Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Sport

HC Odense og Aserve, Scandinavia A/S indgår kontrakt


PEndnu en topklub i Håndboldligaen har valgt Aserve, Scandinavia A/S som deres leverandør af sportsplejemidler og sportsbandager. Aserve, Scandinavia A/S har underskrevet endnu en samarbejdsaftale med et hold i Håndboldligaen, nemlig HC Odense håndbolddamer. Aftalen omfatter alle hold i HC Odense...

Lokale pokalsemifinaler for kvinder


Begrænsede rejseudgifter når de sidste fire hold mødes i pokalturneringen Rejseudgifterne bliver begrænset til et minimum, når de fire tilbageværende kvindehold skal afvikle semifinaler i årets pokalturnering. Torsdag formiddags lodtrækningen på Dansk Håndbold Forbunds kontor i Brøndby magede det..

Goalkeeper Rui Patricio signs for Puma®


Sportlifestyle Brand Partners With Portuguese International Goalkeeper Herzogenaurach, Germany, (26th September 2012) ? PUMA today announced it has signed a new partnership with the Portuguese international goalkeeper Rui Patrício. The Sporting Lisbon stopper will wear PUMA Power gloves and..

Blandet VM-kval lodtrækning for U21


Det mandlige U21 landshold fik rimelig lodtrækning til VM-kvalen Det mandlige danske U21 landshold kommer på en blandet opgave, når holdet skal forsøge at kvalificere sig til næste års VM, der afvikles i Bosnien/Herzegovina fra den 14. til den 28. juli. Ved lodtrækningen i Wien blev Henrik..

Håndboldresultater nu som app


Nu kan du søge alle håndbold-resultater på din Android telefon Nu kan du på få sekunder, og uanset hvor du befinder dig, tjekke om dit favorithold fik banket topholdet. Ved hjælp af app?en Håndbold kan du søge på samtlige håndboldresultater, stillinger, kampprogram og meget mere på din smartphone...

Team Tvis/Holstebro håndbold forlænger deres kontrakt med Aserve, Scandinavia A/S


Det er os en stor glæde at kunne meddele, at vi har netop har forlænget vores samarbejdsaftale med Team Tvis/Holstebro som spiller i Håndbold Ligaen hos både herre og damer. Aftalen omfatter igen alle hold i Team Tvis/Holstebro. Hos Aserve Scandinavia A/S er vi både glade og stolte, at Team..

Tidligere Brøndby-spillere glade for kendelse - Spillerforeningen taknemmelig


Sagen om pension og feriepenge mod Divisionsforeningen og Brøndby IF omhandlede tre prøvesager for de tidligere Brøndby-spillere Thomas Rasmussen, Peter Madsen og Martin Ericsson. Spillerne er glade for sagens udfald, Spillerforeningen taknemmelig. Fodboldens Voldgiftsret meddelte i går sin..

Følg Zlatan på TV 2 SPORT!


Danske seere vil også fremover få mulighed for at følge med i den bedste franske fodboldrække, hvor bl.a. ikonet Zlatan Ibrahimović slår sine folder. TV 2 SPORT har nemlig sikret sig tv-rettighederne til den traditionsrige Ligue 1 til og med sæsonen 2014-2015. Den franske Ligue 1 har været..

Henrik Kronborg ny assistent for Herre-A


Henrik Kronborg afløser Peter Bredsdorff-Larsen som assistent Det bliver Henrik Kronborg, der skal afløse Peter Bredsdorff-Larsen som assistenttræner for det danske herrelandshold i håndbold. 42-årige Kronborg, der i forvejen arbejder som cheftræner for det mandlige danske U21 landshold, er ikke..

Glæd dig til top-sport fra London igen


Det er kun 2 uger siden jeg kom retur fra OL. Men i dag tager jeg tilbage til London, for næste store sportslige højdepunkt ? de Paralympiske Lege ? bliver skudt i gang i morgen. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til de britiske værters gæstfrihed, varme og humor. Og væk er også mine..

