Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Iværksætter

Growbizz-standen populær til Iværk&vækst


Der er brede smil over hele linjen, når folkene bag Growbizz bliver bedt om at gøre status over dette års Iværk&vækst: ?Messen generelt var super professionelt organiseret, men derudover er vi rigtigt godt tilfredse med vores eget udbytte af arrangementet? siger Carsten Holm, der er founder af..

Mindre virksomheder taber kunder ved ikke at tage telefonen


- Vi passer din forretning, når du er på arbejde. Sådan lyder mottoet for det nystartede Køgefirma Blumensaadt Business Office. - Mange mindre virksomheder og enkeltmandsforretninger er brandgode til deres fag, men når det kommer til at besvare kundehenvendelser eller sætte system i deres..

300 iværksættere til Thorborg-foredrag i Greve


Henved 300 iværksættere, erhvervsdrivende og studerende fra hele Storkøbenhavn og Østsjælland brugte onsdag eftermiddag d. 19. september i selskab med serieiværksætter og debattør Martin Thorborg, der for første gang i 2 år optrådte offentligt i Danmark. ?Er der nogen af jer, der ved hvordan en..

Fra luftig ide til flyveklar forretning
- vind hjælp til opstart af din sociale virksomhed


I dag er der launch på projektet ?Fellowship for social og bæredygtig innovation?, der tilbyder rådgivning og kontorplads til fem konkrete bud på sociale, innovative velfærdsløsninger med stort samfundspotentiale . Bag Fellowship står Foreningen for Social Innovation og The Hub Copenhagen. Har du..

Fremstormende dansk cityguide-fænomen får 5.000 online-profiler på en uge


»Hvis vi gik efter de hurtige millioner, da blev vi i M&A (Mergers and Acquisitions, red.). Det vi går efter med wouworld.com er noget helt andet.« Ordene er den 27-årige, London-baserede iværksætter, Niels Martin Brøchners; en mand med en stor mission foran sig oven på to års intensivt..

Growbizz byder sammen med Iværk&vækst på kolde fadøl til årets største iværksætter-event


Når iværksætter-messen Iværk&vækst løber af stablen 14. og 15. september, er iværksætterhuset Growbizz begge dage repræsenteret med en stand og et lounge-område lige til højre for scenen. ?Vi er stadig en ret ny virksomhed, og der er mange der endnu ikke kender os. Derfor synes vi det er vigtigt..

Iværksættere møder dårlig indstilling hos banker


I en ny undersøgelse foretaget blandt danske iværksættere giver 58 procent af deadspurgte udtryk for, at bankerne har en ?dårlig? eller ?meget dårlig? indstilling til iværksættere, som søger finansiering. Selvom idéen måske er god nok, kan detvære svært for danske iværksættere at skaffe de..

Ledigheden skal knækkes med nytænkning


Mere fokus på den enkelte lediges evner gør det nemmere at komme i arbejde. Det viser erfaringer fra konsulentfirma, hvor over en tredjedel efterfølgende er kommet i arbejde Er der en kreativ iværksætter gemt i dig eller er du den fødte projektleder? Det kan være svært for både den ledige selv,..

Nyt gør-det-selv økonomisystem udfordrer de gamle dinosaurer


Få en times rådgivning og lad i sidste ende revisoren godkende regnskabet. Det lyder enkelt og er det også. Iværksættere og mindre virksomheder kan med nyt smart online økonomisystemnu minimere udgiften til revisoren. Det nye økonomisystem, Dynaccount, gør bl.a. bogføringsarbejdet så let, at det..

Regnskabsekspert til iværksættere: Pas på bilagene - og glem alt om bogføring!


En af landets førende eksperter i bogføring og økonomisystemer opfordrer iværksættere til at glemme alt om bogføring og økonomisystemer. Bare husk at gemme bilagene, siger Anette Sand fra Regnskabsskolen. Sammen med Visma Avendo A/S deltager..

Kan nyt crowdsourcing-koncept skabe morgendagens jobs i Danmark?


Crowdsourcing begrebet er blevet et yderst populært fænomen, som har slået stærkt igennem i USA indenfor de sidste par år. Nu introducerer et lille dansk startup-firma, det amerikanske begreb til den lokale befolkning med et helt nyt koncept. Med udbredelsen af internettet og sociale netværk, skal..

Multidata giver iværksætter-stafetten videre


Efter syv år under Multidatas beskyttende vinger står Iværk&Vækst i år for første gang på egne ben. Det betyder, at messen fremover skal finansiere sig selv. Årets udgave af Iværk&Vækst er på flere måder en ny begyndelse. Danmarks største iværksættermesse, som finder sted 14. og 15 september, har..

