Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Rejser & Turisme

Frankrig indtager København


Fransk Affære, fra den 1. til den 4. november 2012 på Docken. Et unikt arrangement der sætter franske firmaer i Danmark og virksomheder med franske produkter i højsædet. Nu har man en enestående mulighed for at opleve franske produkter, gastronomi og know-how under ét og samme tag. Bliver man..

Efterårsferien står for døren: Hvad har danskerne med i bagagen


Hvert år i ferien står tusindvis af ferieglade danskere overfor det samme spørgsmål: Hvad skal vi have med på ferien? Hvad tager man typisk med, når man skal på badeferie, storbyferie, bilferie eller backpacker ferie? Hvem ved det? Vi har spurgt en ekspert på området: Jan Christensen fra..

easyJet åbnede fredag direkte rute til Bristol


easyJet er endnu en gang på vingerne med en ny rute fra København. Denne gang går rejsen til Bristol, ruten åbnede 28. september. Den nye rute giver rejselystne danskere mulighed for at opleve en masse af Sydenglands ukendte perler og forretningskunder en direkte forbindelse til det sydvestengelske..

Ladte pistoler og håndgranater fundet i håndbagage


Firmaet Travelfreak.dk, som lever af at sælge kufferter og rejseudstyr samt udgiver en masse gratis og nyttige rejseinformationer og tips på deres website, har lavet en undersøgelse af, hvordan det står til med de rejsendes evner til at forstå alvoren i ikke at medtage farlige genstande, som kan..

Rejsestiletter vinder sag om ligestilling!


Dansk rejsebureau får dispensation for Ligestillingsloven ? og tilladelse til at producere aktive rejser eksklusivt for kvinder! Først var der mænd og mandeklubber - herremiddage og herreværelser. Så kom der blåstrømper og rødstrømper, kvindesamfund og ligestilling, hvor alle skulle være ens. Og..

Rejsetiden til Tyrkiets sydkyst bliver betydeligt kortere


Falk Lauritsen Rejser skærer halvanden times rejsetid væk, når turen fremover går til Alanya. Med nye flyvninger til lufthavnen Gazipasa som ligger en halv times kørsel fra Alanya by, er der godt nyt til de mange danskere, som vil på ferie i den populære badeby. Ferietiden er kostbar, og de fleste..

Sådan undgår du at blive snuppet i lufthavnskontrollen


Der er godt styr på kontrollen i de danske lufthavne til stor glæde for alle os rejseglade danskere. Men sådan har det ikke altid været og da man tilbage i november 2006 indførte nye regler for væsker i håndbagage skabte det stor frustration og irritation for mange rejsende, som ligeledes skulle..

Alle rejsende bør kende Travelfreak.dk


Alt er blevet meget lettere, når vi skal på ferie anno 2012. Det er blevet nemmere at finde en rejse til det øsnkede feriemål, efter nogle få klik med musen har vi et overblik over hvem der kan tilbyde den ønskede rejse og til hvilken pris. Det hele kan foregå hjemme fra sofaen. Vi er også..

Irish evening på Best Western Hotel des Nordens


Vi gentager de sidste 3 års succes med ?An Irish Evening?. I 2013 byder programmet på flot ?Riverdance Show? med Trad Lads & Green Steps samt forrygende koncert og dans med The Islanders, der spiller trad. og moderne sange fra Irland og Skotland ? fra Molly Malone til Runrig. Hotellet præsenterer..

BEST WESTERN Hotel Norden, HADERSLEV


Hotel Norden beliggende i Haderslev i Sønderjylland indtråte den. 14. September 2012 i Best Western International, og Best Western tæller dermed 24 hoteller i Danmark og 1 hotel på Island. Best Western International byder et nyt medlemshotel velkommen i Haderslev. BEST WESTERN Hotel Norden i..

Regeringen nedsætter vækstteam for turisme og oplevelsesøkonomi


Hoteldirektør Dorte Krak bliver formand for vækstteamet, som skal komme med anbefalinger til regeringen om styrket vækst og beskæftigelse i dansk turisme og oplevelsesøkonomi. Gennem de seneste år er der sket en betydelig vækst i den internationale turisme. Det skyldes bl.a. en voksende..

Efterårets rejse er en picnic


Vi er rigtigt mange, der er glade for solen og elsker hver gang, vi kan nyde dens varme og livgivende stråler. Her I det tidlige efterår kan man godt være heldig at opleve nogle helt gode og sommeragtige dage, som med fordel kan bruges til at komme væk fra arbejdet og alle opgaverne på..

Nyt, flot rejsemagasin på vej til butikkerne


Vind rejse og få rejseinspiration samt spændende artikler fra feriegæster og eksperter med hjem i indkøbsposen, når turen går til Netto. Falk Lauritsen Rejsers nye gratismagasin Rejs nu udgives i samarbejde..

