Guide24.dk portal

PORTAL NYHEDSOVERSIGT ARTIKLER TV EMNEINDEKS VEJRUDSIGT SITE-RESOURSER


Nyheder
 
Artikler
 

 
Uddannelse & Karriere

Kampagne for voksenuddannelse og realkompetencer


Med en realkompetencevurdering kan borgere stå stærkere på arbejdspladsen og jobmarkedet, og virksomhederne kan forbedre medarbejdernes kompetencer og dermed styrke konkurrenceevnen. Men det er der for mange, der ikke er klar over, mener børne- og undervisningsminister, Christine Antorini. Derfor..

Ny tænketank knuser problemerne for Hovedstadens ungdomsuddannelser


30 unge skal over de næste to år give deres bud på, hvordan uddannelserne skal indrettes, så flere unge fuldfører. Unge vægter uddannelse meget højt 97 % af Hovedstadens unge mener, at det er vigtigt at få en uddannelse, og hovedparten af dem vurderer, at evnen til at tilegne sig ny viden og evnen..

Danmarks første kampsports efterskole


KAMPSPORT PÅ SKEMAET Højer Efterskole satser på unge, der er til kampsport, judo, karate og gymnastik. 10 elever startede på skolens nye kampsportslinie i august. Af: Mikkel Kjerri, freelance fotojournalist TØNDER: I juli var Magnus Torp til graduering inden for kampsport. Resultatet blev sort..

Positiv akkreditering af konservatorieuddannelserne


Alle de videregående uddannelser ved de fire konservatorier i Danmark fik en positiv bedømmelse af Akkrediteringsrådet. Det Jyske Musikkonservatorium, Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole, Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium har tilsammen fået..

Ny skole it-strategi bringer Sorø Kommune i front


Alle elever, lærere og sfo-pædagoger i Sorø Kommunes folkeskoler vil efter nytår få hver deres iPad. Det er den mest markante konsekvens af den skole it-strategi som byrådet vedtog i går. I alt ca. 19 millioner kroner investeres i iPads, fremvisere, trådløst netværk og uddannelse af lærere og..

Mini MBA?en inspirerer ledere


Danske ledere stiller krav! Krav til sine medarbejdere, til sine omgivelser og ikke mindst til sig selv. Den typiske leder nyder at blive udfordret dagligt og omfavner lederrollen med de goder og udfordringer, der følger med rollen. Inspiration er et vigtigt aspekt i lederens dagligdag, idet..

Ligestil de blå og røde huer


Tirsdag d. 25. september går handelsgymnasieelever fra hele landet på gaden for at demonstrere for lighed mellem gymnasieuddannelserne og mod den store ulighed i taxametersystemet. Forskelsbehandlingen betyder, at en klasse på 28 elever fra det almene gymnasium får udbetalt minimum 291.000 mere..

Styrk din karriere med PROBANAs konferencer


Hvad har advokatfirma Bech-Bruun, fitness-coach Charlotte Bircow og Professor Hans Henrik Knoop til fælles? De underviser alle på PROBANA Business Schools populære konferencer. PROBANAs brede spektrum af dygtige foredragsholdere har formået at tiltrække deltagere fra landets største virksomheder. ..

CBSere vil lave grøn business


I denne uge kommer blandt andre Mærsk og IBM til CBS og fortæller, hvordan de arbejder med sustainability 2.0. Sustainability 2.0 er en ny måde at tænke bæredygtighed på, hvor god business er i centrum. Bæredygtighed skabes, når forbrug reduceres, og når ressourcer genbruges, og især i sparetider..

JVK Vinduer åbner Teknisk Satellit Skole


I samarbejde med Skive Tekniske Skole vil JVK Vinduer starte en Teknisk Satellit Skole. Det vil blive en satellit skole på JVK Vinduers fabrik. Og her vil der være mulighed for at tage grundforløbet og H1 til maskinsnedkeruddannelsen. ?Det er korrekt at vi er i dialog med Skive Tekniske Skole..

Esbjerg tiltrækker rekordmange nye studerende


For fjerde år i træk er der fremgang i antallet af nye studerende i Esbjerg. I alt 2.245 nye studerende er blevet optaget på en af byens mere end 60 populære videregående uddannelser. En stigning på 7% fra året før. Og et tydeligt bevis på, at Esbjerg for alvor er ved at slå sit navn fast som..

Virksomheder gør kur til CBS?ere


CBS inviterer virksomheder og studerende indenfor på Solbjerg Plads d. 3. oktober til pardannelse på karrieremessen, CBS Career Fair. Employer branding er en årsagerne til, at CBS Career Fair er vokset støt og roligt over de seneste år. CBS Career Fair skaber samarbejde mellem virksomheder og..

