. En prissammenligning..

Syv år i medarbejdernes hænder med uændret focus


Årsregnskab 2011/12. Focus ITs syvende år som medarbejder ejet virksomhed bød på en uændret omsætning og et overskud efter skat på 1,2 millioner kr., hvilket var lidt bedre end budgetteret. Medarbejderstaben er udvidet til 16 ansatte. Denne styrkelse af medarbejderstaben har sikret yderligere..

Spamstorm rammer de nordiske lande


? Spammere forsøger med en ny "smart" taktik. Kampen mellem IT sikkerheds virksomheder og net-svindlere er en konstant jagt ?katten efter musen?. En ny spamstorm har I den..

It-markedet overrasker positivt


Væksten på det danske it-marked i 2012 bliver højere end hidtil ventet. Væksten forventes i år at nå op på hele 4,8 procent, viser nye tal fra analysehuset IDC. Det er især et boom i salg af tablets og smartphones, som skaber den store it-vækst. IT-Branchen vurderer, at mange danske virksomheder nu..

Undersøgelse: Chat er vejen til bedre og billigere Borgerservice


Borgerservicefunktionen skal effektiviseres og digitaliseres, og flere borgere skal benytte kommunens online selvbetjeningsløsninger. Det er en bunden opgave i de fleste kommuner, hvor administrationen skal spare, men det kræver nytænkning, hvis borgernes ikke skal opleve ringere service. Næsten..

KEMP Technologies forenkler global load balancing mellem datacentre


Datacentre forbundet på tværs af globale IT-infrastrukturer får det lettere. Med KEMP Technologies? nye GEO LoadMaster er det nu muligt på splitsekunder og med stor driftsikkerhed at fordele webtrafik mellem datacentre forskellige steder på kloden. KEMP Technologies lancerer sin nye GEO..

Hitachi Data Systems lancerer i dag branchens første unified platform med virtualisering for alle datatyper


Med den nye løsning, Hitachi Unified Storage VM (HUS VM), kan alle virksomheder nu virtualisere og styre data på block-, file- og object-niveau på en og samme storage-platform. HUS VM: · er den eneste løsning på markedet, der garanterer 100 procent datatilgængelighed · giver..

AlfaPeople kåret til Gazelle virksomhed for fjerde år i træk


Flere år med økonomisk krise, medførte i begyndelsen et centralt ønske om omkostningsminimering hos mange virksomheders ledelse ? og IT direktører stiftede bekendtskab med LEAN kulturen. 4 år senere er det styring af kunderelationer, der driver virksomhedernes IT investeringer. Kend dine kunder..

TimeSheet Reporter på Forkant: Nu Microsoft Windows 8 Certificeret


Microsoft partner og software-virksomhed, TimeSheet Reporter, der gør det muligt at registrere tid via din Outlook kalender, er nu Windows 8 certificeret ? selv før Windows 8 er officielt lanceret. Altid på Forkant TimeSheet Reporter har igen og igen bevist at de altid er på forkant. Dette..

IDC kårer CA Technologies som markedsleder inden for systemer til cloud-management


CA Technologies har netop offentliggjort, at virksomheden er blevet kåret som markedsleder inden for cloud systems management software af IDC, som er en førende virksomhed inden for forskning og rådgivning på it-markedet. Ifølge markedsanalysen Worldwide Cloud Systems Management Software 2011..

Danske FatDUX Group og tyske nexum AG etablerer samarbejde om strategisk rådgivning og designudvi​kling af user-exper​ience ydelser


Ny alliance vil levere digitale og user-experience (UX) ydelser til kunder i hele Europa og Nordamerika. Køln, Tyskland og København, Danmark. (24. september 2012) -- nexum AG, et af Tysklands førende digitale bureauer og The FatDUX Group et internationalt user experience og designfirma med..

Nye regler for elektroniske nyhedsbreve i Tyskland fra 1.9.2012


Fra den 1.9.2012 er reklamemails i Tyskland kun tilladt, hvis kun-den/interessenten har indvilliget. Kunden skal udtrykkeligt og særskilt skriftligt i en e-mail meddele, at han er interesseret i at modtage nyhedsbrev! Det er endda belagt med bøde (?Bußgeld?), hvis man ikke overholder reglerne. ..

IBM X-Force 2012 Mid-Year Trend & Risk Report: Stigning i antallet af angreb målrettet browsere og sociale medier


IBM har offentliggjort resultaterne fra sin X-Force 2012 Mid-Year Trend & Risk Report. Rapporten viser en kraftig stigning i browser-relaterede angreb, en fornyet bekymring omkring sikkerheden på de sociale medier og fortsat udfordringer med mobile devices og virksomheds ?bring your own..