AJAX vil skabe Københavnsk storhold


Fra mandag begynder AJAX København det store slid på at sikre ligahåndbold med Københavnske rødder. Der er skabt en situation, hvor der ikke er nogen ligaklubber i i byen, og det tomrum vil vi udfylde, udtaler direktør Jannik Hansen. For vi er 100 % vaskeægte København, og vi er en stor klub med..

RSM plus ProAM i Næstved golfklub den 17. august 2012


Brink Golf fra Næstved Golfklub er gået sammen med RSM plus A/S statsautoriserede revisorer om navnesponsorat af den årlige ProAM som afholdes i Næstved Golfklub. RSM plus ProAM afholdes i år den 17. august og afholdes for 3. år i træk. Aftalen som RSM plus og Brink Golf har indgået er en 3 årig..

Ny bog om brasiliansk fodboldmagi


Ny bog om sambafodbold - netop udkommet. Tips, tricks, og historier om brasiliansk boldkunst Brasilianerne opfandt saksesparket. De opfandt det offensive spil med wingbacks. De introducerede ?banansparket?. De sidste 50 år, er det brasilianere, der for alvor har udviklet fodboldspillet, og nu..

VM begynder i dag i Bulgarien


VM i roning begynder i dag i Bulgarien - Danmark har forsvarende verdensmester og VM-bronzevinder med. Danmark sender et rekordstort hold afsted til årets VM i roning, der er for de ikke-olympiske klasser og som er for både seniorer og juniorer. VM i roning afholdes i år i Plovdiv, Bulgarien med..

Bedste danske OL siden 1948


Ved OL i London leverede et skarpt og velforberedt dansk OL‐hold ni medaljer, som var én medalje mere end medaljemålsætningen. Det blev til 33 top 8‐placeringer i 13 idrætsgrene. OL 2012 slutter i dag, og Danmarks Idræts‐Forbund (DIF) og Team Danmark evaluerer kort på den danske..

Et fantastisk OL for de danske atleter


Efter afslutningen på OL i London i går vender kulturminister Uffe Elbæk i dag hjem sammen med de danske OL-atleter. Kulturministeren holder tale for OL-deltagerne ved en velkomstreception, Danmarks Idræts-Forbund afholder for atleterne på Hotel Hilton i aften. Kulturminister Uffe Elbæk udtaler: ..

Patrick U. Sommer til Europæiske Mesterskaber i finnesvømning


Efter 2 års målrettet træning er Patrick U. Sommer klar til CMAS Europæiske Mesterskaber i Finnesvømning, der afholdes fra d. 13.-23. August i Lignano Sabbiadoro i Italien. Partricks mål ved de Europæiske Mesterskaberne er at sætte Dansk rekord på 100 meter overfladesvømning og forhåbentlig også at..

Bredsdorff og Boesen stopper


Den danske assistenttræner Peter Bredsdorff-Larsen stopper med landsholdsarbejdet På torsdagens afsluttende møde i OL-landsbyen i det østlige London, før det danske OL-hold i herrehåndbold gik hver til sit, valgte såvel assisterende landstræner Peter Bredsdorff-Larsen som Lasse Boesen at meddele,..

Ujævn indsats i smal dansk sejr


Danmark rejste sig resultatmæssigt mod Korea men spillet haltede undervejs Det danske herrelandshold fik resultatmæssig oprejsning efter lørdagens sammenbrud mod Kroatien, da holdet mandag eftermiddag vandt den sidste gruppekamp ved OL med 26-24 over Korea, men bortset fra kampens første og sidste..

Danmark spillet ud af hallen, da Mikkel Hansen blev mandsopdækket


Det skulle være en gruppefinale, der kunne bane vejen for en nemmere vej til semifinalen ved OL for Ulrik Wilbek og hans spillere. Men kampen mod de ubesejrede kroater var kun lige i begyndelsen indtil 6-6, da Danmark fik to udvisninger og modstanderne begyndte at mandsopdække Mikkel Hansen. ..