Rejseforedrag om Canada og USA


Rejsebureauet MyPlanet tager i oktober på Danmarks turne og kommer til Aalborg, Aabenraa, Esbjerg, Hillerød, Middelfart, Ringsted, Silkeborg og Taastrup med deres meget populære rejseforedrag om ferie i autocamper i Canada og USA. Du vil gerne til Canada eller USA, men skal det være i bil eller..

Frankrigs Turistråd har netop lanceret 2 nye forbrugerrettede kampagner


THE GUADELOUPE ISLANDS ? A history of inspiration Guadeloupe og dens øer udgør formen af en sommerfugl set fra oven og er en oversøisk fransk region i Vestindien. Udover Basse-Terre og Grande-Terre, er de mindre øer La Désirade, Marie-Galante og Iles des Saintes en del af Guadeloupe. Disse øer har..

Hver 6. har booket årets skiferie.


Det svingende danske sommervejr har fået danskerne til at blive indendørs og kigge nærmere på planlægningen af årets skiferie ? mange har bestilt, viser undersøgelse. En rundspørge, som Skisport.dk har lavet blandt ti af Danmarks største skirejsebureauer, viser, at mere end hver 6. dansker..

Direktør forfølger passion


Henrik Elmholdt vender tilbage til Travel Sense for at kunne beskæftige sig fuldt ud med sin store passion, sportsrejser. Det sker efter knap to år som administrerende direktør for MyPlanet International. MyPlanet Internationals øvrige ledelse fortsætter driften af selskabet. Både Travel Sense og..

Normandiet fejrer det regionale franske køkken hvert efterår!


22. september afholdes Fête de la Gastronomie for anden gang over hele Frankrig. Men i Normandiet har traditionen for gastronomiske fester eksisteret i mange år og således også i dette efterår. Langs kysten, i byer eller på landet: fald ind i den hyggelige stemning, deltag i festlighederne og..

Mindre strikshed på ferien


?Fornyet energi? er det, flest danskere svarer, når de skal forklare, hvad ferien gør ved os. Men generelt set kan man sige, at danskerne får mere alkohol, mad og sex på ferien. Og især kvinderne får læst lidt mere. Det viser en undersøgelse om danskernes syn på feriens værdi, som Apollo har fået..

Tous au restaurant 2012


? Alle på restaurant - smag på det franske køkken ? en forsmag på Fête de la Gastronomie den 22. september 2012. Fra den 17. til den 23. september 2012 vil de franske restauranter for 3. gang tilbyde ?din gæst er vores gæst?, hvor de deltagende restauranter vil tilbyde en speciel kreeret menu..

Fall in art in Skagen - blå september


Efterårets første måned, nemlig september, indeholder masser af kunst, bluesmusik og udendørs oplevelser ? og så er september BLÅ i Skagen. Sommeren går på hæld og luften i Skagen bliver klar og kølig, især i den blå time, lige før solopgang og lige efter solnedgang, hvor man kan opleve et helt..

Skagens børnehaver udsmykker Vandkunsten


Børnehaverne vil også være med til at fejre Blå September og maler derfor blå sten til at udsmykke Vandkunsten på Torvepladsen i gågaden. Tirsdag d. 11. september kl. 10.30 går børnehavebørn turen fra børnehaverne og ned til Vandkunsten, for at lægge hver deres malede blå sten i vandet. Børnene..

Våde fornøjelser i vælten


Apollo sporer en klar stigning i valg af hoteller med store poolområder og vandrutsjebaner samt deciderede vandparker. Det gælder sol- og badeferier den forestående vinter, hvor salget er i fuld gang Lysten til våde fornøjelser kender ingen grænser. I hvert fald ikke, når det er børnefamilien, der..

Momondo finder ikke kun de billigste flybilletter ? nu også de bedste flybilletter


Som den første søgemaskine i verden, introducerer Momondo et rating-system, der øjeblikkeligt spotter de bedste flybilletter. Søgemaskiner som Momondo, Kayak og Skyscanner har ændret rejsebranchen. De samler flypriser fra hundredvis af rejsesider for at gøre det lettere for rejsende at sammenligne..

Orø sætter ny seerrekord


Normalt er Orø i Isefjorden befolket af 800 øboere. Men lørdag den 25. august i tidsrummet 20.00-22.00 var der 398.000 ?gæster?, som fulgte med i DR2?s Sommertemalørdag. Det viser en analyse fra DR?s medieforskning, som også dokumenterer at programmet ? som er led i en udsendelsesrække, hvor..