Revisor kundemøde med stor succes


Deltagerrekord med flere end 250 deltagere Focus IT afholdt den 12. september 2012 igen møde for firmaets revisorkunder i skønne omgivelser på Hindsgavl Slot ved Middelfart. Dagens program bød på de seneste nyheder i IT Revisor, deriblandt det nye tiltag ReviSky, som er revisors komplette..

Athena præsterer solid indtjening igen


Regnskabsåret 2011/12 blev for IT outsourcing- og hostingvirksomheden Athena IT-Group resultatmæssigt det bedste år siden stiftelsen i 1995. De seneste års effektiviseringer, omstruktureringer, fokusering og frasalg af aktiviteter uden for virksomhedens kerneområde har i det afsluttede regnskabsår..

Atea etablerer nyt Apple Erhvervscenter


Apple-produkter er i eksponentiel vækst i erhvervsmarkedet, og for at modsvare udviklingen etablerer Atea nu et dedikeret Apple Erhvervscenter. Centeret skal samle de mest kompetente Apple-kræfter under ét tag og give kunderne adgang til hele spektret af specialviden fra forretningsmæssig sparring..

Mangelfuld information bremser e-handel


60 % af de kunder, som handler over nettet, har afbrudt en handel pga. manglende informationer om en vare og ca. 45 % har gjort det samme, fordi informationerne om betaling var mangelfulde. Flertallet af de adspurgte efterspørger muligheden for direkte kontakt med en servicemedarbejder via f.eks...

It-studerende er guld værd for Danmark


Rekordmange unge er begyndt på en it-uddannelse i år. Det er godt nyt for Danmark. De mange nye it-studerende har gode jobmuligheder, og de vil skabe ekstra værdi for samfundet for op i mod en kvart milliard kroner om året, vurderer IT-Branchen og Dansk Erhverv. It fænger blandt de unge mere end..

Dansk talende virus kidnapper data


Den første dansk talende "ransomware" er i omløb blandt danske brugere. Når denne virus indfanger en maskine, så krypterer den dokumenter og billeder på maskinen og tvinger herefter brugeren til at betale en løsesum (heraf navnet Ransomware) på 100 euro for at løslade de kidnappede data. For at..

Aarhus Kommune styrker digitaliseringen


- med Konica Minolta som støtte Aarhus Kommune har netop indgået samarbejde med Konica Minolta om levering og drift af kommunens print- og scanningsløsninger. Samarbejdet omfatter totalleverance af udstyr, implementering, drift og service de kommende 4 år. I deres valg af printleverandør har..

Tusindvis af danskere franarret password i Hotmail spam


Op mod 20.000 vilkårlige danskere er blevet franarret brugernavne og passwords til deres Microsoft Hotmail-konto. IT-sikkerhedsekspert Peter Kruse fra CSIS mener, at bagmændene har planer om at misbruge de høstede brugernavne og passwords i fremtidige kampagner. I sidste uge gennemførte en gruppe..

Open source: samarbejde med fjenden


Hvordan startede samarbejdet med fjenden? Det er det grundlæggende spørgsmål for den nye bog The Janus Face of Commercial Open Source Software Communities. Bogen analyserer samarbejdet mellem kommercielle virksomheder og open source-miljøer ud fra et sociologisk perspektiv. For 15 år siden stod..

Hackere angriber forsvarsindustrien


En hackergruppe har rettet en global angrebsbølge mod virksomheder inden for forsvarsindustrien. Angrebene bliver kaldt ?The Elderwood Project? af it-sikkerhedsvirksomheden Symantec og er yderst alvorlige, da følsomme militære oplysninger kan havne i de gale hænder, hvis de lykkes. ?Det er et..

Nyansættelser i Axcess A/S


Axcess har ansat Jan Carsten Hansen som Senior Consultant i Axcess Consulting i Søborg. Jan har en bred erfaring med forretningskritiske projekter. Bl.a. har han været ansvarlig for driften af store it-installationer som afdelingsleder for BEC?s mainframeafdeling og været ansvarlig for etablering..

App-en du kan tjene penge på


Smartphone-apps er måske mest forbundet med spil, underholdning og praktisk information, men nu er der kommet en app, som man rent faktisk kan tjene penge på at bruge. Med app?en Field Agent får man mulighed for at løse små men velbetalte opgaver, når man alligevel skal ud at handle, er på vej hjem..

