Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Mænds interesser

Maskulin luksus med Spitfire


Witt A/S præsenterer nu en unik verdensnyhed, hvor den maskuline kvalitet er sat i højsædet. Det nye ekstravagante Spitfire-kabinet repræsenterer det ypperste inden for retro køl-/frys. Skabet har et rustikt men samtidigt eksklusivt design med udhamrede og nittede aluminiumplader, som på..

Gør far ekstra glad


Sommeren er på vej, og de længere dage betyder, at ferie og spændende sommeraktiviteter er lige om hjørnet. Det lette sommertøj betyder også, at en stor pengepung bliver upraktisk og klodset at have med. Exentri?s smarte kortholder løser dette problem, på en let og elegant måde, og er den..

Smykker til herrer boomer


Mens store danske smykkefirmaer må melde om lavere salgstal og stagnation på smykkemarkedet, kan mange af de firmaer der har satset på herresmykker melde om markante stigninger i omsætningen. Da smykkemarkedet i 2010 atter genvandt fodfæstet efter den verdensomspændende finanskrise, var det til..

Ford inviterer til Champions League Fest


Kig forbi til Åbent Hus hos din Ford forhandler og deltag i konkurrencen om billetter til Champions League-finalen i München I weekenden den 28.-29. april inviterer alle landets Ford forhandlere til Åbent Hus i fodboldens tegn. Ford markerer sit 20-års jubilæum som officiel sponsor for UEFAs..

Schweizisk mester håndværk i København


Roger Dubuis, et af verdens mest eksklusive og respekterede ur mærker har langt om længe fundet en plads i Danmark. Roger Dubuis har indgået aftale med Reeslev i København om forhandling af de håndbyggede luksus ure. Skønt Roger Dubuis ?kun? har eksisteret i 17 år, har de opnået en unik position i..

Ja tak, vi vil gerne forkæles med luksus


Fra en rigtig god vin til middagen, over powershopping på Jægersborg Allé, til superbilen fra dine drømme. CPH Lifestyle viser luksus og forkælelse på alle niveauer 24.-26. Februar i Tap-1. ?Det er igen i år en rigtig god og varieret udstillerliste, vi har med på CPH Lifestyle. Vi dækker hele..

Træning skal redde Rasmus Tantholdts liv


Det nye nummer af Aktiv Træning er på gaden med et stort interview med TV2s krigsreporter Rasmus Tantholdt. - Vidste du at han har reddet en kollega i Libyen der var fanget i krydsild? - Vidste du at han aldrig har haft særlig højt selvværd. - Vidste du at hans kone studieværten, Cecilie Beck, er..

Pyhh hvad skal jeg finde på til ham


Det kan være svært at finde en sjov og billig gave til sønnen der lige er flyttet i egen lejlighed eller manden derhjemme, som har fået fyldt lageret med golfudstyr op i årevis. Nu kan du kombinere en kærlig hentydning, i lækkert dansk design. Den smarte magnetiske opvaskebørste mBRUSH i sort og..

100% mandelir til håret


Endelig er den her! Hårserien, hvor kvinder er forment adgang og sigtekornet er rettet 100% ind på maskuline behov på hårfronten.[3D]MENSION serien fra Schwarzkopf Professional indeholder både pleje- og stylingprodukter og imødekommer mænds forskellighed i stil, personlighed og ja...hårpragt. ..

Uvurderlig proto-type glemt på café


I 2009 lancerede RazorPit deres første sliber til barberblade. Sliberen er siden solgt i hundredtusindvis verden over. Allerede i foråret gik der rygter om at et nyt RazorPit design skulle lanceres i år. Ansat har røde ører Nu har en af de ansatte fået røde ører. En af proto-typerne er nemlig..

Dyrk sex med din helt egen Avatar


Tag oplevelsen ved Avatar-filmen til det næste niveau og inviter en af filmens tårnhøje skabninger med ind i soveværelset. Avatar filmen blev hurtigt en af de mest indbringende film i historien, og den succes har det amerikanske sexlegetøjsfirma Fleshlight taget hånd om. Med fleshlight Alien får..