God rejsevinter venter forude


Goa, Egypten og Gran Canaria bedst fra start, og stamhoteller er mest efterspurgt Salget af vinterrejser ligger på nuværende tidspunkt foran sidste års salgstal med 15 %. ?Salget af vinterrejser går forrygende, og det er rejsemål som Goa, Egypten og Gran Canaria, der løber stærkest. Vi har fra..

DR stiller skarpt på Orø


Når DR2 i sensommeren atter blænder op for deres populære programserie ?Sommertemalørdag på DR2? vil turen denne gang gå til fire danske øer. Heriblandt Orø der dermed bliver promoveret i hele to timer på landsdækkende tv. Det sker den 25. august klokken 20.00-22.00. I programmet vil værterne Anne..

Tag middelhavskøkkenet med hjem og forlæng ferien


Smagen af Grækenland, duften af det italienske køkken og kulinariske oplevelser fra de andre Middelhavslande vækker ferieminder hos de fleste. FDM travel har netop oprettet ny opskrift-side, hvor madglade danskere kan udveksle opskrifter fra det sydeuropæiske køkken ? og forlænge ferien med..

Ny marketingchef hos Bellevue


Enrico Kaarsberg er 1. august tiltrådt som ny marketingchef hos den succesrige oplevelsesvirksomhed Bellevue. Han overtager stillingen fra Christian Albrechtsen, der fremover skal være servicechef i organisationen. Bellevue A/S fortsætter med at udvide og udvikle organisationen. Som et led i den..

Danskerne shopper ferie i sidste øjeblik


Hver tiende dansker booker sommerferien i god tid, som er 5-6 måneder i forvejen, men flertallet synes at foretrække at shoppe ferie i sidste øjeblik Danskerne elsker et godt tilbud, ikke mindst fra rejsebranchen. En ny landsdækkende undersøgelse slår fast, at danskerne, både hvad gælder..

Danskerne vil have sol og varme i efterårsferien


Den danske sommers ustabile vejr med til tider efterårsagtige temperaturer i juli har sat gang i danskernes rejseplanlægning. FDM travel sælger lige nu mange efterårsrejser til sydens sol og har gode tips til, hvor man kan få masser af sol og varme i oktober. Regn, der trommer på sommerhusets tag..

Få vasket bilen i CPH under ferien


Københavns Lufthavn og biludlejningsfirmaet Sixt klar med tilbud om vask og klargøring af privatbiler, der parkeres i Lufthavnen, mens man er ude at rejse. Aflever nøglen og kom hjem fra rejsen til en renvasket, støvsuget og rengjort bil. Sådan lyder tilbuddet fra Københavns Lufthavn og..

Italienerne ? Europas værste bilister


Denne sommer indtog tusindvis af ferierejsende igen vejene i deres biler. For feriebedømmelsessitet Zoover er dette et interessant tidspunkt at foretage en undersøgelse af de europæiske indbyggeres evner i trafikken. Det viser sig, at italienerne er de værste bilister i Europa ifølge en..

Dansk Rejsebureau Forening: Regnvåde danskere på jagt efter ferierejser


Masser af regnvejr og ca. 400.000 rejselystne danskere resulterer i meget få rejser og opskruede priser, forklarer Dansk Rejsebureau Forening. Ekstra mange booker lige nu ferie via tyske rejsebureauer, der har masser af tilbud, forklarer danske HamborgRejser.dk. Regn, regn, regn. Den danske..

Forbedret rejseforsikring for rejsende


Gennem et samarbejde mellem internetrejsebureauet Supersaver og forsikringsselskabet Solid Forsikringer kan Supersaver nu tilbyde sine danske kunder en udvidet forsikring, når de rejser. Nu indgår der blandt andet ekstra forsikring af bagage og ejendele. Noget som danske rejsende har efterspurgt. ..

Book skiferien i sommervarmen og spar penge


Det behøver ikke at koste en mindre formue at tage på årets skiferie. Ca. 50.000 danskere holder vinterferie med ski spændt på fødderne, og for mange familier er det gået hen og blevet årets absolutte højdepunkt. Hvorfor ikke gøre det muligt for endnu flere at komme af sted? Genvej til en..

Du, jeg, kongehuset og alle de andre gør det, hver gang vi skal på ferie


Vi gjorde forrige år, sidste år og vi gør det sikkert også i år: Pakker langt mere end vi får brug for. Du pakker og pakker, så kufferten er ved at sprænges, for du skal da lige have en ekstra bluse, sko til pænt brug, sandaler og løbesko, kan du da heller ikke undvære. Et stort <a..

