Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Medier & Reklame

Botox eller broccoli


Vi får alle rynker, poser under øjnene og løs hud, som tiden går. Programserien ?Botox eller broccoli? tester to vidt forskellige måder at komme af med alderdomstegnene på. To danskere afprøver i hvert program to metode. Den ene får hjælp af Jørgen Esmann, der bruger laser, sprøjter og kirurgi i..

Modulex slår Singapore på pris og kvalitet


Skiltningsvirksomheden Modulex producerede, leverede og monterede 370 kvadratmeter dekorativ folie til Grundfos´ nyopførte domicil i Singapore. ?Vi har brugt hele bredden i vores kompetencer på dette projekt. Ikke mindst inden for kommunikativ grafik og projektledelse på tværs af grænser?,..

Kreativ visualisering af global brand koncept


Ved hjælp af kommunikativ grafik har Brand On, en international enhed med speciale i problemfri brand roll outs, genoplivet og opfrisket lokalerne på Doosan Power Systems hovedkontor i England. Den innovative løsning er skalerbar og sikrer en omkostningseffektiv global implementering. Doosan..

Diego ? nyt fodboldmagasin på TV 2 SPORT


Mandag har TV 2 SPORT premiere på en ny programserie for alle, som elsker fodbold. Diego henvender sig primært til de yngre seere - men mor og far må gerne kigge med, forsikrer værterne Helle Smidstrup og David Kroner. I løbet af efteråret tager de seerne med rundt i landet og ud i verden og..

Nej-takkere læser reklamer som aldrig før


50 % af forbrugere, der læser tilbudsaviser digitalt, takker nej til trykte reklamer. 76 % af disse "Nej-takkere" læser i stedet digitale tilbudsaviser på ugentligt basis (herudover 13 % dagligt, 10 % månedligt og 1 % sjældnere). Det viser stor undersøgelse af 1.050 digitale tilbudsavislæsere fra..

?Lykke? gjorde ikke skjult reklame for motel


Da der i 18. afsnit af DRs dramaserie ?Lykke? blev vist et skilt, hvor der stod ?Wittrup Motel? på en endegavl i to sekunder, blev det for meget for en kvindelig seer. Hun havde også bemærket tidligere, at der stod ?Mariott Hotel? på en lysreklame i dramaserien ?Livvagterne?. Derfor gik hun til..

Økonomi for dummies


Økonomi. Alle snakker om det, men mange ved for lidt. Det er Huxi Bachs påstand, og det har han sammen med Karen Thisted sat sig for at gøre noget ved på DR2. At lave et underholdende program om økonomi lyder som en umulig opgave. Ikke desto mindre har Huxi Bach sammen med sin trofaste makker..

Isobar napper digital profil


Isobar ansætter digital director. Det er Morten Nørsten, der kommer fra en stilling som Social and Mobile Director i OMD. Digital reklamebureauet Isobar investerer endnu engang i Mobile og Social, når de fra i dag, mandag d. 3. september, henter Morten Nørsten ind som ny Digital Director. Han får..

Spor og baner - nyt magasin om jernbaner


Nyt magasin for alle jernbaneinteresserede: Jernbanerne oplever i disse år en fornyet renæssance med stigende tilstrømning til togene, trods utallige problemer med sporarbejder, IC4-skandaler og forsinkelser. Banerne har atter indtaget den centrale plads i transportverdenen, som de førhen havde...

Fusion af Københavnsk markedsføringsbureau og Århusiansk Webbureau


SpotOn Marketing har fusioneret med Hoeks.dk og er dermed blevet et fullservice-webbureau. Megafons trendanalyse for 2012 viser, at der i år ikke forventes en fremgang i danske virksomheders online mediebudget. På trods af dette, har både Hoeks.dk og SpotOn Marketing oplevet en kraftig vækst. ..

TV Avisen opruster og flytter sendetidspunkt


Fra den 3. september sender DR1 den sene TV Avis klokken 21.30 mandag-torsdag. Seerne vil opleve en stærkere nyhedsudsendelse, der er båret af mere faglighed og mere karakter i selskab med et nyt hold af faste værter og korrespondenter. I marts godkendte DRs bestyrelse en markant styrkelse af DRs..

Over 100 virksomheder lærte om Social Media Marketing


?Nøglen til succes med markedsføring via sociale medier er ?social kapital? ? anerkendelse af brandets værdi gennem sociale relationer.? Klare budskaber om en ny virkelighed indenfor markedsføring og kommunikation blev serveret på stribe under tirsdag eftermiddags foredrag med Facebook-ekspert..

Hvor ligger Danmarks skønneste hjem?


Et nordjysk hønsehus, en ranch i Randers, en istandsat færge eller et hjem i en lade. Hvad gør et hjem skønt? Og hvor ligger Danmarks skønneste? DR1 sætter i en ny programserie ? og konkurrence, jagten ind for at finde ?Danmarks skønneste hjem? 2012. Flere hundrede danskere har tilmeldt deres hjem..