Verdens første anti-age intim creme til mænd


Ny intim creme forlænger fastheden i det intime område og øger selvtilliden hos mænd. Med tiden mister huden sin elasticitet og fasthed, og huden bliver slap. Det gælder også de intime dele hos mænd. Men verdens første intim-creme, AYurMen, kommer nu til undsætning! Pungen er til for at beskytte..

Månedens bog på videnzonen.dk


Verdens bedste far af Grethe Dirckinck-Holmfeld. Udgivet af Lindhardt og Ringhof Min far er den klogeste. Det har han selv fortalt mig (Daniel, 8 år). Skøn gavebog med skæve børnecitater om Far. En..

Chili, øl og frække pin-up's


En anderledes kogebog bliver til. Om dagen står den på revision, tilbudsaviser og hjemmesider, om aftenen svinges potter og pander eller der tændes op i bålet og så står den ellers på stærk chili så tårerne triller. Okay, måske tændes der ikke op i bålet eller svinges med gryderne hver eneste..

Hestekræfterne får frit løb i Andelslandsbyen Nyvang


Weekenden den 2. og 3. oktober 2010 får hestekræfterne frit løb på Andelslandsbyens område, når der afholdes pløjestævne og stumpemarked med dele til gamle køretøjer. Pløjeweekend med heste Hele weekenden kan man i Andelslandsbyen opleve hvordan vore forældre/bedsteforældre pløjede og forberedte..

Dette efterår åbner himmerigets døre i København: Lap dance og poker i den syvende himmel


Er du træt af dyre, skumle og dystre stripklubber? Fredag d. 3. september 2010 åbner en ny sexet lap dance klub i København ? det internationale koncept: 7th Heaven. Klubben har fokus på et eksklusivt miljø, billige priser, privat pokerrum samt topunderholdning med op til 50 sexede dansere ? og..

Mænd er storforbrugere af hårfjerningsprodukter


Når sommeren står på, vil de danske mænd være glatte og fri for hår, og i år er salget af hårfjerningsprodukter eksploderet. Trenden er tydelig, det er ikke længere kun kvinderne, som fjerner hårene på benene. Danske forfængelige mænd vil også være fri for hårvækst på uønskede steder, og er derfor..

Lær At Score Konferencen har nu alle 6 talere annonceret


Lær at score konferencen, som bliver afholdt d. 30 juli 2010 i indre København, har nu fået annonceret alle 6 talere. Alle 6 talere bidrager hver med unikke evner og materiale. Konceptet til konferencen er at single mænd kan få hjælp til selvhjælp, når det kommer til kvinder. Der er i dag 600.000..

Mandecentret åbner afdeling i Esbjerg. Et stærkt tilbud til mænd, der vil videre i livet efter skilsmisse


Mandecentret åbner afdeling i Esbjerg ? nummer otte i rækken af Mandecentre Med reception torsdag den 10. juni 2010 kl. 14 - 16 åbner nyt Mandecenter i Esbjerg. Socialudvalgsformand i Esbjerg Kommune, Henrik Vallø, deltager ved den festlige åbning. Mandecentrene tilbyder individuel rådgivning,..

Odds på EPT København


Igen i år prøver mange danskere at gentage Mads Andersens sejr fra 2006, og Betsafe.com har da også stor tiltro til flere danske navne. Favoritterne hos Betsafe er i øjeblikket de to verdensnavne Bertrand Grospellier og Annette Obrestad, samt danskerne Mikkel Madsen og Martin B. Hansen. Alle fire..

The Recruiter


Betsafe.com har lanceret en enestående kampagne, hvor du kan vinde præmier for mere end 2.5 millioner kroner. Brug dit netværk og skab den største hær ? så er DU måske på vej til at vinde hovedpræmien ? en Porsche 911 Carrera! Hver uge deles der iPhones og meget mere ud til de bedste. De..

Bliver han Betsafes Gumball 3000 racerkører?