Tyske rejsebureauer hjælper solhungrende danskere


Regnvejret fortsætter. Markant flere danskere køber i disse dage charterferier via tyske rejseudbydere, fortæller HamborgRejser.dk. Antallet af danskere, der søger nye muligheder for at finde en charterferie i udlandet, stiger i takt med det elendige sommervejr. Det forklarer HamborgRejser.dk,..

Zoover og HolidayCheck slår sig sammen


Feriebedømmelses hjemmesiden Zoover har slået sig sammen med HolidayCheck. Med millioner af brugergenereret anmeldelser, billeder og videoer er den største ferie og fritids portal i Europa opstået. HolidayCheck AG`s moder-selskab, TOMORROW FORCUS AG overtog d. 10 juli aktie majoriteten med 51 % af..

Populært at dele sommerens ferieoplevelser med andre


Sommerferien 2012 er slut for nogle, mens andre er på vej ud i den store verden. Fælles for alle er, at de kommer hjem med bagagen fuld af oplevelser. FDM travel oplever stor interesse fra rejsende, der deler deres ferieoplevelser og rejsetips med andre. En del af ferieglæden er ofte at dele sine..

Industriferien lever: Tvungne ferieuger


Mange danskere er tvunget til at holde ferie i den gamle industriferie i juli, hvor virksomheder typisk lukker ned i 3-4 uger. Det viser en landsdækkende undersøgelse med 1258 respondenter, hvor 10 % angiver, at de har tvungne ferieuger på deres arbejdsplads. Det har en række konsekvenser for dem. ..

Nu rasler priserne ned på rejser


Skolesommerferien 2012 lakker så småt mod enden, og det har indtil nu været en kold, våd omgang. Charterbranchen har haft en strålende sommer med fulde feriefly, kæmpe efterspørgsel og høje priser på rejserne, men så snart de danske skolebørn igen er bænket i klasselokalerne, rasler priserne ned på..

Sommeren svigter søgninger på afbudsrejser eksploderer på Google


Den danske sommer er grå, kold og regnfuld, og ifølge DMI har juni 2012 været den dårligste juni i over 20 år. Juni-vejret og de nedslående udsigter for juli måned afspejler sig lige nu i, at søgninger på Google på..

Spies klar med luksusmad på flyrejsen


Mens stadig flere lavprisselskaber har reduceret maden om bord til en mere eller mindre tør men ofte dyr sandwich, går Spies? eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, den modsatte vej. Når gæsterne i dag får serveret mad, kan den f.eks. bestå af en frokostplatte med bl.a. karrysild, æg, flere slags..

Lettelsens suk efter græsk valg


Med valget i Grækenland i søndags kan rejsebranchen drage et lettelsens suk. Verdens statsledere udtrykte glæde, da valgresultatet var en realitet, men også rejsebranchen var glade for meddelelsen om, at det konservative parti, Nyt Demokrati, vandt ? om end det var en kneben sejr. ?Vi havde med..

Din brugte ferie kan gi bonus


Happydays? rejseblog samler på sjove historier og belønner de bedste med alt fra fisk til ferierejser for mere end 70.000,- kroner. Alle, der besøger Happydays? hjemmeside denne sommer, udsættes for lidt ekstra sjov og ballade under overskriften ?Vild i varmen? ? og de får en særlig udfordring:..

Lufthavnens populære app nu også til Windows Phone


Københavns Lufthavn introducerer nu sin anmelderroste, gratis app til Windows Phone. Dermed findes app?en til alle de mest almindelige typer smartphones ? og på tre forskellige sprog. App?en er så populær, at den har overhalet lufthavnens SMS-service indenom. Ligegyldigt om man har en iPhone, en..

Rejs fra Hamborg og spar tusindvis af kroner


Omkring 350.000 danskere rejser de kommende uger på charterferie. Hvad mange ikke ved er, at de kunne spare op til 40 procent af rejseomkostningerne ved at rejse fra Hamborg, fortæller HamborgRejser.dk. Besparelse på charterferien til Egypten på helt op til 40 procent? Det lyder næsten for godt..

Direkte fly fra CPH til Gazipasa i Alanya


Mandag den 4. juni sendte Scanway/Tyrkiet Eksperten det første charterfly afsted fra Københavns Lufthavn til den nye lufthavn, Gazipasa ved Alanya i Tyrkiet. Scanway/Tyrkiet Ekspertens skrev dermed historie, da det var det første charterfly fra Skandinavien landede i den lille lufthavn. Det..

Nu kan du leje camper-bil i USA


Prisen er lav, komforten god og farven grøn. Det er JUCY ? den nye amerikanske camper-bil, som nu kan lejes på det danske marked. JUCY er grøn og frisk, og det er rejseoplevelsen også, når turen går rundt i USA i camper-bil. Som de første i Danmark kan USA-specialisten MyPlanet tilbyder de USA..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123