Kampen sættes i gang: Den store bagedyst


Nu sættes kampen om at finde Danmarks bedste amatørbager i gang. Gennem seks uger kæmper 10 bageglade danskere om at bliver kåret som Danmarks bedste amatørbager. De skal bevise, at de mestrer alt fra det klassiske danske rugbrød til den overdådige bryllupskage. Konditoren Mette Blomsterberg og..

Stor premiereuge på tv3-kanalerne


Det er en stor premiereuge, der er i vente på TV3-kanalerne. I aften, mandag 20. august, tager TV3 kl. 19.00 først hul på det nye datingprogram ?6 på date?, hvor en attraktiv single går på jagt efter den store kærlighed blandt fem håbefulde bejlere, som alle mødes omkring det samme middagsbord til..

Smartphone annoncer er ikke lige så effektfuld...


Smartphone annoncer er ikke lige så effektfuld... .... som en annonce set på en tablet - endnu, men næsten. Det viser en ny undersøgelse fra Nielsen. Det bemærkelsesværdige er, at nok finder brugerne deres mobile devices frem, for at undersøge det, der ligger bag annoncen, men de foretager..

Kelly Rowland indgår alliance med TW Steel ure


Det tidligere Destinys Child medlem Kelly Rowland har allieret sig med den hollandske urproducent TW Steel, der er berømt for overdimensionerede ure, om at designe to special edition ure. Rowland og TW Steel har samarbejdet siden sidste år, og dette har resulteret i to overdimensionerede ure med..

Grafisk bestseller anno 2012


Den populære bestseller, Grundbog i grafisk design, er nu på gaden i helt ny udgave. Bogen, der har været en af de mest brugte lærebøger indenfor grafisk design siden 1994, er nu at finde i en moderniseret og gennemgribende opdateret version. Grundbog i grafisk design blev udgivet første gang i..

?Her er dit liv? vender tilbage


Med Lise Rønne som vært vender 'Her er dit liv' tilbage på DR1 med fire nye programmer, hvor store personligheder får deres liv i flashback, i selskab med familie og venner ? fra fredag 17. august. I efteråret genoptog DR1 den gode gamle klassiker ?Her er dit liv? i en opgraderet version. Nu..

Onlinemagasinet Apropos relancerer


Fra i dag ? den 8. august ? har de stil-, musik- og kulturinteresserede igen fundet et tilflugtssted på nettet. Onlinemagasinet Apropos har nemlig relanceret dets site, der på genåbningsdagen blandt mange andre ting byder på interviews med P3-duoen Esben Bjerre og Peter Falktoft kendt fra..

Danmark på engelsk og kinesisk


Dansk eksport til Kina ventes i år at runde 28 milliarder kroner. I 2013 vil tallet, ifølge økonomiske prognoser, vokse med yderligere to milliarder. Samtidig boomer antallet af kinesiske turister i Danmark. Begge faktorer skærper kinesernes interesse for at vide mere om Danmark. Det er baggrunden..

Succes med podcast - begynd med et gratis ekursus


En erfaren radiojournalist gør det nu endnu nemmere for andre at få deres eget show på nettet. Ikke kun på blogs og hjemmesider, men i den populære iTunes Store. Karin Høgh stiller faciliteter, ekspertise og erfaringer til rådighed, så fiasko ikke er en mulighed. Alle kan starte med et gratis..

Hvorfor falder også DU for det korte liv på Facebook hylden?


Marketing har et kort liv på ?hylden? hos Facebook!! En påstand der slår dig? Fornylig kom OMD med en rapport der viste, at ?hyldelivet? for en gennemsnits annonce-posting på Facebook, har et forbavsende lavt ?hyldeliv?? helt nøjagtigt 18 timer. Hyldeliv er defineret som den længde tid, som..

Tour de France 2012 på DR


Seerne får det bedste fra årets største cykelbegivenhed på DR1, når 'Aftentour 2012' går bag om dagens etape i Tour de France. På P3 kan man opleve det hele direkte - med et strejf af nøgenhed. Fra lørdag den 30. juni kan seerne glæde sig til godt tre uger med landeveje, bjergetaper, asfalt og..

Dr.dk er kommet i nye klæder


Et gennemgribende make-over rammer i de kommende måneder Danmarks største websted, dr.dk. Onsdag morgen blev den nye forside lanceret, i næste uge følger dr.dk/nyheder, og hen over året følger resten af dr.dk. "Målet med redesignet er at gøre dr.dk mere enkelt og overskueligt for brugerne. På..