AJAX vil generobre København


Danmarks ældste håndboldklub vil være hovedstadens nye storhold. AJAX København A/S vil samle bolden op efter AG Københavns exit. Visionen er at generobre pladsen som Københavns storhold. København bør og skal have et herrehåndbold hold i den bedste række, og AJAX København vil som hovedstadens..

Dansk sejr i midnatsgyser


Anders Eggert iskold da Danmark åbnede OL med vigtig sejr De danske europamestre i herrehåndbold åbnede sendt søndag aften den olympiske turnering i London med at besejre Ungarn 27-25 i en kamp, der blev præcis lige så vanskelig, som danskerne med landstræner Ulrik Wilbek i spidsen havde..

Olympisk drømmestart for Jonas Høgh


To sejladser, to sejre. Det er status for Jonas Høgh-Christensen efter søndagens to første OL-sejladser i Finnjolle-klassen. Til gengæld mindre god start for Starbåden og for Team Meldgaard i Matchrace. Jonas Høgh-Christensen fik en perfekt OL-åbning, da han søndag eftermiddag i suveræn stil..

FodboldFredag: Superliga i ny indpakning


Danske fodboldfans kan glæde sig til at tage hul på weekenden en dag tidligere, end de plejer. Fra denne sæson spilles der nemlig også Superliga om fredagen. FodboldFredag er navnet på TV 2 SPORTs nye satsning, som med en kombination af faglighed, interaktivitet og en mere afslappet og..

Kontraktforlængelse med Kjellerup IF fodbold i 2 division


Det er med stor glæde, vi kan informere om, at Kjellerup IF har forlænget deres kontrakt med Aserve for yderligere et år. Sponsorchef Peter Hørning siger omkring forlængelsen: For os var det naturligt at forlænge aftalen med Aserve, da vi her oplever, at vi har fundet en leverandør af produkter..

Unge orienteringsløbere på vej mod historisk VM-resultat


Præstationerne ved WOC 2012 i Schweiz viser at resultatpotentialerne i dansk orientering aldrig har været større. Tempoet og retningen er helt rigtig ? og så kommer man også først i mål! Orienteringsløb får yderst sjældent opmærksomhed i de danske sportsmedier. Det forhold er helt anderledes i de..

Aserve Scandinavia forlænger samarbejdsaftalen med FC Hjørring


Det er os en stor glæde at kunne meddele, at vi dags dato har forlænget vores samarbejdsaftale med FC Hjørring, som spiller i 1. division. Aftalen omfatter igen alle elitehold under FC Hjørring. Hos Aserve Scandinavia A/S er vi stolte af, at klubben igen har valgt os som leverandør af..

Kvindelandshold til Beach-VM udtaget


Beach-landsholdet til VM består af mange EM-sølvvindere fra 2011 Landstræner Morten Holmen har i dag udtaget den trup, som skal til VM i Oman fra den 8. til den 15. juli og forsvare de flotte sølvmedaljer fra verdensmesterskaberne i Tyrkiet 2010. Truppen er på nær tre spillere, Maj Thornøe, Janne..

Godt resultat til Historisk Rallyteam Mejer.


Heino Mejer nr. 3 i sin klasse og nr. 6 generelt i ADAC-Rallye Stemweder Berg. Lørdag den 16. Juni deltog Historisk Rallyteam Mejer med 2 biler i 42. ADAC-Rallye Stemweder Berg , som blev kørt med udgangspunkt fra den lille by Levern, øst for Osnabrück i det sydlige Niedersachsen. Bedste resultat..

Danskerne begejstrede for bordtennis


I løbet af de seneste 5 år er danskernes interesse for bordtennis steget stødt. Der er ikke blot tale om en massiv forøgelse af klubbernes medlemstal, men også efterspørgslen på borde og andet udstyr er steget kan blandt andet billard.dk berette om. Ja, og selv antallet af deltagere ved OL i 2012..