Skandinavien stærkt repræsenteret i international rapport


Den amerikanske analysevirksomhed Gartner har netop udgivet sin årlige vurdering af markedet for Web Content Management. Her er Dynamicweb igen i år repræsenteret blandt de 19 førende virksomheder i verden. Gartners Magic Quadrant Gartners Magic Quadrant for Web Content Management er en årlig..

Deltaco indgår samarbejde med Gigabyte


Nu fuldfører Deltaco idéen om, at distribuere highend-produkter, fra den kvalitetsbevidste mærkevareproducent Gigabyte, i form af tablets og bærbare PC?er. På markedet findes mange producenter af tablets og bærbare PC?er, hvor kvalitet og eksklusivitet ikke er en del af deres mærkesager. Gennem..

Bing banker Google


Google har hidtil været danskernes foretrukne søgemaskine, men nu hævder Microsoft, at brugere dobbelt så ofte foretrækker deres søgemaskine, Bing, fremfor Googles ellers så populære søgemaskine. Ligesom Pepsi gjorde det mod Coca Cola i 1970?erne, udfordrer Microsoft nu Google i en..

Telia udvider sit filmunivers: Video-on-Demand on the go!


Telia udvider sit filmunivers med en digital videoudlejningsbutik, hvor du også kan se den nyeste blockbuster direkte på din pc/mac eller tablet. Med den nye service, Telia Film, er du ikke længere bundet til hjemmet. Der er tale om Video-on-Demand on the go. Telia har i samarbejde med SF Anytime..

Ny software fra Mjølner giver smartphone-feel på billig hardware


Med iPhone og iPad har Apple sat standarden for, hvordan vi bruger touch-skærme. Derfor er også simple og billige enheder baseret på bittesmå processorer nødt til at være lige så enkle og intuitive. Det problem har danske dataingeniører løst, og Mjølner Informatics viser løsningen frem på..

Milestone accelererer udvikling af forretningen


Milestone Systems skærper fokus på forretningsudvikling og ansætter en erfaren direktør til at stå i spidsen for en ny forretningsenhed, der skal operere fra det teknologiske innovationscentrum i Silicon Valley. Brøndby, den 4. september 2012 ? Milestone Systems, verdens førende producent af..

CSIS lancerer nyt superteam til store danske virksomheder


I lyset af en betydelig efterspørgsel fra det private erhvervsliv, er markedets første CERT koncept til danske såvel som udenlandske virksomheder blevet introduceret af CSIS Security Group A/S. Konceptet CERT (Computer Emergency Response Team) kendes fra staten, forskningsnettet og militæret. CSIS..

IT-branchen spår: Mobility en nødvendighed for virksomhedssucces


Verdens førende analysevirksomhed indenfor it, Gartner, har i en nylig undersøgelse fastslået at over 90 procent af alle virksomheder med over 500 ansatte allerede har integreret understøttelsen af mobile enheder i deres it-strategi. Vil man som virksomhed være med hvor det sker, gælder det om at..

Din nye shop til PC/104 boards og telemetri dataloggere døgnet rundt


Micro Technic A/S præsenterer en ny og forbedret webshop, som giver dig produkter af høj kvalitet og mulighed for hurtige tilbud. Prøv os! Micro Technic A/S har i 30 år leveret komponenter af høj kvalitet til elektronikindustrien, og vi er nu stolte af, at kunne præsentere en ny og forbedret..

Hver tiende får beskadiget sin computer på studiet


Bærbare computere er i løbet af de seneste år blevet de studerendes foretrukne arbejdsredskab. Men der er god grund til at passe godt på de dyre elektroniske hjælpemidler. Ifølge en ny undersøgelse fra Codan Forsikring har hver tiende danske studerende nemlig oplevet at få beskadiget sin computer i..

Fjernstyr din bolig via SMS


Med iSwitch-on kan du blive fri fra ubehagelige overraskelser i din bolig, båd eller campingvogn. Fra din smartphone eller tablet kan du nu nemt styre f.eks. varme, tyverialarm og elforsyning. Hvis du vil tænde for varmen i dit hus, din campingvogn eller din båd, så der er varmt, når du ankommer,..

Systematic skal udvikle central datafordeler


KOMBIT indgår kontrakt med Systematic om udvikling og drift af en serviceplatform, der bringer digitaliseringen af Danmark op i et højere gear. En ny serviceplatform skal gøre det enklere og billigere for kommunerne, ATP og Udbetaling Danmark at trække data fra Danmarks mange forskellige..