Denne mand har Væxtfaktor


Efter at jagten på talenter har stået på i flere måneder, blev vinderen onsdag aften fundet i talentkonkurrencen ?Væxtfaktor 2012?, som DRs distrikter, ?Magasinet Penge? på DR1 og Mandag Morgen har stået bag. ?Væxtfaktor?-vinder 2012 blev Patrick Hulsen, der står bag firmaet Daintel med..

Apple: SE og HØR, forbudt for børn under 17 år


Apple ville ikke godkende den nye Se & Hør app - ikke pga. historierne, men Apple syntes pigerne er for bare. Aller Media, udgiver 17 magasiner på hver deres app. Disse apps skal forhånds godkendes af Apple AppStore, før de kan frigives. WebProof.com, der har udviklet disse apps i samarbejde med..

Sociale medier kan være et redskab til målrettet succes


De sociale medier byder på masser af både udfordringer og muligheder for landets virksomheder. Det gælder om at gribe bolden, hvis man vil have succes. En af nøglerne til at opnå succes er ved at være på forkant med, hvad som sker på de sociale netværk, som Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn og..

Ny Børneradio udviklet af DRs talenthold


Tre unge fra DRs talent- og satirehold har udviklet Ramasjang Radios nye 'Børneradio'. Efter næsten et årti væk fra æteren genopstår en af DR Radios mest velkendte programmer: Børneradio ? sendt live fra DR Byen med konkurrencer, gæster, muntre og tankevækkende indslag som Telefonfisskolen og..

Kendte Paradisoer sponsoreres af smykkefirmaet Nirwana


De 2 reality stjerner, Frederik Lilja og Michael Lange, har indgået sponsoraftale med det eksklusive Hollandske smykke firma NirWana, efter den omdiskuterede TV finale. ?Vi fik melding om, at begge havde NirWana armbånd og halskæder på i et TV program, som vi ikke må nævne navnet på her. Da vi..

Kan du se fodbold på TV 2 i sommerhuset på lørdag?


Har man planer om at følge Danmarks EM-kamp mod Holland i sommerhuset, campingvognen eller båden på lørdag, er det værd at tjekke, om man stadig har adgang til TV 2 Når TV 2 lørdag den 9. juni blænder op for det danske fodboldlandsholds første EM-kamp, sidder danskerne traditionen tro som..

LogoPaint opruster med ny Chief Commercial Officer


LogoPaint, der producerer og leverer 3D Signs til sportsverden i mere end 50 lande, har netop ansat Michael Roschmann som Chief Commercial Officer. Med ansættelsen vil LogoPaint intensivere salgsarbejdet inden for sport sponsormarkedet og yderligere styrke virksomhedens førende position. Michael..

Rekrutteringsfilm genererer mere end 1.500 jobansøgninger


Da virksomheden Wrist Ship Supply ? en af verdens førende indenfor skibsforsyninger ? lancerede en ny rekrutteringsfilm d. 17. marts i samarbejde med XYW, modtog de til deres store glæde langt flere jobansøgninger end først forventet. Faktisk oversteg antallet af ansøgninger selv deres vildeste..

Ishockey-VM og Superliga løftede TV 2 SPORT


Selv om Danmark måtte vinke farvel til drømmen om en kvartfinaleplads ved VM i ishockey, var seerinteressen for turneringen næsten på højde med rekordåret 2010. Sideløbende med VM kunne TV 2 SPORT også notere en af sine mest sete Superliga-kampe nogensinde, og de seneste tre uger har dermed givet..

Werther-prisen 2012: Værdige kandidater søges


Selvmord bør omtales med varsomhed i pressen. For alene omtale af selvmord kan føre til flere selvmord. For at skærpe opmærksomheden på denne uheldige sammenhæng er der indstiftet en særlig pris, Werther-prisen. Prisen uddeles hvert år til en mediearbejder, der gennem sit virke har belyst..

Den nye Guldalder


Det nye lukrative seniorsegment ? 60plus ? der er rig på penge og tid, får nu deres egen hjemmeside www.dennyeguldalder.dk En hjemmeside, hvor producenter af kvalitetsprodukter målrettet 60plus får lejlighed til at præsentere produkter som rejser, kulturaktiviteter, mad, drikke, bolig og sundhed...

iRobot er en vinder


Forbrugermagasinet TÆNK har for nylig testet robotstøvsugere. En test, som har været længe ventet for såvel forbrugere som robotleverandører, idet det er den første test af sin art fra TÆNK. Marketing manager Mikkel Erlandsen: ?Vi har aldrig sagt, at robotstøvsugerne fra iRobot kan flytte dine..

Jyllands-Posten lancerer Smart TV-app


Som den første avis i verden lancerer Jyllands-Posten en Samsung Smart TV app, der er tilgængelig på alle Samsungs Smart TV modeller og Blu-ray afspillere. Det er det danskejede selskab, Xstream A/S, som har udviklet og designet TV-app?en, som giver Jyllands-Postens brugere mulighed for at se alle..