PUMA® And Celebrated Sand Animation Performance Artist, Kseniya Simonova, Turn Footballers Dreams Into Reality In Time for The 2012 UEFA European Football Championship


SportLifestyle Company Commissions Innovative Storytelling Performance Art via Short Film Series That Brings Footballers Childhood Dreams to Life Herzogenaurach, Germany ? (June 8, 2012) ? What if you could capture the vivid childhood dreams of the world?s top footballers and transform them into a..

Landsholdsbilletter revet væk


Det tog landsholdet under et døgn at få røde lygter i Sønderborg Det danske herrelandshold kommer til at spille for en stuvende fuld Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg, når mandskabet søndag den 1. juli i opgøret mod et udvalgt ligahold spiller sin eneste OL-forberedelseskamp på hjemlig..

Historisk Rallyteam Mejer søger mod syd


Dækregler i dansk rally sender danske rallykørere med historiske biler mod Tyskland. Historisk Rallyteam Mejer fra Horsens har kæmpet en forgæves kamp mod de danske reglementer for historiske biler. Nye regelsæt i reglementerne tillader ikke kørsel i bilerne under de oprindelige..

Copenhagen Roller Derby præsenterer: Double Trouble


Copenhagen Roller Derby inviterer til den første doubleheader i Danmark: Double Trouble Rolling Heartbreakers vs. Glasgow og Kick Ass Cuties vs. Cork City Firebirds Vil I være med, når den første doubleheader i Danmark løber af staben den 10. Juni? Det er Kick Ass Cuties? første hjemmekamp og vi..

Sådan bliver du Contador


Cykel oplevelser i Katalonien AFREJSE 22/10-2012 KR 4.995,- Tag med Viva tours og Bike the world til Spanien i det fantastiske efterår med solrigt vejr og 18-25 graders varme. Vi bor lige ud til Middelhavet på det dejlige 4 stjernede hotel Estival Park, se mere på www.estivalpark.es Inklusiv..

Proark Golf Ry kan blive en af Midtjyllands bedste golfbaner


Efter åbning af hullerne 10-18 på Proark golf PLUS banen i Ry regner det med lovord om banens kvalitetspotentiale. Alligevel kan du for kun 125 kroner teste de 9 åbne huller indtil august, hvor de resterende 9 huller på den nye golfbane åbnes. Omkring 40 af de nye medlemmer på Proark Golf Ry..

Puma præsenterer Evospeed Cross Category-kollektion


Verdens hurtigste mand giver inspiration til fartstærke produkter i 'Fartens år'. Herzogenaurach, Tyskland, (23. maj 2012) - PUMA er stolte over at kunne præsentere evoSPEED, den skelsættende performance-kollektion, der for første gang i Sportlifestyle-mærkets historie indeholder produkttilbud til..

PUMA introduces new Evospeed fotball boot


Innovative Boot is Part of PUMA?s first ever cross category collection Herzogenaurach, Germany, (May 2012) ? PUMA, the global Sportlifestyle brand proudly introduces the evoSPEED 1 FG, the new performance football boot that features the criteria of light, flex and fit. One of the lightest football..

Danmark nu på longboard!


- Bilen skader privatøkonomien og samvittigheden. Cyklen skal låses og bliver let stjålet. Derfor er longboard den nye vej frem. Man kommer lige så hurtigt frem som cyklisterne, kan tage det med sig over alt ? og så er det miljøvenligt. Longboard kulturen har de seneste par år blomstret I det..

Aarhusianerne får udendørs alternativ til fitnesscentret


Eventvirksomheden Outdoorsports vil i samarbejde med Helnan Marselis Hotel give aarhusianerne et alternativ til fitnesscentret eller den gamle cykel, når der skal motioneres i sommermånederne. Med udendørskonceptet Oplevelsesmotion får man en fleksibel mulighed for både individuel træning og..