Iværksættermesse møder stærk opbakning fra virksomheder


To uger før Danmarks største iværksættermesse løber af stabelen i Øksnehallen, er messestandene tæt på udsolgt. Også investorerne har meldt deres ankomst. Når Iværk&Vækst 2012 skydes i gang fredag 14. september i Øksnehallen, bliver der med garanti trængsel på messegulvet. Allerede to uger før..

Kursus for nye iværksættere


Mange nystartede firmaer oplever at stå ansigt til ansigt med en lang række spørgsmål og udfordringer, som gør opstarten og udviklingen af virksomheden vanskelig. Et kort iværksætterkursus kan i mange tilfælde lette opstarten. Danmark er ifølge OECD (2011) det 4. letteste land i verden at starte..

Iværksættervirksomhed skifter navn


IT Connect skifter navn til Info?Center der er en lille virksomhed i Esbjerg med mange ambitioner og evnen til at tænke kreativt og opfindsomt. Virksomhedens indehaver, 47-årige Carsten Villadsen, er en iværksætter og idéudvikler med et stort drive. Han er oprindeligt uddannet købmand tilbage i..

Ny bog bryder med kedelige præsentationer


Vi kender dem alle sammen. De timelange præsentationer om emner, der egentlig er interessante nok, men som alligevel ender med at være dræbende kedelige. Der er kun en ting, der er værre end at overvære en præsentation, der får tilhørerne til at gabe kæberne af led ? og det er at holde den. Men nu..

Ung iværksætter vil skabe tekniske fodboldspillere


Nu er muligheden til stede for alle, der har lyst til at blive bedre fodboldspillere. Ung dansk iværksætter har netop lanceret en mobil-app, der giver unge fodboldspillere inspiration til nye tekniske færdigheder. App?en hedder SoccerTrix og er en helt ny måde at øve tricks og finter på. Med 3D..

Danmarks største iværksættermesse flyver fra reden


Danmarks største inspirationsforum for iværksættere og vækstvirksomheder, Iværk&Vækst, lægger fra land i nye rammer og med en række innovative messekoncepter om bord. Messen er i år flyttet til Øksnehallen, hvor der i dagene 14. og 15. september vil blive zoomet ind på unikke forretnings-koncepter,..

Sådan går du uden om arbejdsløsheden og får succes som din egen chef


Hver tredje akademiker træder direkte ud i ledighed, mens specialet samler støv i universitetets arkiver. Men den 29-årige undertøjsmodel Nana Rytter Nielsen fik en god idé. Hun opfandt et barberskum mod røde knopper og indgroede hår og brugte specialet som forretningsplan. I dag er hun sin egen..

Vækstfabrikken udvider i Greve


?Vækstfabrikken?, som er et udviklingsmiljø for iværksættere og mindre virksomheder, udvider med 4 pladser i lukket kontor i Greve. Udvidelsen kommer efter en periode med øget efterspørgsel efter lukkede kontorpladser. I Greve har vækstorienterede iværksættere og mindre virksomheder nu i mere end..

To danske iværksættere har specialiseret sig i at levere vinterservice med et it-system til snerydning


Ved at kombinere en traditionel service med moderne teknologi sætter et lille firma ny standard for vinterservice Et opgør med traditionelle forestillinger angående vinterservice. Det garanterer et nystartet firma, der netop har sin anden sæson bag sig. Målsætningen er at bryde den stilstand, som..

Danske IT start-ups er af international klasse


Ved det netop afholdte EuroCloud Nordic Awards i Stockholm dominerede Danske start-up virksomheder sejrsskamlen. To ud af tre topplaceringer gik til Danmark og den vigtigste plads, 1. pladsen, blev besat af den Danske Start-up Canvasdropr. Kort om de to danske vindere: Spiir. Navnet Spiir..

Alternativ coaching til selvstændige og iværksættere


Hvor astrologi og numerologi gennem de senere år har været anvendte hjælpemidler til karriereudvikling og virksomhedsudvikling, er disse nu officielt suppleret med muligheden for at anvende clairvoyance som hjælpeværktøj. SA Coaching, der har hjemsted i Vejle, anvender både coaching og clairvoyance..

Iværksætter Fabrikken åbner den 10. maj på havnen i Sønderborg


IFabrikken, som den hedder i daglig tale, lukker torsdag d. 10. maj 2012 kl. 16 dørene op for alle iværksættere, der ønsker at være del af et iværksætter miljø, hvor fællesskab, ejerskab og lokal forankring er værdigrundlaget. Åbningen byder på tre spændende iværksætter indlæg, der spænder fra..

CONNECT Denmark hylder vækstens forbilleder


Landets stærkeste vækstvirksomheder og de mest innovative mennesker er med i opløbet, når nonprofit-organisationen CONNECT Denmark holder sin årlige prisuddeling den 19. april fra klokken 14.00. Det foregår i Vitus Bering Innovation Park i Horsens Graduateland er godt i gang med at skabe verdens..