Jara IT ApS og Accendo ApS skaber nyt, stort IT-hus: IT Business Center


To af Slagelses største IT-virksomheder, Jara IT ApS og Accendo ApS åbner pr. 1. september IT Business Center ApS. I al sin enkelhed IT Business Center, med Anders Thomsen og Stig Herstal i front, bliver et af de største IT-huse udenfor Københavnsområdet og hjertet i hele konceptet er ?SPOC? ?..

Socialt Intranet: Styrk samarbejde og videndeling i din organisation


Intranettet udvikler sig hastigt i disse år. Fra et intranet hvor fokus var på nyhedsformidling fra ledelse/organisation til medarbejderne, ser vi i dag flere og flere intranet, hvor fokus ændres til at blive samarbejde og videndeling mellem medarbejderne. Det sociale intranet er født! Med..

Veeam Explorer for SAN Snapshots revolutionerer VMwares databeskyttelse ved at udnytte potentialet ved SAN snapshots


Det nye Veeam Explorer for SAN Snapshots leverer hurtig og fleksibel gendannelse af Vmwares virtuelle maskiner på HP LeftHand og HP StoreVirtual VSA Storage Nyhedsfakta: - Veeam Software Group, innovativ udbyder af løsninger til backup, replikering samt administation af virtuelle løsninger fra..

Bureau vil hjælpe bureauer


På Jens Baggesens Vej i Aarhus Nord har Loyalitetsbureauet fordoblet sig selv i løbet af en to års periode. Store satsninger på nye områder har skabt nogle fine resultater, hvilket har kreeret så meget optimisme og tro på sig selv, at bureauet nu og i den kommende periode kan præsentere yderligere..

Første danske certificerede virksomhed indenfor email udsendelse


Som den første danske email marketing virksomhed, det vil sige en virksomhed der leverer en hosted løsning til udsendelse af nyhedsbreve, er MailPlatform.dk blevet certificeret af tre instanser, og dermed..

Eltel og Cisco leverer næste generations skole-it i Københavns Kommune


Eltel og Cisco har netop underskrevet en aftale med Børne- og ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune oom levering af trådløs netværkinfrastruktur på alle kommunens 75 skoler til en samlet værdi på et større tocifret millionbeløb Eltel og Cisco, der leverer netværksløsninger og..

Plextor lancerer M5 Pro SSD-linjen i Europa


Med sin unikke databeskyttelsesteknologi sætter M5 Pro ny standard for højtydende og meget driftssikre, professionelle SSD'er I begyndelsen af august præsenterede Plextor de første oplysninger om M5 Pro. Plextor bekræfter nu, at de begynder at lancere M5 Pro-serien i flere europæiske lande til..

Danske hjemmesider i klemme - FaceBook kidnapper kommentarerne


En sygdom breder sig på de traditionelle websites for aviser, bloggere, interessesites og lign. Sygdommen er blevet døbt "kommentarfragmentering" og patienten har det ikke godt, lyder det fra en af Danmarks mest kendte bloggere. Kommentarfragmentering sker når kommentarerne til en artikel, et..

Slut med MindManager for virksomheder


MindManager 2012 Professional der i dag benyttes af mange virksomheder til bl.a notatværktøj, brainstorming, projektoverblik og effektive præsentationer går nu 100% på Web 2.0 og bliver til "Mindjet" - på den simple måde. Med lanceringen af MindManager 2012 Professional fik brugerne udover..

Velkommen til Tamron Island - tag udfordringen op og vind udstyr for 53.000 kr!


Den prisvindende objektiv-producent Tamron har åbnet anden sæson af Tamron Island, hvor du i år kan vinde professionelt kameraudstyr til en værdi af 53.000kr. I 2011 lancerede Tamron sit online-spil, som handler om at skyde dyr, der viser sig og forsvinder igen, alt afhængigt af hvor mange point..

Super cool turist portal


Den nye grønlandske turist portal Sermersooq.com er lanceret for at fremme turismen på Grønland. I samarbejde med TypoConsult blev sermersooq.com udviklet og implementeret, på TYPO3 open source CMS, i et inspirerende design med fokus på at vise flotte billeder fra Grønland. Stedet hvor der er..

Ny undersøgelse fra CA Technologies: Danske og europæiske partnere øger indtjeningsmulighed via ny forretningsmodel


Over halvdelen af de IT-partnere, som deltog i CA Technologies? Channel Index 2012, er ved at udvikle sig til IT-service- og drifts-centre (Managed Service Providers). På den måde kan de bedre drage fordel af de skiftende indkøbstendenser i IT-branchen. Ifølge resultaterne af Channels Index 2012..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123