Verdensmester i badminton fylder 60


Steen Skovgaard fylder 60 år den 16. maj 201 Danmark har siden 1940'erne været blandt verdens allerbedste nationer inden for badminton. Én af dem, der for alvor var med til at sætte Danmark på badminton-verdenskortet var Steen Skovgaard. Han specialiserede sig i double og vandt både nationale og..

Skov og Fruelund med i OL-kval


Rikke Skov og Katrine Fruelund giver en hånd med i OL-kval spil i Gigantium Jan Pytlick har i bestræbelserne på at kvalificere kvindelandsholdet til de olympiske lege i London senere på sommeren, udtaget de to meget rutinerede spillere, Rikke Skov og Katrine Fruelund, til det OL-kval, der afvikles..

Varde IF indgår 5 års kontrakt med Aserve, Scandinavia A/S


Varde IF som spiller i 2. division i fodbold har netop indgået kontrakt for de kommende 5 sæsoner. Aftalen er kommet i stand gennem et tæt samarbejde mellem Intersport, Varde og Aserve Scandinavia A/S. Indehaver Klaus Jensen fra Inter sport, Varde siger om det nye samarbejde: Valget faldt på..

Polygons high-end kulfibercykler markedsføres nu i Danmark af carboncykler.dk


Cykelmærket Polygon, der gennem flere år har domineret Australien og New Zealand gør nu sit indtog på de europæiske markeder. Fabrikken Insera Sena, der står bag kvalitetsmærket Polygon, har gennem mange år bygget cykler for flere af de større og velkendte brands på de europæiske markeder...

Træningsvejledning hjalp mig til min første maraton


Før var han 92 kilo kontormaskine med lidt for meget på sidebenene. Nu er han 79 kilo kampklar løbemaskine. En omlægning af livsstilen gjorde for kun halvandet år siden 41-årige Henning Hansen til et gladere, mere trimmet og fokuseret menneske. Nu satser han på at slå 34 minutter af sin egen..

Århus vandt første DM-finale med otte


Århus Håndbold står med gode kort på hånden til at tage DM for U18 drenge efter sejr i første kamp Århus Håndbolds U18 drenge med en flot spillende Martin Risom (billedet) vandt mandag aften den første DM-finale over Skanderborg Håndbold med 25-17 efter en føring på 14-8 ved pausen. Mere end 1100..

Træningsapp nu også i androidversion


Nu kan du også hente træningsapp med androidtelefoner eller -tabletter Dansk Håndbold Forbunds populære app til aldersrelateret træning er nu også tilgængelig i androidversionen. Tidligere har den kun kunnet downloades til Iphone eller Ipad, hvor den er blevet hentet hele 3.000 gange, men nu kan..

En million samlekort med OL-atleterne


DR, Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund har netop udgivet en OL-samlemappe og OL-samlekort med billeder og informationer om atleterne i den danske OL-bruttotrup. I første omgang er der trykt en million samlekort, og for hver solgt kortpakke går der en krone til at gøre unge OL-talenter endnu..

AGK møder Atletico Madrid i Final4


AG København møder i første kamp ved Final4 i Køln Nikolaj Markussen og Atletico Madrid AG København en svær modstander, da der onsdag formiddag blev trukket lod til Final4, der spilles 26. - 27 maj i Køln. Lodtrækning fandt sted onsdag kl. 11. i KölnSky i Køln, og her artede det sig således, at..

Spillerne tager socialt ansvar og giver udsatte unge positive netværk


Spillerforeningens nyeste tiltag, Player Social Responsibility skal være med til at give unge i socialt udsatte områder et frugtbart og positivt netværk. Derfor tilbyder Spillerforeningen partnerskab med kommunerne og indbyder til samarbejde. Spillerforeningen vægter socialt ansvar højt, og..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123