Chancen for at deltage i årets Gumball 3000 rally vil han ikke miste, så han er yderst aktiv for at få spredt sit budskab. ?Jeg har oprettet en facebook-gruppe, lavet indlæg på diverse bil-fora osv.?, fortæller Thomas, der de sidste dage er blevet overhalet af en norsk deltager på leaderboardet...

Nyt og revolutionerende plejeprodukt til mænd


Der er fortsat uudnyttede potentialer i markedet for skønhedspleje til mænd, og med Below Your Belt (BYB) bliver der sat nye standarder på feltet. Barbercremen fra BYB er specielt udviklet til brug på den mest private del af mandekroppen, og både indhold og design oser af sex og maskulinitet. Den..

Next pit-stop: CIFF33


Under Copenhagen International Fashion Fair i Bella Center omdanner det Hollandske herretøjsfirma State of Art sin 170 kvadratmeter store stand til et pit-stop med race track og to unikke Porsche 550 Spyders En lille del af CIFF33 kommer til at ose af benzin og maskuline hestekræfter, når det..

Olympus Pen: en legende vender tilbage


I 1959 ændrede Olympus fotograferingen ved at følge op på en enkel idé: at skabe et kamera der var lige så nemt at bruge som en pen. Med Olympus Pen, der blev designet af den legendariske stil-guru Yoshihisa Maitani, skabtes et kameraboom der varede helt til slutningen af 1970?erne. Nu dukker..

Betsafe skifter pokerklient


Spilleselskabet Betsafe.com skifter pokerklient fra Cryptologic til Ongame i februar. – Efter nøje gennemgang af vores pokermuligheder, så fandt vi ud af, at Ongame er en strålende pokerklient for Betsafe Poker. Ongame leverer et førsteklassesprodukt med fine tilbud og et fint udvalg af..

RazorPit udfordrer Gillettes pengemaskine


Julegaven til ham, der har alt RazorPit er en ny dansk opfindelse, der forlænger de dyre barberblades levetid markant og koster under 175 kroner. En silikoneplade sliber barberbladet, så det kan holde op til 150 barberinger og dermed spares mange penge. Du kender det godt. Hans ønskeseddel er..

Ny Internetforretning til tykke danske mænd


Er dit bmi på vej væk fra de 25 og står du og skal bruge dit jakkesæt, men synes det strammer for meget, så er der hjælp at hente i en ny webshop. www.Just2men.dk er en ny webshop som udelukkende handler med korsetter til mænd. Korsetter er lavet til mænd som gerne vil fremhæve sin maskuline..

Mænd ER mere forfængelige end kvinder


Flere mænd strammer maven ind med korset Kvinder har ikke længere eneret til beklædningsdelen, der slanker på maven og skubber brystkassen frem. En nystartet virksomhed har stor succes med at sælge korsetter til de mænd, som rynker på næsen af deres spejlbillede 40 og fed ? ja, men ikke af den..

Mænd bruger også korset


Nu kan mænd i alle størrelser komme til at se mere skarp ud med korsetter fra www.Just2men.dk www.Just2men.dk er en ny webshop som udelukkende handler med korsetter til mænd. Korsetter er lavet til mænd som gerne vil fremhæve sin maskuline krop, men har brug for lidt ekstra hjælp. Eller til dem..

Nej Tak, til hentehår og hår i kaffen


I næsten 6 år har Freddy Petersen kunnet se sit hår rykke fra hovedet til brystkassen, og dette med klar irritation idet håret jo forsvandt og han blev tyndhåret. Skrækscenariet at hvis dette fortsatte skulle han begynde at lave hentehår og rede sit hår efter hvor meget han havde medvirkede, til at..

Kun for mænd


"Kun for mænd" er en temaaften, der er specielt designet efter forespørgsler fra mænd, der gerne vil have større forståelse for kvinder, og som gerne vil have mere, bedre og sjovere sex. Den 10. marts indbydes du ? hvis du er mand ? til at få indblik i, hvordan du kan udnytte dit fulde..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123