A.P. Møller Fonden giver 40 mio. til professorat på CBS


En tiårig bevilling fra A.P. Møller Fonden skaber grundlaget for, CBS kan ansætte en internationalt anerkendt professor i entrepreneurship og konkurrere med de bedste business schools i verden CBS efterspørger en international kapacitet inden for kunsten at skabe succesrige, nye virksomheder. En..

Charlotte Bircow på Mini MBA


Som leder er det vigtigt, at man signalerer til sine medarbejdere, at man tror på, at virksomheden kan overkomme selv de sværeste forhindringer. Kun hvis lederen tror på, at det kan lykkes, vil medarbejderne følge trop og arbejde hen mod at realisere selv de sværest opnåelige mål. Charlotte Bircow..

Christian Waldstrøm som foredragsholder på Mini MBA?en


En af de største trends i erhvervslivet er netværk. Det er de færreste arbejdspladser, som ikke allerede nu anerkender de markante fordele, som man kan opnå via et godt og solidt netværk, men at skabe dette netværk kan imidlertid være en udfordring, såfremt man ikke tidligere har arbejdet målrettet..

Lær som du er ? også for forældrene.


Fællesspisning, læringsstile, dans, løb og maling af udhæng var overskrifter for nogle af de programpunkter, der var for de besøgende forældre på Hørby Efterskole, da skolen havde indbudt til forældreweekend for første gang. Det at have et barn på efterskole er andeledes end at have et i..

Nyt netværk i det gamle gymnasium


Efter sparring med datacompagniet er den københavnske Ingrid Jespersens Gymnasieskole i dag fremtidssikret med en sikker, trådløs netværksløsning. Skolen kan dermed håndtere forventningen fra såvel elever og forældre som lærere og ledelse om stabilt at være online over alt på skolens område. --- ..

IBM satser på de studerende under årets største event


IBM Danmarks årlige event, Smarter Business, sprænger alle statistikker. På sit ottende år har eventen flere tilmeldinger, flere spor og sessioner end nogensinde før og henvender sig desuden til en bredere målgruppe end tidligere. Som noget nyt har IBM etableret et selvstændigt spor til 100..

Tid for Efterskolernes Dag på Hørby Efterskole.


Efterår, efterskole og Efterskolerens Dag hænger sammen, så det efterhånden gennem mange har været en fast tradition på landets efterskoler, at mand en sidste søndag i september åbner dørene for interesserede unge og deres forældre. Et meget vigtigt budskab dette er at fortælle ? ikke mindst de..

KL er enig i, at Ungepakke 2 virker


En ny evaluering viser, at Ungepakke 2 er en succes. Det er kommunernes fortjeneste, mener KL. Ungepakke 2 blev til i 2009 og havde til mål at få flere unge i beskæftigelse eller uddannelse. En ny evaluering fra Epinion, Pluss Leadership og CEFU ? Center for Ungdomsforskning viser, at det er..

Metal-formand takker af


Thorkild E. Jensen takker af efter 9 år på posten som forbundsformand for fagforbundet Dansk Metal. Den 62-årige bygnings- og landbrugssmed fra Ydby i Thy har været tillidsvalgt i Dansk Metal i 35 år ? først som sikkerheds- og tillidsrepræsentant på Vølund i Esbjerg, siden som afdelingsformand..

Mød Jobzonen på HR-messen til oktober


Onsdag d. 3 og torsdag d. 4 oktober 2012 er Øksnehallen i København rammerne for Danmarks største og vigtigste HR-messe, Træfpunkt Human Ressources. Messen er arrangeret af PID-Personalechefer i Danmark i samarbejde med IBC Euroforum, og her vil hele <a href="www.jobzonen.dk/jobsoeger/ledige-job"..

Unge skal lære gennem jobs


Region Hovedstaden søsætter i samarbejde med kommuner og erhvervsskoler et banebrydende projekt om bl.a. en ny jobuddannelsesmodel Dystre tal Nye analyser peger på, at det i fremtiden netop vil være de ufaglærte, der står forrest, når der uddeles fyresedler på arbejdspladserne, fordi der bliver..

Hustur og forældreweekend på Hørby Efterskole


Eleverne på Hørby Efterskole har været i gang i fire uger og skoleårets første tid ? introduktionsforløbet sluttede 6. og 7. september med en tur forskellige steder i det østvendsysselske, hvor et drengehus og et pigehus sammen med deres lærere slog lejr for et døgns tid. - Vi har i de senere år..

Tønders erhvervsliv lancerer fælles jobportal


12 virksomheder har sammen skabt en ny lokal jobportal for at styrke rekrutteringen og synliggøre mulighederne i Tønder Kommune I Tønder Kommune står erhvervslivet sammen om at styrke rekrutteringen af arbejdskraft. I alt 12 virksomheder inden for forskellige brancher har i fællesskab skabt..