Spirende danske iværksættere foretrækker at vækste i Brasilien


Flere danske iværksættere fra Copenhagen School of Entrepreneurship på CBS har i de seneste måneder fundet deres fodfæste på det brasilianske marked. Virksomhederne drives fra Danmark, men markedet og udviklingen af forretningen sker med afsæt i markedet på tværs af atlanten. For..

Unge vilde med at søge jobs online


De unge ønsker i højere grad at søge job online, og det er en tendens som arbejdsgivere kan nikke genkendende til. Tal fra Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM), viser at jobportalen for unge, Ungarbejde.dk, nu har bevæget sig op i top 5 over største jobportaler i Danmark ? selvom det kun..

Hver dag er idé-dag i Danmark ? i de næste to år


På lørdag den 17. marts, inviterer IdeasConnecting til idé-dag i smilets by ? vidensbyen Aarhus. Efter den succesfulde generalprøve i Favrskov Kommune, hvor idéerne og interessen strømmede ind, er IdeasConnectings idé om, at der ligger uopdagede udviklingsmuligheder ude i det danske land,..

Ben & Jerry?s vil finde danske talenter med bæredygtige forretningsidéer


Den verdenskendte is-producent og forgænger indenfor bæredygtighed Ben & Jerry?s vender nu blikket mod Danmark for at finde iværksættere med nye, banebrydende og bæredygtige idéer. Det sker i forbindelse med en stor international konkurrence der har danske Christian Stadil i dommerpanelet. Ben &..

SEQINETIC? - dansk design på CeBIT 2012


SEQINETIC? - den danske lysbrille mod vintertræthed - vises frem på CeBIT, der starter i morgen. I CeBIT's tema om "Wearable Technology" indgår i år den nye danskudviklede SEQINETIC-lysbrille, som giver et bærbart lys, der modvirker vintertræthed, som mange døjer med i årets kolde og mørke..

So ein Ding-Sonne og Martin Lidegaard bliver dommere


Nikolaj Sonne fra DR2 samt klima, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard er to af de fem prominente dommere, som skal vurdere og belønne kreativiteten i og bag de bedste projekter, der blev udviklet rundt omkring i Helsingør 2011. De øvrige dommere er Senior Vice President John Raabo..

Kandidatstuderende og entreprenør. Fra tankpasser til årlig millionomsætning.


Esben Schaarup er 26 år og har på små to år ændret sin tilværelse betydeligt efter han fik kendskab til iværksætter verdenen og impulsivt rejste til Kina for at undersøge nye markeder. Han mener, at samfundet fokusere for lidt på iværksætteri og overser de mange mennesker, der aldrig får udfoldet..

Fødselshjælp til sociale opfindelser


En ny platform for sociale opfindelser vil hjælpe gode idéer til nye løsninger på sociale problemer på vej. I Social+ sidder eksperter i sociale opfindelser og innovation klar til at hjælpe sociale opfindere med at gøre deres ideer til virkelighed ? uanset om opfinderne er offentligt ansatte,..

Drinkworld.dk har skaffet penge til Daniels drøm


Det mener 20-årige Daniel Chabert Pfefferkorn fra Veksø. Den 28. april tager han til Australien for at studere på universitetet, og de sidste to år har han knoklet for at nå sine drømmes mål. Først aftjente han sin værnepligt i gardehusarregimentet og sparede penge op. Dem brugte han til at starte..

Company Care og Time@web sætter gang i væksten


?Det er for dyrt at starte virksomhed?? Sådan lyder det fra direktør Kim Jensen fra Time@web. Time@web har netop indgået et samarbejde med Company Care der giver virksomheder mulighed for at starte op på Time@webs løsning. Time@web er en virksomhed bosiddende i Stenløse med mere end 10 års..

Boligstep.dk indgår partnerskab med succesfuld online-ivrksætter


Boligstep Aps, der har udviklet den succesfulde hjemmeside for bolighandel blandt private; boligstep.dk, indgår partnerskab med succesvirksomheden GetNetwork Aps. Stifteren bag det digitale medie-bureau GetNetwork Aps, Marcel Fuursted, er blevet medejer af virksomheden Boligstep Aps, som er..

Ung århusiansk iværksætter opfordrer alle til at øge sikkerheden


Den 27-årig århusianer Thomas Aba har altid haft en iværksætter i maven. Hovedet har i årevis været fyldt med gode ideer, og nogle er der da også prøvet kræfter med. Men Thomas har manglet den ultimativt gode idé, der skal bærer hans kræfter videre - den idé er her nu: brudsikre glas. Under en..