Stor musikstjerne får sit eget fodboldhold


Fodbolddrenge i Aarhus Fremad har fået ny sponsor. Og det er en udsædvanlig en af slagsen. De 35 U8-drenge i Aarhus Fremad er ekstraordinært stolte for tiden. Og for en gang skyld er det ikke indsatsen på banen, der løfter humøret. Holdet har netop fået rapperen Clemens som sponsor. Han er kendt..

Aller Client Publishing udgiver nyt gratismagasin om sundhed


En af Danmarks største fitnesskæder fitness dk lancerer i samarbejde med Aller Client Publishing gratismagasinet GO! Magasinet skal være med til at holde fitnesskædens medlemmer sunde ? også uden for træningslokalerne. Medlemmerne i fitness dk kan nu finde inspiration til det sunde liv i det nye..

De smalle sportsgrene breder sig mere hos DR


Det kan godt være, at de fleste bedst husker AG Københavns håndboldkampe, eller at DR gjorde et stort nummer ud af Post Danmark Rundt. Men de smalle sportsgrene er også kommet til at fylde mere og mere i DRs mediebillede det seneste år. Her har 55 såkaldte sportsgrene fundet vej til tv-skærmen,..

TV3-Kanalerne sikrer sig den engelske Premier League


TV3-kanalerne er fodboldens hjemmebane med rettigheder til både Superligaen og UEFA Champions League. Og nu kan TV3 til seernes glæde føje den engelske Premier League til listen, idet TV3-kanalerne fra sæsonen sommeren 2013 og tre år frem har sikret sig rettighederne til verdens bedste nationale..

Kom tættere på de kendte, smukke og spændende personer


Hvad har Thomas Rode og Julie R. Ølgaard tilfælles med Laura Drasbæk, Stine Kronborg og Neel Rønholdt? Sammen med mange spændende danske profiler, vil de fremover dele ud af deres hotte tips, nye tendenser og spændende betragtninger af livet, vinkler som vi ellers kun hører om i TV og i ugebladene,..

Nu kan underteksterne tale


Over en halv million danskere kan ikke følge med, når der tales fremmedsprog på tv, og underteksterne kommer på. En del kan ikke se teksterne, og rigtig, rigtig mange kan ikke læse i det fornødne tempo. Fra torsdag den 10. maj kan de få det hele med på DR1. Nu er det nemlig muligt at få læst..

?Min barndom i helvede? på DR1


Svigt, vold og seksuelle krænkelser var hverdag i Lisbeth Zornig Andersens opvækst. Nu opsøger hun sin fortid og dem, der lod det ske. Men rejsen tilbage til barndommen er sværere end forventet og tvinger hende til konfrontation med selv sine allernærmeste. Det er lykkedes Lisbeth Zornig Andersen..

Cecilie Hother skifter til DR


DR opruster på vejrfronten med en stærk vejrprofil. TV 2-værten Cecilie Hother er med på holdet, når DR i fremtiden skal forsøge at give danskerne endnu bedre vejr. Efter fire år på TV 2 Vejret skifter den 33-årige vejrvært Cecilie Hother TV 2 ud med DR. Dermed bliver hun en del af værtsholdet på..

Nordisk standpunkt til markedsføring via sociale medier


Brugere af sociale medier skal have mulighed for at blive fri for de reklamer, som andre brugere opfordres til at dele på fx Facebook - for lovgivningens almindelige regler gælder også på sociale medier. Det fastslår de nordiske forbrugerombudsmænd i dag i et standpunkt, som retter sig til..

73 butikker har fået nyt navn - og valgt skilte fra SRI Sign Solution A/S


Cykelkæden Fri Cykler har netop ændret navn til Fri BikeShop, og Esbjerg-firmaet SRI Sign Solution A/S har i løbet af april 2012 leveret nye facadeskilte til alle kædens 73 butikker. Reklamebureauet adtention a/s i Kolding står bag det kreative udtryk, og SRI Sign Solution A/S blev valgt på grund..

Femern Bælt ugebrev udvider med tysk redaktion


Ugebrevet Fehmarnbelt Weekly, som leverer gratis erhvervsnyheder om Femern Bælt regionen, udvider nu til også at omfatte en tysk redaktion. ?Fra første dag har vi oplevet stigende interesse for vores medie, ikke kun i Danmark. Derfor er vi glade for, at vi nu fremover kan levere ugebrevet i både..

Vi Unge i stor onlinefremgang


Danmarks største pigeblad tiltrækker både brugere og annoncører på nettet, og www.viunge.dk er nu blandt de 100 største hjemmesider i Danmark. Sitet har flere end 100.000 unikke brugere og annonceomsætningen er steget med 250 pct. i forhold til sidste år. København, den 27. april 2012 ?..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123