THINK ABOUT IT fejrer 10 års jubilæum som The Enneagram Institute of Denmark


Torsdag den 6. september fejrer konsulentvirksomheden THINK ABOUT IT sit 10 års jubilæum som det officielle ?Enneagram..

Få styr på work-life balance i jobsøgningen


Der er mange buzzwords og bevægelser, når det gælder arbejdslivet. Én af de mest fremherskende for tiden er work-life balance. Altså balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Vi er tilgængelige hele tiden Den teknologiske udvikling har gjort, at det er muligt for de fleste af os at være..

Region Sjællands uddannelsesby Roskilde har nu fået en international skole


Roskildes Borgmester Joy Mogensen indvier skolen ved en højtidelighed på Skt. Josefs Skole fredag den 7. september kl. 10.00. Skolen kan dermed tilbyde det første internationale grundskoletilbud på Sjælland udenfor hovedstadsregionen. Kommunen bakker massivt op om de internationale tiltag med..

Gamle tanker og moderne træning ? Hørby Efterskole udvider med nye valgfag.


Livets store spørgsmål! Intet mindre handler det om, når der bliver undervist i filosofi, som er et nyt valgfag på Hørby Efterskole. Eleverne stifter bekendtskab med de gamle grækere, f.eks. Sokrates, Platon og Aristoteles og lærer at forbinde deres teori med nye fænomener som Facebook,..

Fagsamspil som fordel eller forhindring


Gymnasiereformen af 2005 har ændret den måde, lærere og elever arbejder på, fordi fagsamspillet er blevet obligatorisk i alle gymnasiale uddannelser. Det giver mere plads til selvstændighed og individuel kompetenceudvikling. Men det betyder også, at uddannelsen bliver lettere for de elever, som..

Ny Leder Kultur ? TØR DU?


Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource! Et statement der går igen og igen på landets arbejdspladser. MEN vil du gerne være en ressource i den verden, vi lever i? De fleste af verdens ressourcer lider og bliver udnyttet. Måske derfor, at 35.000 mennesker hver dag sygemeldes i Danmark..

Afholdt musikskolesouschef takker af


Holstebro Musikskoles souschef, Poul Thøgersen går på pension efter ti års ansættelse Poul Thøgersen har gennem alle årene været en stabil skikkelse, der med stor dygtighed bl.a. har styret skolens økonomi. Han er med sin joviale facon og uhøjtidelige nærvær særdeles afholdt blandt elever,..

Bedre kvalitet i erhvervsuddannelserne og flere praktikpladser


Kvaliteten i især erhvervsuddannelserne skal op. Det skal videreførelsen af penge og et nyt erhvervsuddannelsesudvalg være med til at sikre. Udvalget skal kigge på, hvordan praktikpladsgarantien kan blive en realitet. Det er regeringens mål at styrke kvaliteten i erhvervsuddannelserne, skærpe..

Snart rejsegilde på Hørby Efterskole.


Byggeriet af skolens nye multisal skrider frem og således er spærene på den nye bygning nu på plads, og der mangler kun de sidste forstærkninger i tagkonstruktionen, inden der kan holdes rejsegilde for håndværkere samt skolens elever og personale. Multisalen er centrum i første del af byggeriet,..

Ny på uddannelse: Undgå at blive en dropout


Op mod 20.000 nye studerende dropper ud af deres videregående uddannelse hvert år. På kurset Effektiv Studiestart, som afholdes i København i september, kan alle studerende lære at bruge hjernen så det bliver nemmere at komme igennem sit studie. De færreste danske studerende har lært at lære. De..

Jobsøgningen er aktiv trods sommerperioden


Sommeren er traditionelt en stille periode på jobmarkedet. Der bliver ikke søgt efter arbejdskraft i samme grad som i resten af året, og de jobsøgende er heller ikke ligeså aktive som normalt. <a..

Elever og studerende lancerer akut bolig-formidling


Det københavnske ungdoms- og studieboligmarked er mere presset end nogensinde. Det har fået tre elev- og studenterorganisationer til at tage sagen i egen hånd og starte deres egen online sofaformidling for elever og studerende med akut boligbehov. ? ?Vi har lanceret vores online sofaformidling,..

DSBs ledelse på plads


DSB?s direktion har i dag sat navn på de to personer, der skal besætte posterne som henholdsvis personaledirektør og direktør for S-tog og Strategi. Posterne har været ledige, siden der i slutningen af maj blev annonceret ændringer i DSB?s topledelse. Ny personaledirektør bliver den 41-årige Steen..