App Store er åben for alle


Danskere er vilde med apps. Der bliver årligt brugt mange millioner på at få den nyeste og smarteste app til vores iPhone, iPad eller iPod Touch. Det, de fleste dog ikke ved, er, at disse mange millioner ikke kun behøver at strømme i den forkerte retning. App markedet har længe været forbeholdt..

Northzone åbner kontor i London


For første gang åbner et nordisk ventureselskab et kontor i London. Northzone åbner kontor i den tidligere Danske Klub?s bygning i London og hyrer samtidig Jeppe Zink til at stå i spidsen for London-ekspansionen. Northzone, der står bag successer som Spotify, Stepstone, Napatech, Asetek og..

2 unge iværksættere trodser krisen & går sammen


To unge fynske iværksættere har vinket farvel til uddannelsessystemet og satser nu på selv at blive herrer over deres fremtid. De ved, det kræver hårdt og dårligt lønnet arbejde i en periode, men de er også klar over, at de på den lange bane kan få succes og undgå at havne i et almindeligt..

Nyt Dansk startup vil gøre projektstyring og samarbejde simpelt


Samarbejde og kommunikation via internettet hjælper nystartede og større virksomheder med at organisere, dele og gemme vigtig information. Igennem en projektstyrings og en samarbejdsplatform kan alle medarbejdere være med til at bidrage og skabe en fælles ?vidensdatabase?. I dag anvender mange..

Sure karklude gav iværksætter inspiration til dansk eksportsucces


Reenberg?s som er firmaet bag den magnetiske karkludstang, magnetiske knager og den magnetiske holder har det seneste år, oplevet en stor interesse fra det udenlandske marked. Siden Reenberg?s blev grundlagt af Grethe og Line (mor og datter) i 2006, har virksomheden været i en rivende udvikling...

Glemt afskaffelse af Iværksætterskat skuffer


Trods løfte i regeringsgrundlaget er en afskaffelse af iværksætterskatten ikke at spore i regeringens nye finanslovsudspil. Den altid udskældte iværksætterskat er ikke nævnt med et ord i regeringens nye finanslovsforslag. Den danske brancheforening for venture- og kapitalfonde, DVCA, er mere end..

Dansk Startup forventer stort gennembrud med ny iPhone App


Den nye danskudviklede JuMee applikation (app) giver iPhone-brugere mulighed for at møde nye mennesker uanset hvor man befinder sig. Appen er lokationsbaseret og giver brugeren adgang til at kontakte andre JuMee brugere, som befinder sig i nærheden. JuMee henvender sig til alle, som er nysgerrige..

Hjælp og inspiration til Sorøs iværksættere


Iværksætteri er en vigtig del af lokalområdets vækst og udvikling. Dette vil Sorø Erhverv sætte fokus på og afholder derfor informationsmøde for kommende og nuværende iværksættere. Mødet foregår som led i den internationale iværksætteruge i uge 46. Sorø Kommune myldrer med mulige iværksættere og..

Voksne iværksættere klarer sig godt


Hvis man tror, at en iværksætter skal være ung og ambitiøs, kan man godt tro om igen ? i hvert fald hvad alderen angår, for rigtig mange iværksættere har passeret de 50. Det er faktisk en stor fordel at kaste sig over et iværksætterprojekt, når man har en god portion livserfaring at basere det på,..

Danske investorer går ind på det vækstfyldte it-marked i Kenya


Det danskbaserede investeringsselskab, 88mph.co.ke, har på blot tre uger investeret i fire kenyanske it-opstartsvirksomheder ? og der er flere investeringer på vej. Et stigende forbrug og meget store ungdomsårgange i Kenya betyder nemlig, at potentialet på web- og mobilområdet er enormt. ..

Trendsonline.dk møder stifteren af Facebook


Google, Facebook, Ashton Kutcher, Dustin Moskovitz, hvad har de med hinanden at gøre? De er med til Techcrunch Disrupt 2011. En af de største events i Silicon Valley for iværksættere med fokus på IT / teknologi. 20 SEKUNDER SAMMEN MED VERDENS YNGSTE MILLIARDÆR Hvad andre medier kun drømmer om,..

Iværksætterfirma opnår første 3CX Premium Partner certificering i Danmark


Som de første i Danmark har nordjyske Complea A/S opnået at blive Premium Partner hos 3CX, der leverer windowsbaserede telefonsystemer. Premium Partner programmet er det højeste partnerniveau hos 3CX, hvilket giver adgang til en række fordele og samtidig garanterer kunden, at leverandøren har de..

Iværksættere vil have Liberal Alliance


Næsten halvdelen (46,4% og godt 1.000 stemmer) af de afgivne stemmer i iværksætterportalen Amino.dk?s meningsmåling går til Liberal Alliance. Og de liberale holdninger afspejler sig også i iværksætternes politiske debat. ?Iværksættere hylder friheden. De gider ikke ligge under for tåbelige regler..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123