Regeringen er klar med ungepakke


Den økonomiske krise har været hård for mange mennesker. Men for unge har den været ekstra hård, fordi deres fremtid er stærk afhængig af, at de får en god start på arbejdslivet. Lige nu er næsten 100.000 unge på offentlig forsørgelse ? og mange af dem har ikke en uddannelse. Derfor kommer..

Maarten van Engeland bliver forfremmet til adm. direktør for ISS? forretning i Holland


Maarten van Engeland er udpeget til ny landechef for ISS i Holland og forlader direktørstolen i ISS Danmark for et nyt job i Holland efter mere end 30 år på forskellige direktørposter i Danmark og de baltiske lande. Maarten efterfølger den adm. direktør Peter van der Vorm, der forlader ISS i..

Hvad skal et CV indeholde?


Et CV er en beskrivelse af jobansøgerens arbejdsliv krydret med elementer af familie- og fritidsliv. Ved jobsøgning er CV en væsentlig..

KL bakker op om flere timer til eleverne


KL støtter forslaget om, at eleverne skal have flere timer i skolen og bruge mere tid sammen med deres lærere, som De Konservative har fremsat, og som bliver bakket op af regeringen og Danmarks Lærerforening. Formand for KL?s Børne- og Kulturudvalg Jane Findahl (SF) siger: ?Det er meget..

Eleverne i hus på Hørby Efterskole


Skoleåret 2012/13 er i gang og således mødte det nye elevhold forventningsfulde til Hørby Efterskole søndag den 12. august til velkomstaften og start på skoleåret. Den første uge som efterskolelev har allerede budt på mange indtryk, da de nye elever allerede mandag formiddag blev kastet ud i..

Virksomhedens svar på en jobansøgning


De fleste virksomheder sender kort tid efter at have modtaget en ansøgning en bekræftelse. Ofte angiver de hvor lang tid der vil gå, inden de indkalder relevante ansøgere til samtale. Hvis man ikke bliver indkaldt til samtale, er det Jobzonens erfaring, at der kan gå flere uger inden det endelige..

StepStone revolutionerer jobsøgning med søgeteknologien StepMATCH


Den nye søgeteknologi StepMATCH er baseret på mere end 1 million jobrelaterede ord, og matcher jobsøgernes søgning ekstremt præcist. Med StepStone kan jobsøgere og rekrutterende virksomheder glæde sig over præcise og relevante søgeresultater - og dermed en langt nemmere jobsøgning og mere effektiv..

Rekord antal amerikanske studerende ankommer til København!


Over 1000 unge amerikanere ankommer til København Rekord antal studerende til efterårssemestret på DIS Søndag den 19. august ankommer 1011 forventningsfulde amerikanske universi-tetsstuderende til København. DIS - Danish Institute for Study Abroad i Danmark er i løbet af årene blevet et populært..

Børn og unge får kvalificeret lektiehjælp på nettet


- Tiden hvor lektiehjælp var noget der foregik i skolens lokaler umiddelbart efter klokken havde kaldt til frihed er for længst forbi. I dag kan børnene og deres forældre få kvalificeret hjælp til alt fra analyse af dansktekster til procentregning i matematik på hjemmesiden www.godekarakterer.dk. -..

Doner 5 kr. til hospitalsklovnene, blot ved at fortælle din drøm!


Danny Millek Stifter og Partner af karrieremediet Karrieredrøm.dk, har et ønske om at få skabt en spændende debat om karrieredrømme. Det har han valgt at gribe an på sin helt egen måde, for det er ikke altid nemt at få folk til at berette om deres drømme. ?Jeg ved jo godt at det kan være..

Sorø-mødet 2012: Vil du være med til at forandre?


Ny Nordisk Skole er på dagsordenen, når børne- og undervisningsminister Christine Antorini den 7.-9. august inviterer til det traditionsrige Sorø-møde. Her skal mere end 100 eksperter, praktikere og politikere blandt andet skrive et manifest for Ny Nordisk Skole. Hvordan kan vi gøre vores..

Networking ? gør det til en del af din hverdag


Networking er en naturlig del af networkingekspert Carina Heckschers hverdag, både privat og professionelt. Men networking er for alle, og Carina Heckscher opfordrer til at gøre det at ?networke? til en integreret del af hverdagen, det er både fornøjeligt og værdiskabende, og kan gøre vejen til..

 
DAGENS FØDSELSDAGE

%Birthday%


I DAG HISTORISK SET

%ShowHistory%


VIDSTE UD AT

%DoYouKnow%


OM DAGEN I DAG

%ShowDayName%


LYT TIL NETRADIO


Sitemap - Gør denne til din startside - Tilføj til foretrukne - Om os - Tilmeld link
123